Звездни Компромати - Юни'24

• 364 177
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 520
Дженката с придворни фотографи да обявят новата ѝ форма.Направи ми впечатление,че е пълна селянка и е с токчета на яхта.If you know you know.

# 2 521
  • Враца
Дженката с придворни фотографи да обявят новата ѝ форма.Направи ми впечатление,че е пълна селянка и е с токчета на яхта.If you know you know.

Е, реално тя може да си позволи каквото си иска. Решила е, че така ще бъде по-дългокрака (което си е вярно), и си ходи с токчета. За другите- не може.

На тоя прайд защо все чалгарки се изявяват? Това ли са символите на "различните" в БГ? В Америка- да, зная, далече е, но все пак- символи са певици като Мадона, Шер, Доли Партън, Даяна Рос. Тук защо така?

# 2 522
Моника Белучи премиера на нов филм с нейно участие Paris Paradis

https://www.instagram.com/p/CytO4J3rONC/

https://www.instagram.com/p/C8FkLoeOC2e/

# 2 523
Сури е много хубава, взела е хубавия ген на майка си. Ще се радвам да я виждам още, тя в каква насока се развива?
Вивиен и на мен ми е любимката от двете момичета. Има спокойното и кротко излъчване на баща си, Шило е взела лудостта на майка си. Брата на Анджелина не го бях виждала досега, но е истински плашещ.
Джей Ло ми харесва на яхтата, и токчетата ми харесват. Изненадана съм, че няма грам целулит.

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 09:40 от Анонимен

# 2 524
На Сури снимките са от завършване на гимназията, изглежда много щастлива. На есен щяла да ходи в университета Карнеги Мелън в Питсбърг. Гимназията, в която досега е била, е с насоченост по изкуствата, на есен ще се разбере повече за специалността ѝ в университета. Радвам се, че нещата изглеждат добре при нея, понякога се сещам как я носеше баща ѝ и какъв отдаден баща изглеждаше, преди да прекрати всякакъв контакт. Браво на Кейти, че се е справила като майка.

# 2 525
Има случаи родител да прекрати контакт в полза на децата,  трудно е за нормален човек и  иска сила, но като трябва - прави го.

# 2 526
Не мога да си представя какъв е този случай, в който ще е по-добре за едно дете да не се вижда с родител, освен ако родителят не е алкохолик, наркоман, извън социума по някакъв начин, човек с тежки зависимости или психични отклонения.
Том Круз не изглежда да е никое от изброените.

# 2 527
Сектант е, което е също толкова страшно за мен.

# 2 528
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не мога да си представя какъв е този случай, в който ще е по-добре за едно дете да не се вижда с родител, освен ако родителят не е алкохолик, наркоман, извън социума по някакъв начин, човек с тежки зависимости или психични отклонения.
Том Круз не изглежда да е никое от изброените.
Том Круз е лидер в секта със много особени правила на живот, ако Кейти беше останала с него, вероятно трябваше и тя бъде посветена, Сури също.

# 2 529
Тя Кейти затова се и разведе много бързо, да си спасява детето.

# 2 530
Mr. Bliss, Авлемонас
Simple Smile хубаво да си изкараш и ти.
Голяма работа са думите!

Николета почива в някаква разкошна вила, много ме се иска да разбера къде се намира. Изглежда приказно. Бих събирала пари да отида 😁

Хиляди благодарности!!!

# 2 531
Тя Тес не ви пита какъв е Том, знае и многократно е обсъждано. Simple Smile И аз недоумявам, освен промит мозък друго не ми идва наум. Или да има забрана от майката, но тук случаят пак не е такъв.

# 2 532
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тя Тес не ви пита какъв е Том, знае и многократно е обсъждано. Simple Smile И аз недоумявам, освен промит мозък друго не ми идва наум. Или да има забрана от майката, но тук случаят пак не е такъв.
Да де, сектата не толерира членовете на семейството да са извън нея. Никол Кидман затова загуби връзка с осиновените им деца, защото те са посветени в сектата, а тя не.
 Том няма право да контакува с дъщеря си, щом не е "от техните".

# 2 533
  • ВАРНА
Кейти също бе посветена до някъде в сектата.Мисля,че бракосъчетанието им бе по техните правила.Явно доста информация е събрала през годините и според клюките е изтъргувала спокойствието си срещу мълчание.

# 2 534
Баща ѝ на Кейти е мастит адвокат с много влияние, той я измъкна от лапите на сектанта, и детето спаси, не е случайно.

Общи условия

Активация на акаунт