Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 41 906
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Здравейте вие започнахте ли вече с покупките за бебчета
Попадна ми количка 3в1 изгидно и се чудя дали да я вземем,но още е много рано 14+3гс

Аз за сега съм купила само две кърпи и едно комплектче от Тему просто много ми харесаха и не издържах

На живо са уникални

# 331
Попадна ми количка 3в1 изгидно и се чудя дали да я вземем,но още е много рано 14+3гс

Аз за сега съм купила само две кърпи и едно комплектче от Тему просто много ми харесаха и не издържах

На живо са уникални

Кърпите добре ли са ? Мекички?

# 332
  • Пловдив
Здравейте, приемате ли нови попълнения Simple Smile
По принцип съм с термин 19.01., но тъй като са близнаци, АГ каза да си ги чакаме около Коледа. Така че ще пиша и в двете теми 😃

# 333
  • Варна

На живо са уникални

Кърпите добре ли са ? Мекички?

Да супер мекички са ,много ми харесват!

# 334
Ние купихме количката миналата седмица заради намаление. Ще стои в склада им и ще им се обадим месец преди раждането.

# 335
По принцип съм с термин 19.01., но тъй като са близнаци, АГ каза да си ги чакаме около Коледа. Така че ще пиша и в двете теми 😃
Добре дошла!
Има и тема за близнаци https://m.bg-mamma.com/?topic=1637946
И аз съм като теб…изчислен 2.12, но най-вероятен началото на ноември (и в двете теми съм). Simple Smile

# 336
И аз.мисля че съм качила само на гърдите 🤣🤣 момичета днес бях на преглед и съм толкова щастлива,не мога да опиша! Имам снимки на бебето ,понеге до сега бяха много неразбираеми и малки .. сега вечее прилича на бебенце 🥹🥹🥹 терминът ми е 30 декември 🤗🤗 ох не знам за вас,но вие преди да разберете пола предчусвахте ли какъв ще е ? Аз и с двете ми дечица сънувах пола..даже с дъщеря ми бяхя казали момчее ,но аз сънувах че ще е момиченце и ще се казва Рая.Така и стана ,вече си имам Рая на 10 год. 🤣🥰🥰

Моя мъж много иска момиче, а аз имам две момчета от първия брак. Сега знаех, че ще е момче, даже го сънувах и, че се казва Ангел (не харесвам това име изобщо 😀)  Док на ФМ каза момче, има като видя физиономията На мъжо и вика “Не е сигурно, де хахаха”.

Добре дошла 🫶🏼

# 337
Днес влизам в 15 г.с. Продължава да ми се гади по цял ден. Повръщането поне намаля на 2-3 пъти в седмицата, но с това гадене няма оправия. Лошо ми е преди да ям, докато ям, след като ям...като цяло постоянно. Нямам апетит дори вече, защото от мисълта за каквато и да е храна ми става зле. Почна да се показва някакво малко коремче вече, но днес се стреснах, че съм свалила 2 килограма. А съм на преглед чак на 4ти юли. Оправдавам го с това, че е топло и повръщам, но малко ме притесни. И така, като цяло чаках да стане по-добре, но все още съм си паразит без капка енергия, който само повръща и спи. 😃 Някой друг като мен?

# 338
  • Пловдив
Anniey , благодаря , и там ще се включа.
Аз съм 10-та седмица, но също нямам желание и апетит за нищо. Не повръщам, само ми се гади. Вечер нямам никакви сили , но за сметка на това се подувам като балон от тия газове. Доста трудно започнах да заспивам вечер. Унасям се на дивана , но преместя ли се на спалнята, не мога да си намеря място, въртя се, тежко ми е, мъжът ми ме дразни 😂

# 339
Момичета, каква козметика против стрии мислите да излолзвате или използвате?
Аз четох за щраусова мас, но искам да комбинирам и с още един продукт.

# 340
Момичета, каква козметика против стрии мислите да излолзвате или използвате?
Аз четох за щраусова мас, но искам да комбинирам и с още един продукт.
Weleda Oil…за сега няма да ползвам нещо допълнително, но аз стрий от напълняване и отслабване вече си имах.
Дано не се появят много още…
Общо взето с каквото и да се мажеш, няма да можеш напълно да ги предотвратиш, ако кожата ти е ‘склонна’ към образуването им.
Мазането е важно разбира се, че без него ще са още повече.

# 341
Ох аз предният път бях толкова стриктна и се нацепих накрая..ама според мен е до ген. Аз имам и много стрии от пубертета :/

Мами, как ви е кръвната захар? Сега ми излязоха лабораторните и май висока ми се струва- 4.88. Ще трябва да намаля сладкото май май.

# 342
Момичета,мислили сте къде ще раждате.Термина на мен ми  е 17.12 на прегледа при друга докторка го изчисли 10.12.Мисля за сега в МД София.Има ли някой на там да се насочил или ви е рано?

# 343
  • Варна
Моя термин е за 09.12 и аз от скоро почнах да мисля по тази тема..аз съм от Варна ..едни казват ,че АГ е най-добре,други Майчин дом ,Св. Анна и така се обърквам ..личната каза да бягам от Майчин дом(не знам защо) ,много жени са раждали там и нямат проблем..мисля да говоря с доктора ми ..предполагам ,че има много пациентки от Варна и ги е насочил в правилната посока..

# 344
Иска ми се да е при лекарката, при която се следя в момента, тя извършва секцио във Вита.

Допълвам, че чак след около 2 седмици съм на преглед при нея, а иначе според лекарката, при която бях на ФМ, терминът ми ще е около 18-ти, т.е. с около седмица напред.

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 18:48 от Le Strange

Общи условия

Активация на акаунт