Звездни Компромати - Юни'24

• 364 261
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 390
Аз не вярвам , че едва ли не безкористно км е помагал както го изкарва.

# 391
Аз не вярвам , че едва ли не безкористно км е помагал както го изкарва.
Надявал се е старият гущер да плаща.

# 392
А откъде са средствата на бореца, за да поддържа луксозния лайфстайл на приятели?

# 393
4 броя деца със слаба вероятност за светло бъдеще. Тъжно. За глупавите им родители ми е все едно.

Как бе! Какви ги пишеш ти! Те ще учат в Харвард ли беше, в Кеймбридж ли беше... Ти ги ожали набързо.

# 394
Има ли го качено интервюто със Светлана?

# 395
Има охранителна фирма човекът, изкарва Simple Smile.

И аз не вярвам да е нападал Светла физически. Ако иска да ги сплаши, някой едър служител ще сплаши Хрриси някъде, едва ли ще се плюят със Светла по улиците. Светла просто иска да го разкара и прави нещата публични.

# 396
Абе и на бореца не му е чиста работата
Сам си признава, че раздава шамари, защото е набожен. Има измислени и нелогични неща и от двете страни... ако е имало камери на паркинга, само те могат да кажат

# 397
Сега Светлето, ще обиколи телевизиите и ще плати борча на бореца. До следващия нов скандал за пари.

# 398
Да, физическа разправа е напълно неприемлива, като имат финансови ескалации от години, да са си ги решили. Какво правят циркове сега по улиците. Ама една порода хора…

# 399
Неприемлива, но напълно логична.

# 400
Има охранителна фирма човекът, изкарва Simple Smile.

И аз не вярвам да е нападал Светла физически. Ако иска да ги сплаши, някой едър служител ще сплаши Хрриси някъде, едва ли ще се плюят със Светла по улиците. Светла просто иска да го разкара и прави нещата публични.

Да де, ама си вкара автогол. По-добре да си беше мълчала като Хриси. Сега след интервютата на бореца, които са им давали пари с надеждата да им ги върнат, ще спрат. Тия, които тя рекламира, ще спрат да я търсят за реклама, защото никой не иска някой безпаричен да го рекламира. Целта е да покажат, че даже богатите и известните са избрали точно неговия продукт /услуга, макар че могат да си позволят да избират. На Хриси и евентуалното му депутатстване също не се отразява добре подобен скандал. Ако си мълча ха и го изберат за депутат, щяха да закърпят бюджета.

# 401
Неприемлива, но напълно логична.

Факт. А като си спомня Светлето как обясняваше, че при всеки слух за фалит си купувала по един диамант…

# 402
  • Berlin
Ако го беше и направила, щеше да е ок сега, ама …

# 403
Ще им направят добра услуга, ако спрат да им дават пари, макар да ме съмнява.

# 404
Уф, знам че трябва да се говори за насилие, че е абсолютно недопустимо без значение срещу мъж, жена  или дете. Но защо им дават трибуна на тези ....амеби, както някой ги нарече ? 
  Да си продаде диамантите и да си оправи борчовете.
   Тв защо не търсят сметка на полицаите,които въпреки ограничителната заповед ,не са спрели този идиот, който преби бившата си  жена  във Враца? А прокурорът апелира да не се мълчи и да се търси съдействие на полицията.И като се търси кво?????
 Сега ще се кахърим за Светла, че чакала 30 мин ,а Хриси се заврял вътре .

Общи условия

Активация на акаунт