Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

• 42 189
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 1 140
Благодаря, Сергеева!🤗 Какво стана с твоите моно дни?🙂
Натка, същата съм и аз. Като си спомня първото ми пътуване със самолет...Малка съм била. Майка ми беше се подготвила с торбички и пликове, настроила се беше, че ще ми прилошава и в самолета.😂 Но във влакове и самолети не ми прилошава. Ако е хубав автобус и няма много вибрации и завои и не ми мирише лошо, мога да се размина и без неприятни усещания.

# 1 141
  • В центъра на моретата
Аз смятам да купя от тези гривни против гадене. Има и едни очила срещу гадене - много кретенски вид имат, ама май са спрели да ги продават.
Приемам идеи за режимна храна без яйца, която да сложа в багажа на дъщеря ми за пътуването. Поне за първия, втория ден.

# 1 142
Нати, от чията ми течеше кръв от носа.
Веднъж опитах да смеля чия и ме заболя стомаха от това.

BFF, ЧРД на детето, да е живо, здраво, щастливо и успешно.

# 1 143
☕добро утро!

Денят ми започна с красоти- сладки домашни любимци Simple Smile чудна къща с двор 🥰торта 🎂dolce, бъди здрава! BFF, честита рожденичка🍀!

Папагалите.. да.. имаше едно заведение с папагал жако и беше надживял собственика. Мн приказлив папагал беше, страшен чешит.

Една смешка Simple Smile веднъж, вървя по улицата (това в чужбина) и такситата си имат стоянки-централи.. Вървя аз и някой ми подсвирква.. 🤨И пак .. и пак.. По едно време фиксирам папагал в клетка - той се заигравал😆😆😆Голм смях ме напуши

Отивам назад да ви доизчера (коректор нямам, но често кликам съседни букви и за малко да напиша “доизмета”)

Пращам ви моето утро как започва тези дни (надцакваме се с румънците кой ще запази шезлонг 🤨 днес печеля - запазих за нас и за приятелско семейство места)

Скрит текст:

Вече 2-ро лято се убеждавам, че приемът на вит Д ни спасява от изгаряне. Плавно си почерняваме, без екцесии (а т е 33-34С т.е пече си яко и не мърдаме от плажа до вечерта )

С мм се разбрахме, че вземам малък съд да си варим яйца- той ентусизаран, добре съм намислила. Влизаме в магазина и обиколихме петиферията т.е хладилниците. Тук яйца, тамяйца-  няма. На др вечер имахме повече време и минахме по редовете 🫣яйцата извън хладилник, наравно с брашното и захарта 🙄отказахме се от идеята 😆увеличихме фаст часовете 😆😆😆😆мм може и 3 дни да не яде, ама сега са му се паднали едни вкусни скари, дето цяла година ги чака 😆

Beki, виж обувките на хъш пъпис - те имат сводче отдолу. С такива мога пеша страната да обиколя 😋мн си отпочивст краката с тяк и сизаслужават парите, щом трябва да си с щъс затворенаобувка (както на мен ми се е налагало) Иначе си имами тези частични стелки, които ги дават след замерване - чудна работа са и те, но да.. за сандал не стават. (вечер мачкаш със свода една топка за тенис или може стъклено шише- мн боли но с времето разтоварва болката)

Купих кувертура (май така се казва) и за сега само аз си чопнах 2 блокчета, че си го знам, как разкарва 🫣🤭получи се 😆за това го държа далеч ит децата, да няма екшън

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 07:32 от fotokod

# 1 144
BFF, честит ви празник! Живи и здрави! Simple Smile

С последното упражнение на тази сладурана, която не харесвате, щях да се пречукам. Дето вдига гирите от планк. Фланелките ми висят като чували по мен и успях да закача едната гира, залитнах, ударих се в масата и безславно завърших упражнението, а и тренировката. Grin За щастие, без контузия.

