Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 41 869
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, искам да попитам на ЖК вече само на коремен ехограф ли гледат? Аз съм 15 г.с и първия ми преглед при Арабаджикова в Надежда е на 26-ти🙂
Здравей,
Да. С коремен 😊

# 376
Здравейте, искам да попитам на ЖК вече само на коремен ехограф ли гледат? Аз съм 15 г.с и първия ми преглед при Арабаджикова в Надежда е на 26-ти🙂
Аз съм дебеличка и често ме гледат с вагинален, заради дебелата коремна стена

# 377
Предимно с коремен, но са ми мерили шийката на матката с вагинален.

# 378
Здравей, на първият ми преглед в Надежда на Ж.К. ми измериха шийката с вагинален отделно ми взеха микробиология и цитонамазка след това прегледа продължи с коремен…лека бременност Simple Smile

# 379
Как сте с апетита? Моят се върна с пълна сила. През един час съм гладна Grinning

# 380
  • Варна
Как сте с апетита? Моят се върна с пълна сила. През един час съм гладна Grinning

С апетита ям през 2 часа като бебетата Joy , но нещо почнах супер много да се схващам в това легло вечер,долу ниско много ме боли,крампира ми за секунда тялото от пъпа надолу..не знам на какво се дължи и не мисля,че но шпато ще помогне за схващания на краката..днес ще питам лекаря като отида ,при вас случва ли се ?

# 381
Може би ще ти предпише да пиеш магнезий.

# 382
  • Варна
Може би ще ти предпише да пиеш магнезий.

И аз това си помислих

# 383
  • Пловдив
Момичета, напоследък ми се случва нещо странно. Вечерно време главно правим разходки с моя мъж. И както си вървим, изведнъж една остра болка изпитвам някъде в горната част на дясната буза на дупето. Все едно нещо ме пробожда. Случва се почти всяка вечер, повечето пъти в края на разходката ( около 30-40 мин), но се е случвало и по рано да го усетя.

# 384
Като мускулна болка ли го усещаш или само като пробождане? Сравнявам с моите симптоми. От началото на бременността още, дали в покой или при ходене, от време на време усещам боцкане в стъпалата, което след кратко време преминава.

Много обичам вечерни разходки, подсети ме днес да изведа мъжа навън Grinning 

# 385
  • Пловдив
Като мускулно е, за няколко секунди и после няма и следа от него.

# 386
При мен също апетита лека по лека се възвръща,но съм само на салати,тъй като имам да свалям около 1-2 кг

# 387
Момичета, напоследък ми се случва нещо странно. Вечерно време главно правим разходки с моя мъж. И както си вървим, изведнъж една остра болка изпитвам някъде в горната част на дясната буза на дупето. Все едно нещо ме пробожда. Случва се почти всяка вечер, повечето пъти в края на разходката ( около 30-40 мин), но се е случвало и по рано да го усетя.
И аз имам проблем с дупето но усещам нещо като парене в долната част от ляво, мн е странно никога до сега не съм усещала нещо такова….

# 388
Здравейте, моята фетална морфология мина и всичко е наред, освен че заради прееклампсия има огромен риск от изготвяне в развитието. Почнах да вдигам кръвно още в началото на юни. Утре имам консултация с кардиолог и ми предписаха доста строга диета у спешно отслабване. На зоната ще съм но само зеленият цвят въглехидрати. И така:) беше битка да го има, сега ще е битка да се задържи и да е здраво и добре. Знам че щв успея (успеем).

П.С
Дух съм

# 389
Буря/Духче Heart Вярвам, че всичко ще бъде наред!

Общи условия

Активация на акаунт