Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 147 - юни 2024)

• 110 027
  • 1 427
  •   1
Отговори
# 1 185
Подарявам ако някой и го иска да ми пише. Валиден до днес 25.06
Подарен

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 15:24 от litalcheto

# 1 186
Използвам възможността да попитам - има ли някой, който иска да се тагваме в Инстаграм за Giveaway и т.н. Simple Smile Пишете ми на лични, ако имате желание. (Усааа, .....пресрамих се)

# 1 187
Има ли получили награди от предишната игра на Престиж? Тази между чашите и  Мираж...със слушалките ? На 7ми май са писали :" Благодарим, че валидирахте вашата награда! Очаквайте до 4 седмици да се свържат с Вас"...

# 1 188
  • София
Има ли получили награди от предишната игра на Престиж? Тази между чашите и  Мираж...със слушалките ? На 7ми май са писали :" Благодарим, че валидирахте вашата награда! Очаквайте до 4 седмици да се свържат с Вас"...
Моите спечелени слушалки на 16.05. дойдоха на 03.06.2024 г. От София съм.

# 1 189
Тия от Толк панела минават всякакви граници вече. Бях решила да ги отсвиря, но тъй като ми оставаха да събера още няколко точки за ваучер 10 лв. за Емаг, викам си, айде ще попълвам като за последно. След последната попълнена анкета (повече от 30 мин.) потрих доволно ръце, реших да заявя ваучер и хоп изненада - премахнали са ваучерите за 10 лв., оставили са само тези от 20 лв. срещу 2000 точки. Отсвирвам ги с кеф!

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 17:59 от mimoza@b

# 1 190
  • Варна
  Може да вземете Edenred, важи за доста мгазини.

# 1 191
Да, така е. 10 лв. ваучер Edenred срещу 1700 точки. Направо е подигравка с хората и времето, отделено за попълване на толкова анкети.

# 1 192
  • При децата ми
Да, така е. 10 лв. ваучер Edenred срещу 1700 точки. Направо е подигравка с хората и времето, отделено за попълване на толкова анкети.

Аз нали писах преди няколко страници как попълвах анкети в Български Национален панел от 2017 г. до миналия месец, когато успях да заявя колосалната сума от 20 лв., че и някакви стотинки беше! Пълна подигравка!

# 1 193
Тия от Толк панела минават всякакви граници вече. Бях решила да ги отсвиря, но тъй като ми оставаха да събера няколко точки още за ваучер 10 лв. за Емаг, викам си, айде ще попълвам като за последно. С последната попълнена анкета (повече от 30 мин.) потрих доволно ръце и реших да заявя ваучер и хоп изненада - премахнали са ваучерите за 10 лв., оставили са само тези от 20 лв. срещу 2000 точки. Отсвирвам ги с кеф!
След няколко дни пак проверете. Имат навика да махат ваучери и по-късно да ги връщат.

# 1 194
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
аз в Толк панела събирам за Озон, но това е почти мисията невъзможна. Иначе и аз съм събрала за 10лв. Simple Smile от Edenred.

# 1 195
  • Велико Търново
Имам пратка за утре от Спиди с подател Страта  - Димитър Димитров. Някой може ли да каже какво би могло да е? Чакам Рексона и Емека.

# 1 196
Имам пратка за утре от Спиди с подател Страта  - Димитър Димитров. Някой може ли да каже какво би могло да е? Чакам Рексона и Емека.

Рексона е! Днес моята дойде, бутилка и шалче беше!

# 1 197
Каква приятна изненада - ваучер от Хепи 😍
Скрит текст:

# 1 198
.                          Моите ги получих преди месец.Бележката изрядна ли е?Ако-да ,тогава им пишете.

# 1 199
Някой получил ли е ваучера от престиж. М М спечели от първото теглене но още не го е получил. Аз получих сета за кафе. Много добре се получава и е идеално за път, само където не знам къде има капсули на Коста кафе.

Общи условия

Активация на акаунт