Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 40 248
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
При мен горещото кафе сутрин + сините сливи засега подобряват положението. Откакто започнах да ги взимам сутрин, съм редовна.

При мен гаденето е на моменти, като че ли се появява повече вечер. Обаче ми се появи главоболие от няколко дни. Не знам дали е от хормоните, или от магнитните бури Grinning 

# 16
  • Варна
Момичета, пробвайте за закуска кис.мляко, чия, ленено семе и шепа плод. Аз закусвам всяка сутрин това и нямам проблем

Не знам дали ги знаете закуските на Vitalis на Dr.Oеtker дали малко ще помогнат ..

# 17
Ох аз що кисело мляко съм изяла с овесени ядко/трици, плодове и т.н. Явно си е до стомах и човек да прави проби докато си намери неговото.
Даже правя страшни комбинации с прясно мляко, череши и още сто неща и йок. Мисля, че леко се подобряват нещата, защото вече съм в 12 седмица.
Даже вече имам енергия. Днес чистих баня, подреждах друхи и обувки. Ще заспя в 21 довечера, но вече не е бомба паднала вкъщи 🤣

# 18
При мен запекът също беше много неприятен няколко седмици, но вече съм 13+ и напълно изчезна, да не кажа че минах в другата крайност. С първата бременност не съм имала изобщо запек.

# 19
Как ви разбирам момичета..Дано бързо минава гаденето на всички.Аз от вчера съм леко по-добре ,чувствам даже сила в мене 😂малко подредих..Дано не се върне отново ...че няма да издържа.А знам че отстрани изглежда много странно и не си ли го минал трудно можеш да го разбереш.В петък пуснахме пренатест и чакам с нетърпение резултатите.Дано всичко да е наред.Само кофти е,че микробиологията ми излезе и имам бактерия и ще трябва да я лекувам след 12седмица.Не ми е спокойно ,но дано се оправя и да няма проблеми с бебчето.

# 20
На мен лекарката ми каза, че ще ми пусне микробиология на следващия преглед при нея, което се пада чак в 15 г.с. Късно ли е според вас?

# 21
Имаш ли оплаквания? Не е късно. Реално това са си рутинни изследвания, но ако човек се чувства добре едва ли има бактерии..

# 22
Нямам оплаквания, но май се шашкам повече. Grinning

# 23
  • Хасково
На мен лекарката ми каза, че ще ми пусне микробиология на следващия преглед при нея, което се пада чак в 15 г.с. Късно ли е според вас?
Аз всеки месец правя

# 24
Le Strange,не е късно,те си пускат рутинно в началото и в края на бременността.А пък ако имаш оплаквания може и по всяко друго време.С миналата бременност така ми пускаха няколко пъти,кога рутинно ,кога си имах оплаквания.Е тогава имах гъбички,което не е било нещо неочаквано и необичайно за бременна.Но сега за разнообразие е бактерия... Много ми е паднал имунитета на мен лично..
Не се шашкай Le strange,то дори по-рано да ти направят микробиология и да има нещо до края на 12седмица ,не може да се предприеме нищо.Така че си изчакай спокойно,а пък щом нямаш оплаквания супер,твърде вероятно е да няма нищо!За протокола аз очаквах да има нещо, защото си имам леко неразположение.

# 25
Аз вече съм се вкъщи , нямам повръщане вече , но не знам от неудобното легло в болницата ли или от това , че два дена съм лежа много ме боли кръста направо е ужас . Иначе и аз вече имам повече енергия , даже днес на ръка реших да пера обувки 🤣 , а за запека на мен това ми помогна .

# 26
Момичета, на тези от вас, които са правили тест NIFTY pro, за колко време ви излезе резултатът?

# 27
Момичета, на тези от вас, които са правили тест NIFTY pro, за колко време ви излезе резултатът?
Направих го в понеделник, в петък ми се обадиха, че е готов 🙂

# 28
Ох а пък аз да се оплача от "голямото бебе", днес както се катереше около мен на дивана, синът ми нещо се спъна и така ми падна седнал на корема, че цял ден съм във филм... Тъкмо сутринта си представях, или усещах, или внушава не знам, че май усещам нещо вътре да шава Heartbeat

# 29
Спокойно, sisi11 Simple Smile бебчето е добре защитено в корема. Твърде е малко, за да бъде лесно достигнато Simple Smile

И аз правих Nifty Pro и ме излезе за 1 седмица - от понеделник до понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт