Звездни Компромати - Юни'24

• 363 786
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 150
Не мога да генерализирам, че е погрозняла чак Grinning Но е факт, че познати, които живеят в чужбина, се оплакват от пандемия на надути устни и пазви. Било много очевидно още в самолета, че се прибираш за Бг Simple Smile

# 151
И мен ме учуди това как след такъв грандиозен побой, тя е отишла да го предупреди, че искат да избягат от него.

И сега има красиви български актьори. Снощи гледах "Шекспир като улично куче" и през цялото време се радвах колко са красиви младите актьори.

# 152
За мен човек, който с години не си вижда децата не е в ред. По твърде много параграфи. Твъъърде, твърде много.
Някакъв психопат.
Казвала съм вече, но аз само от тая тема ги ''следя'', така че ако някой има информация, че се виждат/чуват, да каже.
Не вярвам в ''жена му не му ги дава'' нито на него нито на други мъже. Значи тука обикновен мъж може да си уреди срещи, ако ще със соц.работник да са, а там край, невъзможно е.
Как така ще се откажеш от 6 (шест или едно все тая) дечинки, бе! Какво сърце, камък!
На всяко интервю ще ги споменавам, на всеки пост във фейсбук, на червения килим ще си го изпиша на костюма. Да знаят, да виждат децата, че имат баща, пък нека ги манипулира майката, ще пораснат и ще знаят, че не съм се отказал, боря се!

Ама така де, аз ви казвам - залагам нещо, че след някоя година минимум едно от децата (но може и повече) ще напише книга:))))) Не че някога ще сме сигурни в истината. Какво точно е ставало те си знаят само. Но че Брад Пит е откачалка някаква, това е ясно. Дали и Анджелина е - не знам, минала съм възрастта да съм луд фен на няколко. Всеки си откачалка по своему:)

Няколко пъти в теммата съм виждала определението - селска хубост, излъчване.
Но обикновено съм несъгласна.
Сега осъзнах, за мен това определение главозамайващо пасва на Камила Кабейо, лелее направо - стил, коса, лице, поглед

# 153
Ако Брад е застрашил по някакъв начин сигурността на полета, на летището щеше да го чака патрулка. Как 20 минути ги държи заключени, къде е екипажът в това време? И накрая - уплашената за живота си жертва на насилие отива да буди агресивен мъж, за да го информира, че ще му вземе децата и ще избяга от него.
Кой крив, кой прав не знам - а случая май и двамата не са стока, но така разказана, историята звучи не особено достоверно. За съжаление, тъй като има намесени непълнолетни, разследването никога няма да бъде публикувано, така че само ще гадаем какво се е случило на този митичен полет.

Скрит текст:
Малко едностранна ми изглежда тази история на Фбр. Излиза, че те са си стояли мирно и кротко, а той е вилнял и ги е тормозил през целия път. Също, не мога да си представя Джоли (пък и децата) през цялото време пасивни и приемащи от нищо дошлите насилие и агресия на Пит, без тя да направи нищо, не ми изглежда беззащитна и примирителна жена. Но това не е описано. Значи най-малкото не е цялата истина.

Също така това, че е "удрял много пъти по тавана на самолета" ми звучи като безсилие от негова страна, отколкото като насилие.
Същото беше станало и при Деп и Хърд, и там имаше някакви удари по стени, Деп явно в безсилието си срещу тази л*д* жена.

Единственото "насилие", което бившата му за четири години връзка е успяла да документира, е прословутото кухненско видео. Деп, видимо ядосан, тръшка и рита, докато предполагаемата жертва на насилие спокойно влиза в стаята, наглася си телефона и скришом записва как той псува, удря по шкафовете и си налива вино. Любителката на тайни записи от време на време застава пред телефона, за да не види той, че го снимат. Когато Деп установява, че го записват, просто хвърля телефона и толкова. Или както той сам се изрази - "нападнах два шкафа, но с пръст не съм докоснал госпожица Хърд".
Откъс от делото, където нищят записа:
Скрит текст:

Деп е проявил нечовешко търпение с нея, има записи, в които над час я уговаря да му позволи да се види с дъщеря си. Усеща се, че е изнервен, но не повишава тон. Влудяващо е, не знам как е запазил самообладание.

