Звездни Компромати - Юни'24

• 363 880
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 890
  • У Диспансера ...♥♥♥
Енрике с децата
Скрит текст:

# 1 891
На мен пък много ми харесват дрехите, които й подготвя Пембе Кенан. Тя беше и на филмовия фестивал във Венеция с нейна рокля. Тук са на представянето на Aqua di Gio и много си отива с декора (видео) - https://www.instagram.com/p/C8AUUqQK-EZ/

# 1 892
  • Враца
Светлито от времето, когато е била най- щастлива, т.е. без инто един Луи Витон https://www.youtube.com/watch?v=gdFxceakSCI

Всичко си казваха при кака си Венета едно време гОрките.
Не съм гледала това видео. Светлана е галактически тъпа.
Венета я пита за десетки герои в леглото ѝ,  тя къде признава, къде увърта, но за един отвръща  - Развалихме си отношенията, защото той мислел, че аз съм разправяла, че имал кола Зародише ли беше...
Венета ѝ подсказва - Запорожец ли?
Представих си разговора между Светлото и футболиста за колата Зародишен.
Колко да ти е акъла, да правиш на въпрос такова нещо. И да си развалиш отношенията с друг някой заради толкова плиткоумна интрига. Ама нА.

Венета ги правеше луди, всичко си казваха при нея. Няма такт, няма завоалираност. Директно ги почваше, а се избиваха за стола й.

# 1 893
Много ми харесва Богданска. Преди, сега- блестяща е. И е много мила и възпитана жена.

# 1 894
  • софия
Гордън Рамзи се е пребил като куче. Добре, че е бил с каска.
Скрит текст:

# 1 895
Не го следя, но ми изскочи случката от друг канал, който следвам. Снимките със синините на корема и хълбока му са брутални. Даже се зачудих как ходи и дали не са пострадали вътрешни органи при тази огромна синьо-лилава площ.
Подобни снимки съм виждала само на жената, ударена от метеорит в Америка.

# 1 896
Ама това Александра ли е?!?!
Върви без звук, гледам една много красива жена, с издялкан нос, обаче коя по ягодите е тя, изобщо не загрях.

Ммм, да и аз я гледах снощи и се зачудих коя е. Като заговори я познах. Доста се е понапълнила и в очите имаше някаква разлика, иначе си е хубава жена спор няма.

Светла и преди и сега е грозна, съдба Grinning

# 1 897
И тази като Палуна, ще се скърши. Както пита някой по-назад, откъде черпят енергия за живот?

# 1 898
Андрей изглежда щастлив с нея. Аз не го следя, защото ми е малко анти, без да го хейтя или нещо, просто леко неприятен, но каквито техни снимки ми излизат, изглеждат много усмихнати и щастливи.

# 1 899
Много ми харесва Богданска. Преди, сега- блестяща е. И е много мила и възпитана жена.

На мен ми направи много лошо впечатление още преди при сагата с Даниел Петканов. И като бяха в Биг Брадъра.
Не беше така обрана и възпитана, както я изкарвате. Изневерявала му с над 10 мъже, същинска бръмчалка като другите, които не харесвате.
Имаше снимка как е лапнала пръста на някав италианец, докато е с Петканов.
Абе глуповата ми е още от тогава.

# 1 900
Точно такова е и моето мнение.И от тези с фалшивият позитивизъм.Хубава е,но има и по-хубави от нея.

# 1 901
Точно такова е и моето мнение.И от тези с фалшивият позитивизъм.Хубава е,но има и по-хубави от нея.

Да, все нахилена уж много позитивна.

Просто след излагациите тогава и след като роди дете, явно се усети и малко помъдря, та затова сега не ни навира какви букети е получила, както Моника Валериева, но пак си ги получава..

# 1 902
Това с Петканов наистина си беше голяма излагация, а и нейните признания за връзки с други мъже по време на тяхната връзка. Как с десет мъже си изневерявала бе човек, това ако го каже някоя фолкаджийка, ще я разкъсаме тука 😀.

# 1 903
Ама те и другите Златки, Николети и т.н. вече са по-смирени. Поизложиха се яко на 20-30год. и вече като са 30+ се правят на примерни майки и съпруги, тук там кахърна физиономия и малко сиси.

# 1 904
  • софия
Известни мъже, които са имали връзка с непълнолетни момичета:
През 1993 г. Джери Сайнфелд току-що е спечелил Еми за сериала „Сайнфелд“, когато среща 17-годишната Шошана Лонщайн в Сентръл парк в Ню Йорк (тя навърши 18 години малко след като започнаха да се срещат).
Скрит текст:
Вторият развод на Джери Лий Люис още не е финализиран, когато се жени отново — за 13-годишната си трета братовчедка Майра Гейл Браун, за която се твърди, че все още е вярвала в Дядо Коледа, когато се женят през 1957 г.
Скрит текст:
Бил Уайман - бивш басист на Ролинг Стоунс, започва да се среща с Манди Смит, която е била на 13 или 14 г. по това време, докато Уайман е бил в края на 40-те си години.
Скрит текст:
Дон Джонсън и Мелани Грифит започват са се срещат, когато той е бил на 23 г., а тя на 14 г. Когато Грифит е на 15 г. заживяват заедно, когато става на 18 г. се женят.
Скрит текст:
През 1959 г. Елвис Пресли е на 24 г., когато среща 14-годишната Присила.
Скрит текст:
Лори Матикс е била на 14 години, когато започва връзка с Джими Пейдж. Когато е на 16 го хваща да й изневерява с фенка и приключват.
Скрит текст:
Люк Бесон е на 32 години, когато започва връзка с 15-годишната актриса Майуен льо Беско през 1991 г., с която имат дъщеря, която тя ражда, когато е на 16 г.
Скрит текст:
Дъг Хътчисън e на 51 г., когато се ожени за Кортни Стодън - на 16 години.
Скрит текст:
Лили-Роуз Деп е на 16 години, когато започва да се среща с 24-годишния модел Аш Стаймест (който преди това е бил женен и има дете).
Скрит текст:
Не само мъже:
Фърги е била на 23 г., когато е излизала с Джъстин Тимбърлейк, който по това време е бил на 16 г.
Скрит текст:
Макрон - 14 г. и Бриджит - 39 г.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт