За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 11

• 21 605
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Гън Сок е на екран от 13-14 годишен, а като модел се изявява още от 5-6 годишен. Имаше период, в който беше изключително популярен. Даже му излезе прозвището Принцът на Азия. Славата му започна да расте с ролята му на измисления брат на краля в Хонг Гил Донг и "избухна" с тази на лидер на идол-групата A.N.JELL в You're Beautiful. Фенките бяха полудяли и по сериала, и по него. Последваха няколко романтични сериала, докато не дойде ролята му в Джакпот, че да избяга малко от образа на flower boy, в който го бяха вкарали. В Love Rain и Switch: Change the World играе двойни роли.
Междувременно се изявява и като певец не само в ЮК, но и в Китай и Япония.

# 661
Мъжкият каст в Джакпот е страхотен. С всяка серия до тук (започвам 9та) сериалът става все по-интересен. Всеки от братята свети със собствена светлина, но и кралят и злодеят също са страхотни всеки във своята роля. Какво е един сериал без качествен злодей.
От жените много ме впечатли робинята, която помагаше на героя на Гън Сок, когато го продадоха за роб. Майката на принцовете ми харесва, макар че е с малко екранно време. Макар и по-късно главната също успя да ме спечели и да излезе от сенките.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 04:26 от Рори72

# 662
Съгласна съм, че в Джакпот нещо липсва. Харесвам краля/принца и главния герой, но от сюжета има какво да се желае - не е достатъчно изпипан в детайлите и е хаотичен като цяло.

# 663
# 664
От един момент нататък, може би от 9-10а серия, не съм сигурна кога точно не остана нищо, което да ме дразни с изключение на две от девойките, които сумарно погледнато май повече ме дразнят, отколкото да ми харесват и не мога да разбера в сценария ли е проблема или в актрисите. Гън Сок вече много ми харесва и е кандидат да си го прибера при любимците. Бих искала да го гледам и в друг сериал и филми. След като е един от любимците в темата дали сте му измислили вече кодово име?

# 665
# 666
Джеф Сатур (и котки) с реклама на Киа за Тайланд

# 667
  • вятърничава
Danifin, многомногомного нагледно и полезно!Мерси, запазвам си го!
От Червения лебед ми остана само финалния епизод да гледам довечера.
Скрит текст:
Рейн ме разочарова.Много непрофесионално беше това,което допусна да се случи със брат и.Ясно, че това трябва да отключи последващи събития по сценарий.Ама уж е голямата работа, под носа му тая малката колко пъти го разиграва и надиграва Rage

Рори,като писах за Гън Сок,че има почитателки тук, имах предвид тук в България.
Ако има в темата, веднага да си признаят,да не се крият Wink Ето и ти си вече една от тях.

# 668
Горкият Рейн, няма вина. Играе това ,което са му написали в сценария, колкото и безумно да е Smiley

# 669
  • вятърничава
Роца, включи и тези локации в списъка за екскурзията
1 Surfer
2 Flowers Watermelon
3 People Runner

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 17:53 от bb6

# 670
Още съвсем малко ще подосаждам с Джакпот, че съм на 2 серии преди финала. И се чудя нещо. Така както показаха смъртта на младия крал стана ясно, че Йонинг е участвал в хранителното натравяне на болния крал, но пък изглеждаше така сякаш кралят знае и евентуално той е поискал това. Репликите на братята - "Съжалявам, Трябва да ти искам аз прошка", тона, израженията, езика на тялото, това че малкия брат сервира храната, всичко изглеждаше като услуга към тежко болен човек. А преди това имаше нещо като прощална сцена с кралицата. Вие, които сте гледали сериала как разбрахте този момент. Историческите сведения са че кралят е починал от хранително натравяне. Нямало данни, но се прокрадвали съмнения, че не е случайно. Иначе сценарият има добра историческа основа. Не само повечето исторически личности са реални, както и имената им, но и показаните политическите събития.
Относно убийството на сина му се оказа, че крал Йонгджо е нямал избор
Скрит текст:

Историята показва, че Садо е страдал от психично заболяване, произволно убивайки хора в двореца и изнасилвайки дворцови прислужници. Тъй като Йонгджо не можеше да екзекутира сина си, без да замеси снаха си и внука си , той нареди на Садо да се качи в дървен сандък с ориз в един горещ юлски ден през 1762 г. След два дни крал Йонгджо накара сандъка със Садо да бъде вързан с въже, покрито с трева, и се премести в горния дворец. Садо отговаряше от вътрешността на сандъка до нощта на седмия ден; сандъкът беше отворен и той беше обявен за мъртъв на осмия ден. [10] През 19 век се носят слухове, че престолонаследникът Садо не е бил психично болен, а е станал жертва на съдебен заговор. Това обаче е в противоречие както с мемоарите , написани от вдовицата на Садо , така и с Аналите на династията Чосон .

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 20:54 от Рори72

# 671
  • пак на Рив Гош
Роца, включи и тези локации в списъка за екскурзията
1 Surfer
2 Flowers Watermelon
3 People Runner
Joy Joy Joy
Ако щеш вярвай, но някои от локациите на два от трите сериала са ми в списъка, макар и не къщите. Само "Ча-ча-ча"-то е доста встрани от маршрута. Защо не са снимали като всички - на Чеджу? Joy

# 672
Аз така и не успях да си изтегля корейския Мис Ма, защото няколко дни нямаше никакъв сийд (и съответно го изтрих от тракера), сега опитвам с японския Мис Шерлок (също го гледах преди време и не го догледах), обаче май и с него ще стане същото. Бях се настроила за криминални мистерии, може да си потърся нещо друго от този род.

# 673
pppqqq, ако ти се занимава можеш да си го изтеглиш от тук. Не е торент, няма нужда от регистрция, но е малко по-времееко, че са отделни файлове и трябва да ги сваляш един по един. Но се свалят бързо, в рамките на минутка. Излизат реклами, но просто ги затваряш и продължаваш. Субтитрите би трябвало да са вградени във видеото.

# 674
Ще опитам, благодаря Simple Smile

Какво точно трябва да излезе, като започне да сваля, защото 10 пъти натискам даунлоуд и само ме изпраща в Уинбет и Алиекспрес?

Общи условия

Активация на акаунт