Звездни Компромати - Юни'24

• 361 767
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за интересните първи постове и разнообразните, но винаги пъстри оформления! Flowers Hibiscus

Натали Портмън ( 42г.) е снимана от папараци да пуши пред заведение на улица в Лондон, заедно с 28 годишен колега. Може ли на 42 така да стоя до 20 годишните, моля?
Скрит текст:

# 16
Благодаря за супер интересното начало на темата.
Радвам се, че Геро е толкова отслабнал.

# 17
  • Viena
Говори се,че Лиляна Павлова е родила трето дете скоро.

# 18
Даа, на този от Автомагистрали - Парашкев някой си.

# 19
Да, а тук не е коментирано, губим форма.

# 20
  • Viena
И Анелия има ново либе и е изпратила абитурентка-Ивон.

# 21
  • София
Преди месец е родила Лиляна, на 46 години, браво на нея. Бебето е отново момче.

# 22
  • Berlin
В предната тема някой беше писал май, че е бременна (още).

На Шарл Перо приказките също ли са претърпели редакция? Не знаех, има ли къде да се прочетат в оригиналната версия? Както издадоха на братя Грим един том с неадаптирани приказки.

# 23
Кой е новия на Анелия? Този Любо много грозно се отнесе с нея, ако е вярно, че я е зарязал без обяснение. Тя не спря да се обяснява по медиите с публични обяснения в любов, то и песен му посвети...

# 24
Има ги оригиналните страшни приказки на Братя Грим.

# 25
Много от тези приказки са всъщност предания, които са се разказвали на всички (не само на децата). Понякога погрешно се етикетират като “приказки” (в смисъл на детски приказки).

# 26
Братя Грим са събирачи на приказки, чиято цел е била изцяло да възпитават децата, по онова време така са живели хората. Шарл Перо също събира, има версии на Пепеляшка и от Братя Грим, и от Шарл Перо (той добавя тиквата и Феята кръстница). Синята Брада пък е базирана на историческа личност.
Чудесен първи пост, благодаря!

# 27
Аз писах преди дни,че е родила преди около месец но замина поста незнайно защо.На 46 браво на нея,а второто на 44, да са ѝ живи и здрави.

Благодаря за темата, много интересно!
Благодаря също и за корицата с малката принцеса и любимото ми кралско дете 💐а и в началото Уилям с трите си деца❤️
Като заговорих за тях се сещам,че Риши Сунак(британския премиер) ако бъде преизбран другият месец ще въвежда за всеки навършил пълнолетие National Service, което включва доброволчество за пожарни, болници и благотворителни организации,както и военна служба.
Интересното е че това няма да подмине и кралските деца и те ще трябва да служат за National Service.

Честит празник!

# 28
Доколкото помня Шарл Перо и Братя Грим понякога разказват едни и същи приказки, например Спящата красавица, с някои вариации. Тогава тези истории и приказки са били и за големи, и за малки, с поуките, с житейските паралели, били са съвсем разбираеми за тогавашните хора. Сега е различно - напр. избягва се изписването на думата вино в историята за червената шапчица, избягват се най-кървавите и неразбираеми за съвременните деца епизоди и т.н.

пп - замъкът вдъхновил Шарл Перо за Спящата красавица приема посетители през по-голямата част от годината - https://www.peika.bg/statia/Shato_D_Yuse_nay_prikazniyat_zamak_v … v_yuse_zamak.html
Много е красиво, даже в градините е по-красиво, отколкото вътре, за деца в детско-градинска възраст е много интересно, ако съдя по отзивите от дъщеря ми от миналата година. И на мен ми хареса де.

# 29
Честит празник и благодаря за темата!

Зуека с първа изложба в Испания. Загладил е косъма. И картините му ми харесват.

Ваня Щерева. Изглежда мноого добре (на телевизора).

Общи условия

Активация на акаунт