Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 147 - юни 2024)

• 110 034
  • 1 427
  •   1
Отговори
# 1 155
Ако някой ги иска

# 1 156
  • София
Ако касиерката гледа "умно", искам среща с управител. Вчера си смених езиче от Шуменско в кварталния магазин. Касиерката не знаеше, че са награден център, но попита.
Те знаят, че са награден център, но уж нямали останала бира за даване.

# 1 157
  • Пловдив
Бирата си я взех аз от хладилната витрина, просто не я маркираха. За една бройка и езичето нямаше да вземе. Аз й напомних. Не знам как се отчитат.

# 1 158
Коригирам се, кенчето на Старопрамен имало код, но е толкова блед, че на дневна светлина не се разчита. От втория код спечелих чаши, точно в 23.00 часа. Ако има значение час, разбира се.

# 1 159
  • у нас
Стана ми интересно, на Хепи доставка може ли да се комбинират наградите - напр. няколко броя кенчета бира в една поръчка или кенче и ваучер 5 лв?

# 1 160
На Хепи се комбинират наградите. В петък направих поръчка и имах 4 бири Каменица, без нищо да съм добавяла или правила. Но пък от тогава нямам награда от тях, въпреки че познавам почти всеки мач

# 1 161
Стана ми интересно, на Хепи доставка може ли да се комбинират наградите - напр. няколко броя кенчета бира в една поръчка или кенче и ваучер 5 лв?
Може, но два ваучера не може.
Пробвай, сложи неща в количката и ще видиш.

# 1 162
На Алвина има ли нови печеливши?

# 1 163
На Алвина има ли нови печеливши?

Има. На Бейлис също.

# 1 164
Обадиха ми се от Nutella, че печеля суитшърт. Значи още звънят, има надежда за награда!

# 1 165
Обадиха ми се от Nutella, че печеля суитшърт. Значи още звънят, има надежда за награда!
Кога ли ще пристигнат?

# 1 166
Още чакам сета от Коста кофе, 30те дни минаха преди 2 дни. Прегледах мейла,  и има още един срок "не по късно от 30 дни от края на промоцията", до 12 юли значи, за какво да бързат , че то има време Simple Smile
Това са най-бавните организатори досега.

# 1 167
На КК и Кауфланд писах вчера и днес ваучерът ми е в Еконт, аман значи да трябва да си търсиш печалбите като просяк.

# 1 168
Явно на партиди пращат...

# 1 169
Аз получих Капучино Арт от Лаваца и Лидл и добавка за стави за кучета  от Гален. Днес съм изтеглена и за сухи шампоани.

Общи условия

Активация на акаунт