За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 11

• 21 635
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • София
От утре и аз съм залепена за ОИ, сега се опитвам да наваксам малко със сериалите като за последно в следващите три седмици. 😄

# 571
  • България
Ех, пуснах си долния клип няколко пъти.
https://fb.watch/tyiLqaIxP1/

Така мога да сдъвча тази сцена:
Скрит текст:

# 572
  • вятърничава
Роца, то жилетка, то къдрици, че и сълзици пусна милия в последния епизод. Голям актьор е този, ама ти си знаеш. Затова участва и в успешните сериали с 2 и 3 сезона.
Всъщност случайно попаднах на японското шоу в търсене на филми и сериали с един от моите японски любимци Хаято Исомура. Той е коментатор там като Ю Йон Сок. Неговите реакции и коментари бяха много по-истински и естествени, много ми харесаха, не само не ме разочарова, а напротив. Като прочетох японска версия и потърсих корейската и т.н.

rududu, мисля да гледам момента с четенето на писмата отново сега когато вече се разкри кой за кого е писал, т.е. след разкриване на двойките.
Симпатични млади хора. Не познах нито една от бившите двойки партньори, нито от новосформираните. 🫣 Направо ме болеше сърцето за тези, които се надяваха отново да се съберат и страдаха, когато разбираха, че става все по-невъзможно.
И спирам вече да досаждам с това шоу. Утре ще го довърша и се отдавам на ОИ.

# 573
  • България
Има ли и други като мен, които не се вълнуват от спорт и ще си гледат корейско/китайско?
----------------------
Предпоследно реших, че няма да гледам Lost You Forever Season 2 (2024).
Понякога колкото и да разбирам логиката, нямам желание.

# 574
Има ли и други като мен, които не се вълнуват от спорт и ще си гледат корейско/китайско?
Аз смятам, че спорта е хубаво нещо когато човек практикува. Гледането как другите спортуват не ми е интересно. Е, има и изключения - худ. гимнастика, фиг. пързаляне, синхронно плуване и ..... мачовете на нашия отбор на световното по футбол 2004г. Аз определено ще си гледам корейските филми и сериали.

# 575
Главната никак не ми допада и като роля, и като визия.
Но Той и третото колело са перфектни.

Ако някога го гледам ще е заради визията на главната.На снимките изглежда много добре. Той е доста женствен.В скандинавските страни може да го объркат и за тя Simple Smile

Та здравейте отново.Бях на приятна командировка в Швеция и имах достатъчно време да изгледам някой и друг сериал.... та и с бонус. Ще добавя  още едно заглавие към списъка си с мелодрами подходящи и за мъже:
Fall in Love (2021)
Определено ми хареса, макар образа на Гуан Яо(чисто като мъж) да ми допада повече отколкото тоя на Тан. Зверски се позабавлявах със сестрата на Тан, невероятно нагъл тинейджър Simple Smile Екшъна е много малко, но сценарият го компенсира с отлична динамика на събитията. Като цяло  9 от мен.

Оставих засега  Happiness (2021).. Спрях на 4 епизод , че ми доскуча.Някак трудно стигнах и до 4-ти епизод. Вероятно по нататък става интересен(рейтинга е доста висок), но не си падам по зомби-сюжети.
Предварително бях прочел за какво ще е горе-долу историята, но не предполагах че ще е чак толкова зомби.

В момента съм на 9-ти епизод от  Nirvana in Fire (2015).  Екшъна и хореографията на бойните изкуства са ужасни, направо отвратителни. С чиста съвест го определям като най-слабата лента която съм гледал с азиатски бойни изкуства. Даже и Хонгилдон с корейската авиация от 80-те е в пъти с по-добра хореография. Но пък Брилянтен сюжет, принцесата много красива Simple Smile,..... мъжете не толкова. Захапал съм го здраво това сериалче, много ми допадна

Пп: Червилата и гримовете MAC,Huda Beauty и т.н. ми дойдоха малко в повече за сериал отразяващ средновековна епоха

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 02:08 от yopen

# 576
Уляля
И аз, за да те настигна в гледането🤗

# 577
  • София
Ех, пуснах си долния клип няколко пъти.
https://fb.watch/tyiLqaIxP1/

Така мога да сдъвча тази сцена:
Скрит текст:

Този клип определено е от серията "Гледам сериала заради сценария". Sweat Smile

Сцената няма да я коментирам...

