Звездни Компромати - Юни'24

• 364 115
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 300
Много се смях 😃:

( Превод: “Дженифър Лопез отменя турнето си, за да прекарва време със семейството и приятелите си” Бен: )

# 301
аз не мисля, че си живеят безгрижно. налегнали са ги финансови проблеми и още как
https://www.kvorum-silistra.info/news/40800

# 302
аз не мисля, че си живеят безгрижно. налегнали са ги финансови проблеми и още как
https://www.kvorum-silistra.info/news/40800
Имуществата дадени преди 30 г. на отговорно пазене преминават към следващия, по-млад и адекватен пазител.

# 303
Възрастният Гущеров обикаля света със съпругата си и няма никакви ангажименти и тревоги към семейството на единствения си син. Не е и длъжен, разбира се!

# 304
Никой, освен най-близките не знае какви ангажименти има Добромир Гущеров към сина си. Ако някой в темата е брат или сват, - да сподели инфо от първа ръка. Другото са спекулации.

# 305
Няма как знаем дали това също не е спекулация Simple Smile

https://search.app/J4aHcd7DEc1vnED36

# 306
Има нещо гнило в кой какво разправя. Не виждам логика някой да ти прави услуга и ти да си смъкваш прозореца да го плюеш. Нещо не е баш така и от двете страни. Но те си знаят. Може и да няма разбити зъби, а да се мъчи да се изкара жертва, понеже дъллжат пари, което е доста долно. Най-малкото ако той наистина им прави услуга с майчинството, пак не е ок да се криеш, камо ли да плюеш. Но кой знае какво е станало. И двете страни смърдят яко.

# 307
Звучи като ромска работа цялото стори ....

# 308
  • Glasgow
А тя няма ли фирма, нали някакви пижами продаваше, защо непознат трябва да я назначава фиктивно 🙄

# 309
Да, имаше модна линия за пижами. Даже ги рекламира с Азис по едно време.
А този спортист много голям пък спонсор излезе 🤔

# 310
Със сълзи се смея: JoyJoyJoy
...Започна да се държи арогантно, да ме кълне. Започна ме бута с корема. Аз съм набожен човек. И не издържах. Станах и ударих един шамар...

# 311
Той пък уж набожен, ама го ошамарил религиозно... Каква връзка има религия с побутване с тумбак....Нищо не мога да разбера.

# 312
  • София
Леле, да се смееш ли, да плачеш ли. Мисля, че се гъбарка този Терзиев с Гущерови и ги излага публично. Назначил я да й плаща осигуровки да взема майчинство... При всички фирми на фамилията да опрат за осигуровки до фирмата на някой. Но явно наистина са го закъсали и задлъжняли. Шантава работа. Бащата може да има някакъв акъл и връзки естествено, но от сина явно нищо не става.

# 313
Да са здрави, да си гледат децата, но и да поумнеят, че с тази показност не е на добре. Кой каквото има или няма е без значение.

# 314
Това, ако е вярно значи тези хора живеят паралелен живот в интервютата и социалните мрежи и в реалността. Наскоро гледах интервю на Светлана, пак бяха едни хвалби за Хриси и живота им. Дори само това за осигуровките да е истина, пак е комично.

Общи условия

Активация на акаунт