Звездни Компромати - Юни'24

• 363 731
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 135
И аз така мисля. Чак пък такава драма. Много семейства се карат, ех не на частен самолет. Не им омаловажавам страданието, но всеки човек има право на втори шанс. И сега, като се отказаха от това име, ех вече всичко е наред, върна се времето и нещата се подредиха може би.

# 136
Децата, които се отказват от името му (Пит) са ми голяма загадка.
Чак пък такава крайност
Шерше ла фам, както казват французите.
10 години така не стихна тая вендета.

# 137
След толкова години Брад Пит изглежда щастлив и уверен, професионално му вървят нещата, изглежда като човек, който се е справил с раздялата. От другата страна не изглеждат така нещата и най-вече по децата личи. Проточването на развод не е здравословно, нито да се култивира омраза и отмъстителност в децата.

# 138
Малко едностранна ми изглежда тази история на Фбр. Излиза, че те са си стояли мирно и кротко, а той е вилнял и ги е тормозил през целия път. Също, не мога да си представя Джоли (пък и децата) през цялото време пасивни и приемащи от нищо дошлите насилие и агресия на Пит, без тя да направи нищо, не ми изглежда беззащитна и примирителна жена. Но това не е описано. Значи най-малкото не е цялата истина.

Също така това, че е "удрял много пъти по тавана на самолета" ми звучи като безсилие от негова страна, отколкото като насилие. Същото беше станало и при Деп и Хърд, и там имаше някакви удари по стени, Деп явно в безсилието си срещу тази л*д* жена.

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 12:17 от Анонимен

# 139
Просто Брад Пит се оказа един обикновен и несъвършен човек като всички нас - с проблеми, нерви и очевидно някои зависимости и скърши приказката на Анджелина за многодетното семейство с черни и бели деца, което го снимат по летищата. Брад Пит може да е (бивш) алкохолик и не особено добър баща, но проблемите на Анджелина със собствения й баща според мен са със зловещи размери. Тя просто мрази мъжете.

# 140
Малко едностранна ми изглежда тази история на Фбр. Излиза, че те са си стояли мирно и кротко, а той е вилнял и ги е тормозил през целия път. Също, не мога да си представя Джоли (пък и децата) през цялото време пасивни и приемащи от нищо дошлите насилие и агресия на Пит, без тя да не направи нищо, просто не ми изглежда беззащитна и примирителна жена. Но това не е описано. Значи най-малкото не е цялата истина.

Също така това, че е "удрял много пъти по тавана на самолета" ми звучи като безсилие от негова страна, отколкото като насилие. Същото беше станало и при Деп и Хърд, и там имаше някакви удари по стени, Деп явно в безсилието си срещу тази л*д* жена.

Ами те са в самолет. В самолета не е като да си на земята. Там не мисля че безопасността им позволява действия, които са им позволени на земята. Децата тогава са били и по малки, какво се очаква да направят?
Деп тресна вратата на кухненски шкаф, след като счетоводителят му го информира, че бившите му мениджъри откраднаха милиони от сметката му. Гневът му нямаше нищо общо с бившата му. Тя обаче тайно го записа, за да използва записа срещу него. Пак казвам,, ситуациите са много различни.

# 141
Нещо ми "намирисва" този разказ от самолета. Ако нещата са били такива каквито се описват защо след кацането Брад не е арестуван? За такова насилие трябваше веднага да му щракнат белезниците, особено в страна като Америка, където за най-малкото нещо арестуват.

# 142
То да го бяха арестували, скандалът щеше да мине и замине. А сега всеки път се раздува тоя разказ с тоя самолет, то следващия път ще излезе разказ за някакви средновековни мъчения. То затвор по-добре отколкото тоя развод, в затвора щеше да полежи и да излезе, то това чистилище с тоя развод по-неприятно.

# 143
Страшна драма с отказването на фамилията Пит. Който няма реални проблеми в живота, сам си ги създава, за да не му е скучно. Разбира се, че е по-приятно да плачеш в частен самолет, отколкото в обществен транспорт напът за поне 40часова работна седмица.
Богаташките холивудски деца сигурно ще получат перманентен нервен срив, ако за месец им се наложи да живеят обикновен живот без антуражи.

# 144
Много го харесвам тоя Златан! И от едно интервю и жена му, в което каза, че държи да я знаят хората като нея, с каквото се занимава ,не като жената на Златан.
   За историите на Анджелина и Брад знам от вас, тук в темата, но не я дишам тая Анджелина. Изобщо не я харесвам като жена, като актриса. Брад ми е на кота нула.

# 145
Страшна драма с отказването на фамилията Пит. Който няма реални проблеми в живота, сам си ги създава, за да не му е скучно. Разбира се, че е по-приятно да плачеш в частен самолет, отколкото в обществен транспорт напът за поне 40часова работна седмица.
Богаташките холивудски деца сигурно ще получат перманентен нервен срив, ако за месец им се наложи да живеят обикновен живот без антуражи.

Именно. Колко скандали в колко семейства стават, тука единият блъснал в тавана, другият може да са му объркали рибата - всякакви трагедии стават! - трети му продали лозето - и вече отказване от фамилии, драми. Ама осигурени хора с луксозни животи.

# 146
Благодаря за новата тема!
За братя Грим ще се съглася с Барбарела. Няма да се аргументирам, че ще отече темата. Браво на Геро, че най-накрая се усети, че трябва да направи нещо за здравето си. Симпатичен ми е. Дано да запази добрата си форма и да се чувства добре.

# 147
Благодаря и аз за темата! Изключително интересен начален пост, започвам да чета.
Този Захаринов (бившия?) на Анелия нямаше ли брат, който е мъж на Бориса Тютюнджиева или бъркам?

# 148
Брат най-вероятно е бил дрогиран и пиян. Той сам след раздялата е признавал, че има сериозен проблем с тези неща. Каквото и да е станало, най-вероятно е било много травмиращо за малки деца, затворени във въздуха с насилик, който е най-вероятно с действията си е застрашил стабилността на самолета (малък частен самолет и някаква пияна откачалка блъска и крещи), няма къде да отидеш, няма къде да се скриеш. Малки деца след това трудно се преодолява тази травма

# 149
Брад Пит бил Анджелина Дж. вечерта, а на сутринта тя го събудила да му каже, че с децата заминават.😄
Сега гледам българския филм “Комбина” и си мисля, колко са красиви Иван Иванов и Ваня Цветкова. Защо сега няма красиви актьори? И изобщо, не ви ли се струва, че българската нация някак погрозня. И как изведнъж хората започнаха да казват на грозните, че са красиви. А, ако има истинска красота, тя нарочно е неглижирана.

Общи условия

Активация на акаунт