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 16:18 от Дидичка

# 154
Какви дечинки, какви неща.
В началото Пит е трябвало да решава собствените си проблеми. След това Анджелина е пречила по всякакви начини. Може и да е имало срещи. Ако децата са надъхани и враждебни можа Пит да се е отказал именно в името на тяхното добро.

# 155
  • Glasgow
Младоженците Мърдок и Жукова. Айде горчиво за младите  💍
Скрит текст:

# 156
Младоженците Мърдок и Жукова. Айде горчиво за младите  💍
Скрит текст:
В някои медии я именуваха "бившата тъща на Абрамович" Simple Smile

# 157
  • Glasgow
Да, тя е майката на Дария Жукова

# 158
Около 43-44 годишна е. Какви бремености?

Да. Не е бременна. Видях я преди няколко месеца на живо, има си коремче просто, още тогава си го имаше, бутчета също. Ама е готина външно.

# 159
Абе, дечинките на Брад Пит може и да се виждат с Брад Пит. След целия скандал може човекът да не иска да се шуми около децата. Достатъчно е тази патица Анджелина като започне да води дечинките под строй и да ги снимат папараците.

# 160
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Майка и щерка Жукови са опасна работа. Неприятни особи са ми и двете. Един от любимите ми тенисисти Марат Сафин беше гадже с Жукова младша, добре че момата се ориентира към Абрамович и Марат се спаси. Уви, Ставрос нЕма тоя късмет. За дЕдо Мърдок не ми е жал.

# 161
Райна е силен представител на понятието “селска хубост”.

# 162
Аз Цветелина, сестрата на Екстра Нина, от едно време я намирах за по селски красива. При нея мисля, че основно от усмивката идва този рустикален полъх ( абстрахирам се от стилът). Винаги повече съм харесвала Екстра Нина от двете като излъчване.
https://signal.bg/%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0% … 0%BE%D0%BF%D0%B8/

# 163
Не оправдавам по никакъв начин насилието ,не знам каква е Анджелина , но дано Брад да си лекува зависимостите .

# 164
Брад П. никога не ми е харесвал. Аз от негова страна изпитвам едно такова неприятно усещане, не от Джоли. Към нея има толкова много фенска злоба излята заради Дженифър (все едно Брад е невинен в случаят), но както и да е. Много обичам да гледам криминални поредици и какви ли не неща съм видяла, та съм склонна да вярвам на историята за самолета и всичко останало. Никой не знае какво се случва в едно семейство и зад затворени врати. Не вярвам, че Джоли ги настройва срещу него. Той сам си го е направил с действията, поведението и думите си спрямо всичките. И аз бих си махнала името, ако бях в това положение и не бих искала да имам нищо общо с него. Сега уж изглеждал добре и щастлив (първо, че си е барал лицето) и второ, че преди е имал сериозни проблеми с алкохола, но сега се е оправил. Нормално да изглежда по-добре, ако в действителност вече не употребява такива неща и други субстанции. Винаги ми е бил един такъв фалшив. Не знам защо и трябва да си е показвал агресията и истинското лице в други връзки. Той си има пари и средства да си прави каквото иска без никакви притеснения. Така е много лесно. В началото всички знаем как е - всичко е розово, щастливи сме, влюбени, забавления и т.н., но постепенно вече като си имаш семейство, а пък при тях голямо семейство, то проблемите си почват. Това е така навсякъде. Няма такива, които да не се карат за нещо. А и кoлко сериозни връзки е имал изобщо?? Джоли поне ги гледа децата, а той си сменява жените като носни кърпички. Не може всичките деца да са против него без причина. Кога последно са имали някакви снимки заедно? Maдокс също беше дал показания срещу него и също не ползва неговото име.  Да не забравяме и Пакс какво беше написал:
Скрит текст:
Насъбират се нещата...

П.С. Анистън нещо изглежда много състарена, съсухрена една такава и май си е правила неща по лицето.

Общи условия

Активация на акаунт