Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 40 298
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Лятна буря, може ли да споделиш къде ти е бил положителен резултата? При мен беше в Кандиларов. Досега винаги съм си пускала там изследванията, не съм имала проблем, но пък чак такава разлика... В едната лаборатория положителна за вируса с антитела, във втората - отрицателна без антитела.
Следващите изследвания ще пусна в друга лаборатория.

# 661
  • Пловдив
В бодимед излезе положителния резултат. Но там не пуснах стерилна урина, а слагам и утрогестан. Така че грешката може да е била и в мен. Останалите показатели на урина бяха наред и АГ днес като видя и каза, че дори не е било нужно да пускам стерилна, но аз исках за собствено успокоение.

# 662
  • Варна
Ами това няма общо с прееклампсията, така че най-добре питайте лекаря защо иска да я повторите.

Много съм зле.. Confused
Вчера сестрата каза ,че не сме правили такова изследване и няма нищо в архива..а аз бях сигурна ,че сме го правили това и намерих документа след като пуснахме изследването вчера..но нищо ..нека го повторим да се види ,че всичко е наред Hug

# 663
Здравейте ,момичета.Как сте в тези горещини? Аз съм командировка в един от най-толите градове + в квартирата няма климатик и се чувствам ужасно..получих нещо като тревожно разтройство,страх ме е да не ми стане лошо,получавам сърцебиене(представям си ,че мога да получа инсулт,инфаркт  и ей такива гадни неща) Вие как се справяте?

# 664
  • Пловдив
Не се притеснявай, наблегни на вода, диня, изстудени плодове.
Ние сме от Пловдив и бяхме навън сега. Така ми идва да ударя една студена мента 😂 поръчах торта за разкриване на пола. Имам рожден ден следващите дни и реших да съчетая двете неща. А и от пренаталния излязоха резултатите и знаем какви ще са маймунките.

# 665
Много благодаря,старая се да пийвам повече вода и да не се “филмирам”,но пуст страх…На мен така ми се допи студена бира…🙆🏻♀

# 666
Момичета как сте с кръвното ? Сега го мерих и беше 80/30 аз попринцип съм си с ниско , но да питам и вас . Дали е възможно от жегите да пада ?

# 667
За кръвното аз съм все с високо, така че не мога да кажа. Вече и хапче даже ми изписаха за сваляне.

Мина днес нашата 2ра фетална, много добре, много хубаво се виждаше бебето, че и снимка си имаме Heart Eyes Взехме този път и сина ми, надъхах се от една девойка тук, която беше при моята докторка и не съжалявам. Толкова кротичко и развълнувано гледа през цялото време ☺️

Аз докато се успокоя от кашлицата, която ме мъчеше и "цъфна" нов проблем, синът ми се сдоби с острици. Моя тест излезе отрицателен, ама четох че много често излиза фалшиво отрицателен и нямам вяра. Личната и без това не иска нищо да ми дава, но ще се консултирам и с АГ. Макар че сигурно звучи паранпично на отрицателен тест, но на всякъде пише цялото семейство да се лекува. За капак, лекарството, което главно изписват за лечение, го няма по аптеките. Чудно!

Иначе от жегите не се оплаквам много, седя си повече на климатика Grinning С кг до скоро не бях мръднала (но аз почнах с много излишни) но последните седмици вече съм 2-3кг отгоре. Ама то с тоя все нарастващ апетит, как да е Grin Вечеряме, изям си порцията и дебна като някоя орлица дали няма да остане нещо от малкия да доизям 🤷

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 18:40 от sisi11

# 668
Аз редовно съм с ниско кръвно още от 6-7ма седмица. Варира между 80/60 до 95/70. Понякога с много по-близки граници, което пък ме замайва мен. Имам сърдечни проблеми от бебе и бях до скоро на небилет, но кардиолога ми го спря за момента (понижава още повече кръвното). И той и АГ ми казват, че за бебето е ок, за мен е некомфортно, но честно казано взех да свиквам. С жегите ми е ужас, бях на плаж три дни и до брега беше супер, но на 20м от плажа е ужас. Стоя повече на климатик и пия много вода, без резки движения, без преумора и така.

# 669
sisi11, в коя седмица си? Моята втора фетална е през август, когато ще съм точно 21+0.
Ще запазвате ли и преглед за фетална ехокардиография? Гледам, че и тя се препоръчва в 18-23 г.с. и се чудя как да съчетая нещата, струва ми се малко време между двата прегледа.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 13:01 от Le Strange

# 670
sisi11, в коя седмица си? Моята втора фетална е през август, когато ще съм точно 21+0.
Ще запазвате ли и преглед за фетална ехокардиография? Гледам, че и тя се препоръчва в 18-23 г.с. и се чудя как да съчетая нещата, струва ми се малко време между двата прегледа.
Ако на ФМ преценят, че има нужда от ехокардиогр., да. Иначе - не.

# 671
И моята втора фетална е за август месец.Вече съм запазила час.А специално ехокардиографията е по желание или ако те насочат ,че има нещо притеснително.Аз лично с първата бременност направих и сега съм запазила час,не че е имало проблем тогава и сега всичко изглежда наред.Просто в моето семейство всички сме с кардиологичен проблем и аз имам нещо малко вродено и искам да следя децата възможно най -навреме.При баткото всичко беше наред ,надявам се и сега да е така.

# 672
Ние също запазихме за 17ти август за ехокардиография .

# 673
20+1 бях вчера за ФМ, за ехокардиография съм запазила другия петък, значии 21+3 май. Аз запазих, защото мъжът ми има кардиологичен проблем, но да иначе ако те насочат. На миналата фетална още докторката предложи да ги направя в един ден, тъй като и д-р Маринов преглежда в Марковс, но сметнах, че 2 часа лежане под ехографа ще ми дойде напрегнато, а и исках да взема сина ми на феталната.
Не сте питали, но сърдечно препоръчвам доктор Маринов ако ще правите фетална ехокардиография. Преглежда на 4-5 места, бях при него и за предната бременност, водила съм и малкия като бебе защото ме бяха филмирали за някакъв шум, уникален сърдечен човек и явен специалист.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 23:57 от sisi11

# 674
И аз за Маринов гледах, но видях в сайта им, че за август няма никакви часове. За юли има останали часове за 2 дати. Евентуално да се обадя на рецепцията да питам. И при мен има фамилни предпоставки за сърдечни проблеми, така че за мое успокоение мисля да отида.
Иначе за ФМ съм при Димитрова, и ти беше при нея, нали?

Общи условия

Активация на акаунт