Звездни Компромати - Юни'24

• 364 460
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 630
Законът сам по себе си е доста зле измислен , наказанията трябва да са еднакви за всички , по-адекватно би било да сложат големи глоби за всички.

# 631
Законът сам по себе си е доста зле измислен , наказанията трябва да са еднакви за всички , по-адекватно би било да сложат големи глоби за всички.
Първо провинение - 5 бона + 1 седмица общественополезен труд, 2ро провинение - 10 бона и отнемане на книжката за 6 месеца, 3то провинение - 50 бона, конфискуване на автомобила и отнемане на книжката форевър. И рязко ще намалеят пиещите и каращите, аман.

# 632
Николета истинско реалити няма да покаже , нали участва и в “Къртицата” нищо не показа от себе си , сега пак висчко ще е режисирано и със заучени реплики .
Затова не ми е интересна Николета. Последните години всяко интервю й е режисирано, всяка дума -премислена и претеглена, нищо лично не споделя, не е искрена. Та не знам какво риалити ще прави и на какъв интерес разчита. Тя беше в бума си преди десетина години, сега ми е скучна.
А снимките й в Инстаграм са едни замъглени, в сянка, в гръб… играе го много  загадъчна.Grinning

# 633
Аз гледам видеото и не спирам да се чудя и да се мая как такова поведение е допуснато, ако наистина децата са ѝ били в колата и са гледали всичко. Надявам се да е излъгала за това и да е била сама, че иначе наистина нямам думи.

В същото време ги използва, за да манипулира и да предизвиква съжаление чрез тях, но на видеото аз виждам две агресивни човечета.
Точно. Дано на никого не се случва, но ако децата ти са в колата и си жертва на такова чудо, затваряш прозорци, заключваш и звъниш на полиция, не отваряш прозореца да крещиш и плюеш. То сама по себе си постъпката ѝ е показателна колко е проста и неадекватна. За мен тя е индиректно виновна, че децата са свидетели и травмирани. Иначе да, той е по- големият агресор. Викат ти плюят те, викай и ти, защо посягаш?

# 634
Според мен нормален мъж изобщо ще се махне от махленски спор с жена. Камо ли да я оскубе...! Обаче тук според мен борецът е идвал да плаши мъжа в семейството, бил е набрал скорост, а Светла е "излязла насреща му". Затова го е и отнесла.
Дано осъдят нападателя.
Светла няма как все да е бодигард на Хриси. Ще гледаме продължение.

# 635
Видно от видеото Светлана започва първа да се репчи, излизайки доста през отворения прозорец на колата си.
Има прости и елементарни правила, когато шофираш и има деца - адекватни за възрастта им столчета на задната седалка, закопчани с обезопасителните колани, заключени врати и прозорци отзад.
За шофьора - споделяш, че от година този мъж преследва семейството ти и отправя заплахи - не отваряш прозорец, заключваш и предните врати и не се репчиш. Плюенето, вероятно вулгарния език, който е използвала, изкачането през прозореца и цялото й поведение, което в рамките на секунди се вижда не е адекватно за майка, която придвижва децата си и очаквано има проблем с шофьорът, който се задава.
Борецът няма как да го оправдая, всеки трябва да се научи да управлява своя гняв/ярост, особено за спортист е непонятен този изблик.

# 636

Хубав-лош, законът е, за да се спазва. Щом някакъв си районен съдия не го спазва, смятай за какво говорим. Не е той, който решава какъв да бъде закона.

# 637
  • Варна
Вече започвам да си мисля, че деца в колата е нямало.

# 638

Хубав-лош, законът е, за да се спазва. Щом някакъв си районен съдия не го спазва, смятай за какво говорим. Не е той, който решава какъв да бъде закона.
Това е пълен нонсенс... Yum

# 639
Някой напред спомена че за на Нелка Хикселка свършили билетите за каквото там прави. Аз се чудя кой купува за на Тото "представленията" билети. Някъде гледах че и за него свършили от месеци напред. Нещо не мога да вдяна какво показва, кое не се знае за гостите му, какво се научава от цялата работа.....

# 640
  • София
Ванеса Хъджис дали роди?
Нищо подобно няма в инстаграма й
Скрит текст:

# 641

Това е пълен нонсенс... Yum

No bullshit!

# 642
Видно от видеото Светлана започва първа да се репчи, излизайки доста през отворения прозорец на колата си.
Има прости и елементарни правила, когато шофираш и има деца - адекватни за възрастта им столчета на задната седалка, закопчани с обезопасителните колани, заключени врати и прозорци отзад.
За шофьора - споделяш, че от година този мъж преследва семейството ти и отправя заплахи - не отваряш прозорец, заключваш и предните врати и не се репчиш. Плюенето, вероятно вулгарния език, който е използвала, изкачането през прозореца и цялото й поведение, което в рамките на секунди се вижда не е адекватно за майка, която придвижва децата си и очаквано има проблем с шофьорът, който се задава.
Борецът няма как да го оправдая, всеки трябва да се научи да управлява своя гняв/ярост, особено за спортист е непонятен този изблик.

Светлана не за пръв път има подобни проблеми. Нейна е грешката, че провокира, още повече и с децата. Тя няма проблем да се облагодетелства и да участва в незаконни дейности, докато ѝ изнася, после се прави на невинна жертва.
https://bnews.bg/svetlana-vasileva-ekskluzivno-pred-blife-ivo-ba … e-s-210-000-leva/

https://skandalno.net/%D0%B8%D0%B2%D0%BE-%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%B … %8F-%D0%BD%D0%B0/

# 643
Е добре де, ако някой човек е подложен на психически тормоз чрез преследване и то от година, без да са взети мерки поради финансова и каквато и да е възможност, е съвсем нормално да му писне вече и да се опълчи. Вие какво, ако някой ви следи и тормози само ще си кротувате депресирани ли ? Да не мислите, че полицията помага ?
Много ясно, че ще й писне в някакъв момент и ще му каже, че това трябва да приключи.
Този е пълен психопат, насилник, нещастник. Учудвам се как есенцията на мненията не е проявеното насилие, а това кой какви финансови проблеми има и с кого е спал в миналото си, сякаш има значение.

# 644
Не, че има значение, но събитията логично следват своя естествен ход.

Общи условия

Активация на акаунт