Звездни Компромати - Юни'24

• 361 770
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 30
Браво на Зуека, радвам се, че продължава с това, което му харесва.

# 31
Аз писах преди дни,че е родила преди около месец но замина поста незнайно защо.На 46 браво на нея,а второто на 44, да са ѝ живи и здрави.

Благодаря за темата, много интересно!
Благодаря също и за корицата с малката принцеса и любимото ми кралско дете 💐а и в началото Уилям с трите си деца❤️
Като заговорих за тях се сещам,че Риши Сунак(британския премиер) ако бъде преизбран другият месец ще въвежда за всеки навършил пълнолетие National Service, което включва доброволчество за пожарни, болници и благотворителни организации,както и военна служба.
Интересното е че това няма да подмине и кралските деца и те ще трябва да служат за National Service.

Честит празник!
Как така хем доброволно,хем задължително?! Каузата на National Service...

# 32
  • До морето
Задължителен доброволен ( в смисъл без да получават заплащане) труд. Така го разбирам аз.

Ние така и така имаме избори през 3 месеца, няма ли някой да се сети да го въведе и при нас?!

Честит празник и благодаря за темата.

# 33
 Няма как хем да е задължителен, хем доброволен, по скоро ще задължи всеки да работи безплатно. Ако англичаните му го позволят, значи са доста глупави.

# 34
Благодаря за темата,Кактусче.Интересно начало както винаги.Само що го няма моят любим Луи,не се вижда никак. Simple Smile
Брех,този на Анелия не могат да го разделят убавеца.Пък жена си имал,пък Анелия,пък Маги(от ергена)коя беше другата..?Да не гони нормата и титлата на Коко Д.Grinning

# 35
По принцип няма много яснота но:
Mandatory National Service си е точно задължително.
До колкото съм чела 12 месеца в армията ще е платено а всичко друго,за което споменах доброволчество в пожарни, болници и благотворителни организации например за самотни и възрастни хора е" volunteering,” in their community.(без заплащане) и май ще е само през уикендите.И те не са наясно още,но няма и да им трябва, защото няма да спечелят по последни данни.
Казват,че това е прострелване в крака от негова страна!

# 36
Какво е станало с онзи противен Любчо на Анелия? Че годежи, че интервюта, че едва ли не духовно свързани и планове за второ дете Rolling Eyes За пръв път от темата чувам, че не са заедно. Някъде в предишната се спомена и Маги от "Ергенът" , а тя какво?

Казват,че това е прострелване в крака от негова страна!
Готвят се за война, искат народа да е запознат как се държи оръжие как се менажира военна техника и пр.
Хубаво, че е за всички, а не само за мъже.
България май има нужда от нещо подобно, за 6 мсеца за хора до 25г.

# 37
Благодаря за тематичния първи пост на темата!
Освен Ивон и момчето на Есил Дюран кои други отрочета на популярни лица са абитуриенти тази година?

# 38
И Анелия има ново либе и е изпратила абитурентка-Ивон.
Анелия нали сватба щеше да вдига ?!

# 39
Обсъждали сте Лили Ангелова, че станала Мисис. Да се изкажа и аз. Sweat Smile Излизат ми клиповете й в ютуб, понеже ходи на интересни места и много ми се иска да натрупам опит и инфо за някакви места в Европа и не само, обаче нейните влогове са толкова тъпи и лишени от информация, че чак ми иде да й напиша коментар.Smile То не е лигавене, не са парцалки, не са вечери на лукса... покъртителна е. Явно мъжът й я мъкне и тя ей така да се намира на работа снима по 1-2 клипа с празни приказки.
Скрит текст:

# 40
Обсъждали сте Лили Ангелова, че станала Мисис. Да се изкажа и аз. Sweat Smile Излизат ми клиповете й в ютуб, понеже ходи на интересни места и много ми се иска да натрупам опит и инфо за някакви места в Европа и не само, обаче нейните влогове са толкова тъпи и лишени от информация, че чак ми иде да й напиша коментар.Smile То не е лигавене, не са парцалки, не са вечери на лукса... покъртителна е. Явно мъжът й я мъкне и тя ей така да се намира на работа снима по 1-2 клипа с празни приказки.
Скрит текст:

Това исках да кажа и аз.. толкова ми е вдлъбната, с 10 думи в речника - прекрасно, великолепно и това е аутфита ми Laughing
Затова се изказах, че не намирам за подходяща подобна жена да печели конкурс за Мисис.. очакванията са ми за завършена дама, реализирала се професионално, с хубава кауза, нещо такова... А не Мисис Лили, дето мъжа и я води на екскурзия и тя дори не си прави труда да прочете повече за местата, на които се снима..Ама ме посякокоха, че жената правела влогове (сама си ги снимала и качвала Laughing) защо да не спечели конкурса...
Ако искате да съберете опит и впечатления за места, следете Валери и Мартин. Техните влогове са изпипани и с доста обстойно и красиво поднесена информация.

# 41
  • Sofia
Благодаря за тематичния първи пост на темата!
Освен Ивон и момчето на Есил Дюран кои други отрочета на популярни лица са абитуриенти тази година?
Ненчо Б.и син
Скрит текст:

# 42
Joana85, не я защитавам Лили, нито съм й някакъв фен, но на подобни конкурси какво очакваш?! Това са си събития за скучаещи жени, повечето са организирани от фирма, която си припечелва някой лев. В бг, както предполагам и на други места, спонсорството не е без значение.

# 43
  • Варна
Аз пък симпатизирам на Лили.

Любо на Анелия е бил май по едно и също време с Анелия и Маги от "Ергенът ".

Благодаря за интересната тема. ❤️

# 44
Бреййй, тая Маги от Ергенът ще се окаже много вървежа!

Общи условия

Активация на акаунт