Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

• 42 372
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 480
О неее, не мога.
Мързел съм.Я кажи как ги правиш и как ги готвиш.

Аз тиквички и патлаждани на фурна със зехтин, чер пипер,  копърче.
Без никаква вода.

# 481
Направих на Дара питките от авокадо. Станаха неприятно горчиви. Къде бъркам, не знам.

# 482
Нещо не се справих с пудинга на Долче. Не мога да му свикна на този еритритол. Има дъх и вкус на омлет с канела. На Долче има нежна консистенция, а моят стана на шупли. Досега не бях пробвал нинджата на пара. Фучи като локомотив и кой знае колко градуса развива вътре. Па и навън. Кухнята заприлича на турска баня! Зимата може да е много уютно, но за този сезон не става. По едно време си мислех, че плочките ще се отлепят.

# 483
  • София
Гущер, приятелски съвет, лично изпитан. За 2-3 седмици втори сладкиш правиш, а не трябва.

# 484
Долче, такъв релеф се вае с много тежести и много повторвния. Но тя прави доста от базовите упражнения с тежести. Аз си тренирам за ръце с три килограма или пет, зависи от мускулната група. За гръб и гърди включвам пудовката или дъмпела 10кг. Това ми е максимума. Ти докато не оправиш травмите, не се изсилвай с тежестите. За вечеря хапнах риба на скара 100 грама. Обяда беше солиден и в два часа, така че в шест все още бях доволно сита.

# 485
Аrwen, може би е от авокадото, опита ли го? Едва ли ще горчат от яйца или кашкавал...🤔
Аз си взех в понеделник две опаковки конджак от Лидъл. Дано да ми харесат- спагетите от тиквички са ми любими.
Гущер, водата на дъното на тенджерата не трябва да докосва дъното на купичките. И температурата не трябва да е прекалено висока. Вероятно уредът ти вдига наистина доста градуси- а може и просто да е пресготвен пудингът (тогава става зърнест или на шупли).🤔 Моят беше без никакъв подсладител, на мен не ми беше на омлет с канела- но и консистенцията наистина беше кадифена.
Гущер, приятелски съвет, лично изпитан. За 2-3 седмици втори сладкиш правиш, а не трябва.
И аз се присъединявам към този съвет. Пудингът сам по себе си не е десерт, докато не му се добави подсладител, шоколад и т.н.
Сергеева, благодаря! Имам голямо желание да си използвам гирите, но няма как да стане в този момент, уви. А и болките ми са доста странни- появяват се внезапно и също така изчезват. Иглежда сякаш ми е минало, но пак се появяват...

# 486
  • В центъра на моретата
Гущер, на колко минути ги сложи? Би трябвало да са на 2-3 на високо налягане. А фолио сложи ли на купичките?

# 487
Супена лъжица еритритол на 7 яйца и 450 грама сметана. 7 чашки. Както и да го погледнеш, си е омлет, а не сладкиш. Simple Smile
 Аз една изядох и май последна. За съжаление никой друг не го иска.
Заек, Долче беше написала 20-25 минути на пара. Пуснах функция steam за 20 минути.

# 488
Гущер, 20-25 минути на пара, но в обикновена тенджера, не под налягане.🙂 Пресготвени са били пудингчетата, което се отразява негативно и на вкуса. И предполагам, че е  допринесло за по-омлетен вкус. Губи се и кремообразността.

# 489
  • В центъра на моретата
Доста преди да започна режима правих крем карамел в еър фраера. Аз не съм фен на това нещо, но винаги съм била обвинявана, че не правя (или ако правя не е сладко). Е, разших да направя. Сложих го, поглеждам на 15 минута, вижда ми се рядко. Продължавам с още 10 мин. - пак така. И така на финала го пекох близо час. Ако го бях сложила във фурната, щях да съм забравила, че съм го пекла. Накрая го хвърлих - беше на шупли, твърд - пълна отврат.
Да, в мултикукъра е под налягане и там става за около 2 -3мин. Тъй че си го преварил.

# 490
Долче, май аз нещо съм дефектна. Децата ядоха, като се прибраха, умишлено не им казах, че ми горчат. Те ги обявиха за много вкусни Grinning. Опитах авокадото сурово, беше си добре. А на мене тоя горчив вкус още ми е в устата, направо ме разтресе Joy.

# 491
Това означава да не се пробва да се прави яйчения пудинг в ейрфраера ли? Аз съм с Нинджа и има програма steam bake. Мислих да го пробвам на него, но не съм стигнала.

# 492
Аз може да опитам, но в кукъра. По-логично ми звучи да го пусна под налягане за 1-2 мин. После ще запека с грил на фраера.
Но аз нямам steam bake. Иначе бих пробвала така.

# 493
Направих на Дара питките от авокадо. Станаха неприятно горчиви. Къде бъркам, не знам.

Аз взех много узряло авокадо. Сложих 2 яйца кашкавал и подправки. Шарена сол и чубрица черен ш червен пипер. Мм много ги хареса.. прави си бургер и
Пак ще правя че ми ги изяде

# 494
Яйченият пудинг, сготвен в обикновена тенджера и на пара, е най-лесен. Поне за мен. В смисъл, може да се отвори капака, вижда се дали е готов (моят капак е стъклен).🙂
Заек, крем карамелът във фурната се пече в тава с вода и на по-ниска температура. Отдавна не съм правила, но по спомен там също беше желателно температурата да не е много висока, готви се повечко време, както и не трябва водата в по-голямата тава да завира, за да няма шупли. За крем карамел във фрайър си има друга "технология"- помня, че съм чела, че някои хора са слагали примерно 7 купички, а после 2-3 от тях излизат празни...😁 Вероятно и градусите, и времето за печене във фрайър варират според мощността на уреда.🤔

Общи условия

Активация на акаунт