Звездни Компромати - Юни'24

• 364 451
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 720
И с Алисия ли е бил? Свършиха ли прилично изглеждащите богаташи в тая страна, че точно по тоя са тръгнали..

# 721
  • До морето
Не ми се вярва Светлана да не се е отнасяла с подобаващо уважение към него. Пред парАта всички са сервилни.

И с Алисия, и с леля си Малина.... А май най-дългата му връзка е с Азис 😀🫣🤫

# 722
Лейди Гага не била бременна. В Тик-Ток казва, че била надебеляла.

# 723
Ами Мара е по-обиграна, по-хубавичка (според мен).

Светлето смятам, че е добра и грижовна майка. Много искала да има 4 деца, не мисля, че е само за да го задържи този.

# 724
Говореше се,че Мара го е отказала от пиенето. Старият Гущер ходеше и на представянето на албум на Мария.

# 725
  • Glasgow
Точно Мария в един Биг Брадър разказваше колко и било добре с него, че обичал на шопинг в чужбина. Той си пиел питието, тя си мери дрехите и той като е пийнал бил много щедър 🤷🏻‍♀️ сигурно зорлем му е сипвала повече

# 726
  • Варна
Не ми се вярва Светлана да не се е отнасяла с подобаващо уважение към него. Пред парАта всички са сервилни.

И с Алисия, и с леля си Малина.... А май най-дългата му връзка е с Азис 😀🫣🤫
Изглежда, че и тази любов е била по взаимна изгода Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 727
То след първоначалните превземки природата на всички си лъсна - и на Хрриси разглезен глуповат пияница, и на Мара алчна хиена, и на стария Гущер, че обича женички да пърхат, докато му е угодно и приятно.

# 728
Ако наистина има фалит, чисто като жена и като майка й съчувствам. Четири гърла са това, не едно, не две…
Дрехи, обувки, лекарства, защото боледуват, образование и какво ли още не… всички знаем. С полиестерни пижами, с реклама в инстаграм на топ или дънки няма да стане.
Животът е такава въртележка…

# 729
  • До морето
Точно края на дружбата му с Азис за мен беше ясен знак, че Хррриси го е закъсал финансово.
Василка е от стара коза яре, той случайни приятелства няма. Свикнал е всичко да му е ол инклузив. Достатъчно е 2 пъти да го накараш той да плати сметката и повече няма да му видиш очите.

# 730
  • Пловдив
Зачудих се конкретно на Светла с кой акъл  раждаш 4 деца след като семейството  има финансови проблеми,мъжа ѝ има проблем с хазарта и алкохола и вероятно след всичко изброено може да не растат в толкова добра среда ..Аз не бих! (...)
Децата не ги ожалвам, защото съм сигурна, че нито ще ги оставят гладни, нито голи и боси.
Е, как така хем не са за жалене децата, няма да останат гладни, голи и боси, хем с кой акъл ги е родила. Излиза все пак, че сам по себе си броят им е нещо лошо.

# 731
Във ФБ тече кампания срещу Робърт Дениро.Защо го канселират?Какво е направил?

Де Ниро е яростен противник на Тръмп. Напсувал  е няколко привърженици на последния, докато те размахвали плакати на улицата и гардовете го извели, преди да е станало меле. +това редовно качва клипове в които храни оранжевия. Нищо чак за канселиране.

# 732
Зачудих се конкретно на Светла с кой акъл  раждаш 4 деца след като семейството  има финансови проблеми,мъжа ѝ има проблем с хазарта и алкохола и вероятно след всичко изброено може да не растат в толкова добра среда ..Аз не бих! (...)
Децата не ги ожалвам, защото съм сигурна, че нито ще ги оставят гладни, нито голи и боси.
Е, как така хем не са за жалене децата, няма да останат гладни, голи и боси, хем с кой акъл ги е родила. Излиза все пак, че сам по себе си броят им е нещо лошо.

Вероятно се има предвид, че при финансови трудности все пак на Светлана ще й е трудно, защото тя е майката и ще трябва да взима много решения, да прави някои жертви и въобще да се избутат четири деца до пълнолетие. А децата ще имат най-необходимото, с което стартират милиони други деца.

# 733
Точно края на дружбата му с Азис за мен беше ясен знак, че Хррриси го е закъсал финансово.
Василка е от стара коза яре, той случайни приятелства няма. Свикнал е всичко да му е ол инклузив. Достатъчно е 2 пъти да го накараш той да плати сметката и повече няма да му видиш очите.
Тъй де, ама как Василка го е усетила рано-рано, а жена му, дето живее с него, не се усети по-навреме, та да не се престарава с увеличението на гущеровия род? Толкоз ли не ѝ е станало ясно с какъв безотговорен човек си има работа?

# 734
Просто Светлана и малкия гущер са си мислели, че могат да цоцат дъртия гущер до безкрай, но тази сметка нещо не им излезе. Един дол дренки са се намерили двамата. Взаимно ще се закопаят.

Общи условия

Активация на акаунт