# 578
Нищоправене
Вече е петък и се вижда краят на тази кошмарна за мен седмица и най-после ще имам нищоправене за цял месец, е и някои други приятни неща.

yopen
Цитат
В момента съм на 9-ти епизод от  Nirvana in Fire (2015).  Екшъна и хореографията на бойните изкуства са ужасни, направо отвратителни. С чиста съвест го определям като най-слабата лента която съм гледал с азиатски бойни изкуства
Като се абстрахира човек от бойната  кунг фу хореография, ще видиш че  си заслужава гледането. На мен тази дорама ми е от любимите. Очаквам с нетърпение 3 част, която ще излезе скоро.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 10:09 от Danifin1

# 579
  • пак на Рив Гош
Уляля
И аз, и аз! За добро утро и трудов ентусиазъм Grinning

Роца, то жилетка, то къдрици, че и сълзици пусна милия в последния епизод.
Еййййй, ще ме вкараш в беля значи да ходя да го търся това предаване, да изгледам последните 2 епизода заради Него Joy

Perfect Marriage Revenge (2023) - довършен, 8*. Всеки си получи заслужения край, а до него ми задържа вниманието, даже и се забавлявах. Сун Хун все така изглежда чудесно в бяло. Не знам защо водят сериала makjang, на мен ми се видя направо софт, в сравнение с The Penthouse, например. Става за приятно прекарване на времето, ако не се връзвате много на героите.

Тъй като и аз от Олимпиадата ще гледам само откриването (тази сутрин тук вали, даже и прогнозите са за валежи след 18ч Cry , дано да не се оправдаят), започнах The Arthdal Chronicles, да го изгледам най-сетне. Освен това, в Нетфликс всичките сезони са удобно събрани на едно място, тъкмо като за мързеливи като мен.

# 580
Уляля
И аз, и аз! За добро утро и трудов ентусиазъм Grinning
Най-вече трудов ентусиазъм. Само се надявам да не е като миналия петък. Нямаше никакъв ентусиазъм, а само труд и паника.

Аз освен откриването и закриването на ОИ ще гледам задължително плуване и катерене. Ама съм си подготвила и Shadow.

# 581
Когато вкусът ти изневери:
https://www.facebook.com/share/r/uReomozypZHGjx5E/

# 582
Ако ви се гледа нещо мило, леко, разтоварващо, за по-малко от 2ч. - Мистър съвършенство от 2014г.
Много ми хареса филмчето. Гледа се с усмивка, а по-емоционалните като мен на финала може и малко сълзи да пролеят, но усещането е много приятно. Няма еднорози и романтика, но е много топла, човешка история.

# 583
  • България
Скрит текст:
Главната никак не ми допада и като роля, и като визия.
Но Той и третото колело са перфектни.

Ако някога го гледам ще е заради визията на главната.На снимките изглежда много добре. Той е доста женствен.В скандинавските страни може да го объркат и за тя Simple Smile

Само на горния ред е Тя.
На втория са други.
Според мен почти всички други героини са красиви, само Тя е с едни такива рибешки очи, особено видно в профил.
Но пък е добра актриса и свикнах да я гледам.
В скандинавските страни жените по-скоро ми приличат на мъже, така че е нормално главният да им се види женствен.
За щастие поне при нас има и нормални, слаби мъже, а не лой с месо и малко мускули да поддържат биреното коремче.

Харесвам стандарта на китайците, много даже. Grinning

# 584
В скандинавските страни жените по-скоро ми приличат на мъже, така че е нормално главният да им се види женствен.
За щастие поне при нас има и нормални, слаби мъже, а не лой с месо и малко мускули да поддържат биреното коремче.
Незнам как им се вижда на скандинавските жени главният.Пошегувах се как биха го видели скандинавските мъже, а лой и бирено коремче се виждат навсякъде по света.Красиви и подържани хора има във всяка една нация. За  шведките мисля че грешиш. Славата на красиви жени им се носи отдавна.Ех повечето не са нищо особено но така е и в азиатските страни

Като се абстрахира човек от бойната  кунг фу хореография, ще видиш че  си заслужава гледането. На мен тази дорама ми е от любимите. Очаквам с нетърпение 3 част, която ще излезе скоро.
Изобщо не се съмнявам , че е така както казваш казваш. Аз го следя с огромен интерес.Просто анализирах слабите места поради които не бих го оценил с 10

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 13:53 от yopen

Общи условия

Активация на акаунт