Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 41 890
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Моя термин е за 09.12 и аз от скоро почнах да мисля по тази тема..аз съм от Варна ..едни казват ,че АГ е най-добре,други Майчин дом ,Св. Анна и така се обърквам ..личната каза да бягам от Майчин дом(не знам защо) ,много жени са раждали там и нямат проблем..мисля да говоря с доктора ми ..предполагам ,че има много пациентки от Варна и ги е насочил в правилната посока..

В АГ е най-добрата неонатология в Североизточна България и затова казват, ме е най-добре там.
Моята следяща е в Майчин дом и ако всичко е наред, ще родя там. Ако има някакъв казус или тръгне по-рано- АГ.

# 346
  • Пловдив
Моята следяща е в Торакс ( Пловдив) . Колебаех се със Селена, но според нея между двете частни няма разлика. Вече ако тръгнат по - рано, ще е добре в Университетската, защото там е най-доброто неонатологично отделение в Пловдив.

# 347
Ох аз предният път бях толкова стриктна и се нацепих накрая..ама според мен е до ген. Аз имам и много стрии от пубертета :/

Мами, как ви е кръвната захар? Сега ми излязоха лабораторните и май висока ми се струва- 4.88. Ще трябва да намаля сладкото май май.
Сладкото винаги е добра идея да се намали, но захарта не е висока.
Много зависи колко ти е била преди това. Аз преди това си бях с 5-5.3 (без инсулинова рез. и тн), а сега съм с 4.1-4.5 сутрин, около 5.4 2ч след ядене.
Като цяло една стойност не показва нищо, а и е доста рано за гестационен диабет. Трябва да си пускаш гликиран хемоглобин, за да добиеш представа за средната стойност.
Захарта 100% не е полезна.

# 348
Момичета, приемате ли магнезий и в какви дози? АГ ми каза да приемам магнезий от другата седмица, но не ми каза дозата и аз забравих да питам. Предполагам, че е имала предвид дневната доза за бременни, която е приблизително 400 мг-500 мг, но все пак...

# 349
Аз пия Алеракт (магнезий,B6 и алфа-липоева киселина) заради стяганията, които получих миналата седмица.

# 350
  • Варна
Аз както бях добре ,какво стана не знам..лягам ..заспивам сутринта се събуждам цялата схваната не мога да си движа краката ..от днес влязоха и леки болки в таза ниско..и отпред пак ниско долу (за тях доктора каза да пия но шпа)супер отпаднало ми е ..събуждам се сутринта и след 20 мин пак лягам ..може и от времето да е.. не знам..освен фолиева ..нищо друго не пия

# 351
Aз синът ми родих в Майчин Дом София. Следродилното отделение беше кошмар. Сега мисля да е в Надежда.

# 352
Каката и баткото са раждани с секцио  в АГ Селена Пловдив при д-Р Даниел Ставрев и съм много , много доволна от него , невероятен човек и специалист , та и сега ще си е при него. Аз днес имах много енергия и реших да не се спирам цял ден и сега доста ме боли кръста . Искам да ви попитам нещо понеже с каката и баткото не съм се боядисвала , но сега преди да забременея бях руса и сега вече имам нужда от боя и днес си взех без амоняк , та въпроса ми е вие боядисвате ли се ? Ии друго някоя маже ли се  с автобронзант?

# 353
И аз ще се изруся с безамонячна, но ще изчакам до другата седмица, когато ще съм 14 г.с., а и се надявам дотогава алергиите ми да са поутихнали.
Последното ми изрусяване беше в 5 г.с., като съм нямала проблем, но все пак АГ ме посъветва да изчакам до началото на втори триместър. Има и жени, които си се изрусяват целия първи триместър.

# 354
  • Пловдив
Аз си боядисвам корените всеки месец с безамонячна. Гинеколожката каза, че няма проблем

# 355
Аз си боядисвам корените всеки месец с безамонячна. Гинеколожката каза, че няма проблем
Аз също.

# 356
И аз коруни с безамонячна правя Simple Smile

# 357
И аз само корени мисля да правя, но в момента задържам заради алергията, да не вземе да ме подразни нещо от боята Sad АГ-то ме препрати към хомеопат, часът ми при хомеопатката е другата седмица, като междувременно ми каза да взимам Риналержи, което спрях, защото ми влоши симптомите.

# 358
Здравейте! Много съм притеснена . Вчера на обяд се подхлъзнах в банята и паднах по дупе, доста ми посиня удареното място и като сядам ме боли . Много се притеснявам дали всичко е наред с бебо. Нямам кървене. Само вчера леко ме болеше корема.

# 359
Едва ли има нещо принтеснително, но аз бих отишла на преглед, за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт