Звездни Компромати - Юни'24

• 363 872
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 940
  • Враца
Никол Кидман и дъщеря отиват в шоуто на Balenciaga есен 2024 в Париж..
https://www.instagram.com/p/C8suHxCpJes/

Също и Наоми Уотс и син трансджендър
Скрит текст:

Мая Рудол и дъщеря в същото шоу
Скрит текст:
Момент, момичето с Наоми Уотс е родено като момче?!? Много фина костна структура, чак не ми се вярва...

# 2 941
Да по-малкият син на Наоми Уотс е вече млада дама..

https://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/124109-po-malkiyat-sin-na-naom … vashta-mlada-dama

# 2 942
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тамън, идеалния таргет за баленсиага са Наоми Уотс и щерка.

# 2 943
Тупарев е хитър, нагъл и безкрайно алчен. Но чудесно си е изплел кошницата и се набутал навсякъде където има пари. Не са само тв предавания - там е от десетилетия, все пак и Гергов му е кум, но и недвижими имоти - повечето в чужбина.
В гилдията се знае също колко е стиснат, как бави плащания на екипите с месеци и изобщо е много, много неприятен като бизнес манталитет.

# 2 944
В едно интервю при Бенатова (май с Божков) излезе теорията, че спирането на хазартната реклама е с цел евтина продажба на национална телевизия. Предполагам, че историята покрай Тупарев носи добавена стойност.

# 2 945
Темата на парито на Баленсиага майки и дъщери ли е?

# 2 946
Темата на парито на Баленсиага майки и дъщери ли е?

voguemagazine
You may have heard of “Bring Your Child to Work Day,” but Nicole Kidman, Naomi Watts, and Maya Rudolph would like to raise you “Bring Your Child to Couture Week.” The three actors hit the Balenciaga fall 2024 couture show in Paris, offspring in tow. Tap the link in bio for more.
https://www.instagram.com/p/C8suHxCpJes/?img_index=1
Просто са завели дъщерите си в шоуто на Баленсиага есен 2024 г. по време на седмица на модата в Париж

# 2 947
Я, Мария Бакалова много смело си е ремонтирала лицето, та то си е друг образ направо. Язък.
Погледнете и снимките в Инстаграм.

# 2 948
Я, Мария Бакалова много смело си е ремонтирала лицето, та то си е друг образ направо. Язък.
Погледнете и снимките в Инстаграм.

Видях ги, същата си е. Кои снимки точно?

# 2 949
Дебора е завършила училище
Скрит текст:

# 2 950
Май верно си е правила носа Мария Бакалова. На мен ми се струва, че е втора операция, защото в Борат, носът й е по-топчест и по- български 😀

# 2 951
  • гр.Пловдив
Тамън, идеалния таргет за баленсиага са Наоми Уотс и щерка.

Ъхъ..,и с тези ретро тоалети + остри токчета направо са ми зловещи ...Брррр

# 2 952
Явно Мария Игнатова са си заедно с Нойзи, а навсякъде се пишеше, че го е зарязала след шофьорския резил.
Стар сезон дават

# 2 953
Помните ли Албена Вулева от Сигнално жълто?
Бая се е позакръглила. Работи на рецепция в един хотел, според познати, които бяха там се държала много любезно, нищо общо с екранният и образ.

# 2 954
Май верно си е правила носа Мария Бакалова. На мен ми се струва, че е втора операция, защото в Борат, носът й е по-топчест и по- български 😀
Подходих скептично, признавам, но като загледах, според мен определено носът е стеснен в долната част и изглежда много по-елегантно. Пипал е майстор и всичко изглежда напълно естествено. Горната устна също е леко уплътнена. Нормално беше да се пипне, все пак се състезава на друг терен с жестока конкуренция. Съвсем леко и нежно е, подобрена версия, без да е друг човек.
Преди и след:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт