Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 40 293
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Понякога,доктора каза да пия Но шпа и да не се притеснявам ..така ,че не се притеснявай..даже и на феталната доктора докато ме гледаше ме заболя от ляво и той също каза но шпа ..а за бебечо не се знае какъв пол е още ..но падна голям смях с бебето..едни пози ..доктора му се моли да си махне ръчичките от главата да види очичките..каза ,че сякаш момче му се вижда ,но още не е сигурен напълно ..иначе мина фетална идеално ..всичко е 6..чакаме бхс Hug

# 46
Болки и аз имам. Понякога направо ме срязва от раз. Но като легна за малко ми минава. Но шпа гледам само при по-продължителна болка да пия.

Вие продължавате ли с фолиевата киселина и витамините? Моят доктор ми беше казал до 12 седмица да ги пия. В четвъртък влязох в 12та, но не съм ги спирала.

Иначе аз пуснах в четвъртък пренатален. Казаха ми до 7-10 дни да очаквам резултати. Надявам се всичко да е наред.

# 47
Леките бодежи и опъвания би трябвало да са нещо нормално - аз поне с това се успокоявам. Не пия нищо за тях и те си минават както са си дошли.
Аз както десетина дни живях без гадене днес отново ми се гади нон стоп, сутринта едвам се удържах да не повърна. Също така гърдите ми отново започнаха да са напрегнати и да болят. От днес съм в 12та седмица и броя дните до ФМ, надявайки се, че всичко ще бъде наред.

# 48
Болки и аз имам. Понякога направо ме срязва от раз. Но като легна за малко ми минава. Но шпа гледам само при по-продължителна болка да пия.

Вие продължавате ли с фолиевата киселина и витамините? Моят доктор ми беше казал до 12 седмица да ги пия. В четвъртък влязох в 12та, но не съм ги спирала.

Иначе аз пуснах в четвъртък пренатален. Казаха ми до 7-10 дни да очаквам резултати. Надявам се всичко да е наред.

Аз даже имам назначени витамини да включа за след 3тия месец - омега някакви и да си пия основните витамини.
Аз имам и предишна операция коремна и питах доктора как да различавам болки от сраствания, контракции или други болки са. Док каза, че няма как да разгранича и е нормално. Реших че няма да се шашкам и за това. За  достатъчно други неща се шашкам SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 49
Здравейте,момичета.В 10-та г.с съм и от време на време имам странни пробождания ниско долу ,не в корема  ,към гениталите…на някоя случвало ли се е ? Доста се притеснявам

# 50
Здравейте,момичета.В 10-та г.с съм и от време на време имам странни пробождания ниско долу ,не в корема  ,към гениталите…на някоя случвало ли се е ? Доста се притеснявам

Да, аз днес цял ден съм така. И преди съм имала, но отшумяват. Аз съм съм в 10 гс

# 51
Аз с други болежки се включвам 😃 да попитам дали има някой със завишено кръвно?
Днес съм с ужасно главоболие и като се прибрах опа качило се кръвното :/ А първата бременност завърших в болницата заради високо кръвно и сега се.притесних Sad

# 52
За високото док ми е казвал, че не е ок, ама ти това вече си го знаеш. Следи го и ако е системно се обърни към лекаря си, за да вземете мерки.

# 53
Ии добре дошъл 4-ти месец.. Tada 14г.с.+1 ден! Продължава да ми е енергично и забързано ежедневието, общо взето не ми е скучно. Grin Вече се оглеждам за количка и така както е тръгнало, изобщо няма да се съобразявам със старовременните разбирания да не се купува нищо предварително. Все пак и да пазаруваш всичко на куп с тези цени, няма да се получи. Минавам само да се похваля. Grin

# 54
Аз от 13+1 си смятам, че съм в 4ти месец Sweat Smile така и не ги научих тея месеци. Важното е че започваме да избутваме най-тежкия период Blush
За пазаруването - много ясно, толкова е приятно да си разглеждаш и купуваш неща за бебенцето, да се подготвяш постепенно и като наистина дойдат последните седмици да си спокоен, че си си подготвен Hug

# 55
Аз от 13+1 си смятам, че съм в 4ти месец Sweat Smile така и не ги научих тея месеци. Важното е че започваме да избутваме най-тежкия период Blush
За пазаруването - много ясно, толкова е приятно да си разглеждаш и купуваш неща за бебенцето, да се подготвяш постепенно и като наистина дойдат последните седмици да си спокоен, че си си подготвен Hug

И аз мисля, че 13+1 вече е 4 месец…. 🙄🙄🙄

# 56
  • Варна
За пазара ..и аз мисля ,че всяка жена трябва сама да си реши кога иска да започне ..аз лично още от миналия месец си харесах мебели ,количка,кошче за колата ..и мисля да почна лека по лека да купувам нещата докато не съм станала по-зле..аз съм против да пазарувам в последния момент ..особено като ти е първо дете искаш всичко да му купиш ..и това те кара да мислиш още повече за него/нея Hug

# 57

Ох и аз не знам като ме питат кой месец съм, какво да казвам Sweat Smile знам си ги по седмици

# 58

Ох и аз не знам като ме питат кой месец съм, какво да казвам Sweat Smile знам си ги по седмици
То не, че е толкова важно, но 13+0 е първият ден на 14та и е първи ден на 4ти месец.
Първите 2 месеца от тримесечието са с 4 седмици, а последният е с 5.

А спите ли добре да еи питам в тези седмици 13-14-15?

# 59
Мамитата, които ще започнах да пазаруват кскво мислите да вземете най-напред? На какви колички се спирате? Малко да разведрим темата Simple Smile
Аз също гледам колички, от към дрешки какво мислите да вземете за нашите зимни бебета. Мисля, че най-удачно е да наблегнем на бодитата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт