Звездни Компромати - Юни'24

• 361 783
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 45
Лили поне е красива. Става за мисис. Че помним какви дами са избирали за миски, страх да те хване. За влогър не я бива, но не ми пречи, че се занимава. На никого не вреди

# 46
Бреййй, тая Маги от Ергенът ще се окаже много вървежа!
Като видях родителите й в една реклама на предаването. Аз ги познавам😳

# 47
  • Варна
Бреййй, тая Маги от Ергенът ще се окаже много вървежа!

Ако жените до Любо са вървежни....добре.

# 48
Е, вървежа ще да е: с някакъв богаташ я спрягаха в темата за ергена, сега този Любо, ергена я беше харесал, и кой знае колко още мъже въздишат.

# 49
  • До морето
Благодаря за тематичния първи пост на темата!
Освен Ивон и момчето на Есил Дюран кои други отрочета на популярни лица са абитуриенти тази година?
Ненчо Б.и син
Скрит текст:

А има ли снимки на звездните отрочета?

# 50
Лили казва в интервюто, взето след конкурса, че е работеща майка? Егати лицемерието... във фейса си го е качила, който иска да го чуе.

# 51
Имаше по жълтите сайтове

# 52
  • Варна
Ненчо какъв голям син има. Не знаех. От втория си брак дъщеря ли има?

# 53
  • Наблизо
Тази Маги наистина много вървежна се оказа .Има хубаво тяло,но цялостното й излъчване е за богомолка..но нали на вкус и цвет.
Всички имаме различни вкусове.

# 54
Ивон на Анелия нали миналата година беше абитуриентка? Какво жълтите сайтове бълват в момента…
Иначе ми е жал за Анелия - песни, клипове, говорене, хвалене и накрая….

# 55
Много тъпо се получи с този Любо. Чак песни, интервюта.... За първи път след Коко се влюбва така, ясно че той както изглежда отвън - така е и отвътре, ама много зле изглеждат за нея нещата, кофти преценка отвсякъде, пък не е на 20... да си беше мълчала, ама онзи сигурно я е натискал да се разбере, че са заедно

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 19:50 от Little heart

# 56
Анелия е хубава, но не особено умна. Щастието обича тишината. Всъщност с годините го разбрах.

# 57
А знае ли се дали Маги още е с този Любо?

# 58
А знае ли се дали Маги още е с този Любо?
Не съм видяла нещо по повода, но пък имаше рийл в инста, че е получила някаква кола като подарък и беше написала, че "Мечтите се сбъдват". Simple Smile

# 59
В чакалкаста Маги каза, че е сингъл.

Общи условия

Активация на акаунт