# 1 145
  • Варна
Яйцата само в Бг са в хладилници .. живяла съм е Шотландия, Австралия… във всички западни държави са на рафтове просто 😁

# 1 146
  • В центъра на моретата
Ех, Гущер, знаех си аз, че този див ентусиазъм, няма да завърши много добре. Карай я по-полека, да не стане сериозна беля, че трудно се оправя после.
ММ и той решил да слабее, като се метна на велоергометъра, на последната степен за трудност, по едно време чувам едно шумно дишане. Ей, ще вземе да му стане нещо, ама не му увира главата. Не му харесаха пружините със силикон, поръча си метални Simple Smile. Старата си форма трудно и бавно ще върне. Изпуснеш ли веднъж нещата….

Абе, за яйцата и аз съм забелязвала такова нещо. В Испания, че и в Малта не видях в хладилници, а извън тях. А си е топличко там.
А аз се страхувам да направя нещо режимно с яйца и да го сложа в багажа на дъщеря ми, че да не се развали и да се натрови.

# 1 147
Заек, проблемът е, че не го правя правилно. Гирата трябва да се вдига и сваля при гърдите, а аз явно я свалям при коремa, защото там закачих. Утре внимателно и без фланелка. Simple Smile Иначе упражненията не са тежки и сложни, а и аз не стартирам от състояние "локум". Все пак работата ми изисква катерене по стълби и работа с машини.

# 1 148
Добро утро,
Честито на рождениците - бъдете много здрави и щастливи Hug
Хъш пъпис се пробвам да си купя от години, но моят крак не иска да влиза в тях Joy
Вчера се пръсках с флорална вода с лайка по краката и да ви кажа охлажда доста добре. Спада отока веднага, но за кратко. Следобед съм пръскала 4 пъти докато си тръгна.
Установих, че столът ми скърца Grin Тръгнах да правя упражненията и като се разскърца това чудо… много бързо се отказах. За днес си взех обикновен стол и пак ще пробвам Grinning

# 1 149
Долче, моното го оздържах смо три дни. Чак ми се доповръща. Хем количествата бяха малки. Слезе кантара на 67 кг., но нещо не ми понесе. Хем любими храни, а и аз се храня по принцип еднообразно. Защо така стана не знам. Днес отивам на море и ще се получи фаст. Сигурно ще остана на едно хранене- яйца със салата, като се приберем. Хич неще да си ги дава килограмчетата моето нежно тяло. Но и на това съм доволна. Получавам даста комплименти. Сравнено с миналата година по това време съм на минус 20 см от ханш, корем и гръдна. Така че доволна съм. Август ще пускам изследвания, дано и там да има подобрение.

# 1 150
Аз смятам да купя от тези гривни против гадене.
Да кажеш къде си ги намерила че аз само в Амазон бях виждала и се отказах тогава.

# 1 151
  • Германия
Яйцата ги държат охладени в магазините, ако преди това са били измити с незнамсикакви разтвори. Това премахва естествената им защита от бактерии. Ако не се мият няма нужда да се охлаждат

# 1 152
Е тя пита за нещо сготвено което нейното момиче да си носи на някаква екскурзия, това е съвсем различно от сурово яйце с все защитния слой върху черупката. Затова не смее да слага яйца.
Сготвени яйца едва ли някой от вас би държал за съществено време извън хладилник в тия жеги и по път. Знам че аз не бих.

# 1 153
Всяка сутрин си беля три яйца и ги слагам в кутийка заедно с парче варено месо. Возя ги в колата и на обед са добре подгряти. Simple Smile Е, гайлето сам ще си го нося ако се продрискам... Досега проблеми няма, но не сложих на сина ми тази сутрин за екскурзия. Дадох му кинти да си купи ядене. Знам ли го дали няма да забрави и утре-други ден да се сети да ги яде.

# 1 154
  • Варна
Аз нямам проблем с яйцата, може би 2-3 дни не бих държала нещо на жега, но печива и подобни за мен са идеални, дори не ми хрумва да са казус яйцата 😅

Общи условия

Активация на акаунт