Звездни Компромати - Юни'24

• 364 104
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 285
  • на село
Няма кинти за охрана.
Да имаш такъв старт в живота и да го пропилееш… За малкия гущер говоря.
Само напомням, че Марчето заряза първия мъж, когато имаше финансови проблеми.
И се питам кога ли са почнали при втория мъж. Май-май Светлето е носила ментета.

# 286
  • Наблизо
Абе нещо е имало все още като взе мечото -показваха къщи,палати..Но още като почнаха да продават къщата,започнаха слухове за гръм в рая.А сега Палуна се облича от Русата Златка и се снима в гаража,стълби и тн.Луксът спря да се показва.Почна и да показва децата,така че мисля ,че ще опита да се набута в мамешката ниша.Преди дори ръчички не показваше.
Кофтито е,че като те гонят мутри за дългове,едва ли като майка искаш да им се виждат личицата от всички.

# 287
Това колко го е казал Брат Пит не е ясно, и колко е черен ПР. Не го защитавам, но не е невъзможно, някой да си е съчинил нещо. Като онова писмо преди години, което уж той го беше писал до Анджелина Джоли.

# 288
Имаше изпуснати снимки с прословутите им деца, че и с лицата им. Деца, като деца.
Ходят в скъпа детска градина, има амбициите да учат в скъпи пансиони, та не знам.
Според мен са паднали фасетите, отлепят се в някакъв момент.
Съжалявам, ако децата са станали свидетели на скандал, каквато и да е истината - децата са деца.

# 289
Не бъдете жестоки. Светлана Г. трябва медал да получи - 4 раждания и то от кого. То може зачеванията да са били по-страшни от ражданията. Смела е тази жена. Смела.

# 290
Гущерови си имат пари. И охрана. И градинари, и домашни помощници. Плаща ги дядо. Другото са съчинения на определени медии.

# 291
И боя ли е измислица?

# 292
  • Наблизо
Пош,май имаХа.
Сега къде живеят,след като продадоха къщата?
Светлето все в един гараж се снима напоследък.
И защо я набиха,нали имаше охрана.Виждала съм ги в Парадайз,преди време,охраната им беше по петите.

# 293
  • на село
Е, като имат охрана, той до тоалетната ли е бил, докато са нападали Светлето?

# 294
Може и дядо да е стегнал редиците. И финансовата дисциплина на многодетния татко. Но не са пред фалит. Интересно какво ще покажат камерите. А там свидетели не е ли имало? Една година я преследвал, а никой от тях не предприел нищо?

# 295
Сигурно Гушеров е единственият мъж с наднормено тегло, който има деца .😀 все забравям, че тук пишещите са страхотни красавици с много привлекателни мъже .

Ясно е, че ако беше беден, то нямаше да намери жена, която да му народи 4 деца едно след друго. Ясно е, че ако беше беден, то Светлана/Мария и която и да е “известна” нямаше да му обърне внимание.
Тук не става дума за външност, а за повечко пари.

Според мен цялата история е глупав ПР, на с нищо известната многодетна майка. Някак не мога да повярвам, че борец - шампион ще чупи зъби на майка с деца или ще отправя заплахи за заливане с киселина. Просто отлепени фасети, предвид наблъсканата челюст с ботокс и филъри. Все пак има и охрана…

# 296
Какъвто и дъ е случаят, е много грозно това, което се е случило пред децата на Светлана.

# 297
Тоест отлепени фасети нищо не са...?

# 298
Тоест отлепени фасети нищо не са...?

Няма как да знам причината - може да се е ударила фронтално, може да е получила юмрук, може да е гризкала ябълка. Каквото и да се е случило, ако се е случило, то дано не е било пред очите на децата й.

# 299
Не смятам, че ще лъже публично за такова нещо.. Не ми е приятна, глуповата е, но никой не заслужава да бъде жертва на насилие, независимо имали ли още пари, нямали ли и т.н. Имат си пари и охрана уж, какво се е случило точно можем само да гадаем.

Общи условия

Активация на акаунт