Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко струва поставянето на Zoladex и какви изследвания се правят след това?
Има ли алтернативи на Золадекс и какви са наблюденията на пациентите?
Какви са страничните ефекти и как се справят пациентите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко струва поставянето на Zoladex и какви изследвания се правят след това?
-
Има ли алтернативи на Золадекс и какви са наблюденията на пациентите?
Някои пациенти съобщават, че могат да си поставят сами Золадекс, което е опция за тези, които предпочитат да управляват самостоятелно лечението си. Важно е обаче да обсъдите това с вашия лекар и да наблюдавате ефектите от лечението. Възможно е също така различните хора да реагират по различен начин на различни лекарства, като Нолвадекс, който също е хормонален препарат, но не се покрива от Здравната каса.
-
Какви са страничните ефекти и как се справят пациентите?
-
Какво е важно да се знае преди ЯМР изследване?
-
Как се избират болници за лечение и изследвания?
,Обаче нашите тъп..ри са неграмотни и не могат да го разпознаят.За това 5 години ме размотаваха ,че нищо ми няма ...Ама хайде ,вече е минало .Направих радикална мастектомия /едностранна /...Като прочета нещо от този род полудявам и гледам да не пиша ,но това е поредното.А за назначена химия без доказани причини ,вече излиза извън психиката ми
Използват страха на жената ,за да си правят експерименти без въобще да са убедени че ще има полза.Защо не ги попитате каква гаранция ви дават с тези химии ?! Доколкото съм запозната гаранция няма нито със --нито без.Има доста примери за лекувани по чужбини ,вкарани милиони и т.н. И...после рецидив,метастази и т.н.

И трите ми харесват