Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 41 672
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Относно количката - мисля да заложим пак на Jane Muum.
С втората ми дъщеря бяхме с нея и бях горе-долу доволна.
Аз много държах да е с големи голела, които не се помпят и да има приличен багажник. Двете условия бяха изпълнени, количката излезе много корава, минусът й беше, че натоварена тежеше колкото мен. Grin
А сме в блок без асансьор.

С първата щерка бяхме с количка, подарена от баба й (Cangaroo Luxor) - лека и що-годе маневрена, но имахме проблем с гумите. Огъваха се постоянно, а след като успяхме да ги спукаме, спадаха постоянно, както и да ги лепяхме.

За летните колички не ми се говори. Sweat Smile
Ама то е и много рано за тях...

# 76
  • Варна
Ами аз с Благо пазарувах в 9ти месец и беше доста хаос с Емили нямах много , много неща за пазар , на първите шишенца ги взех в 5месец ,а сега взехме количка преди месец просто беше много на оферта .

Какви шишета сте ползвали?

# 77
Мамчета как се чувствате, аз съм с безсъние, гадене и рязко качих 3 кг, имам вече и коремче, а вие?

# 78
Le Strange Аз имах пренатален тест и с докторката бяхме на едно мнение, че не е нужен БХС. Та не знам ако е нужен, сигурно вземат, но не мога да ти потвърдя.

# 79
Аз най-вече искам да го направя заради изследването за прееклампсия. Иначе и моята докторка е на мнение, че не е нужно да правя БХС, щом съм направила пренатален, но феталната морфология - задължително.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 22:42 от Le Strange

# 80
  • Варна
Мамчета как се чувствате, аз съм с безсъние, гадене и рязко качих 3 кг, имам вече и коремче, а вие?

Мен постоянно ми е подут корема..и адски много ми се спи,ставам за 20 мин и пак лягам ..енергия -нулева ..с кг свалих 6,качих 3 ..а има още 6-7 месеца

# 81
При мен периодът на липса на енергия сякаш отмина. От около седмица се чувствам доста по-енергична. Иначе вечер заспивам, ставам няколко пъти до тоалетна и се събуждам в 4 сутринта и повече не заспивам.

# 82
Моята енергия сякаш се покачва тези дни, но вечер си остава неразположението. Хем ми се яде непрестанно, хем ми е тежко Cry Качила съм 4 кг вече и много се изненадах. А след вчерашното главоболие и леко повишено кръвно ще се слагам на диета.

# 83
При мен периодът на липса на енергия сякаш отмина. От около седмица се чувствам доста по-енергична. Иначе вечер заспивам, ставам няколко пъти до тоалетна и се събуждам в 4 сутринта и повече не заспивам.
Липсата на енергия ми мина в 11-12та седмица някъде. Замени се от мигрена, лош дъх, следобеден корем и +2.7кг. 😂
Спането ми от 2-3 седмици насам е като на smiley_flower.
‘Магията на бременността’ Wink

# 84
И аз последните дни имам енергия, коремче и  нямам качени килограми.
На феталната в петък лекаря видя момиче, но не на 100%. Днес имах преглед при лекарката, при която ще се следя и тя каза- съмнения за мъжки пол. 😂

# 85
Ами аз с Благо пазарувах в 9ти месец и беше доста хаос с Емили нямах много , много неща за пазар , на първите шишенца ги взех в 5месец ,а сега взехме количка преди месец просто беше много на оферта .

Какви шишета сте ползвали?
И с двата използвах Tommy Tippy сега отново ще взема такива , много съм доволна .
Ох на мен следобяд много ми се спи , едвам гледам , но баткото и каката са си вкъщи , че имат малко сополи и отказват да спят или ако някой заспи , другият разбира се не желае 😃
С килограмите съм добре пу пу пу за сега не съм качила и се надявам този път всичко да е в рамките на нормалното .
Не знам какво става вече второ седмица ми се гади вечер , а вече съм 14+2д мислих , че ще отмине .

# 86
Аз смятам да използвам количките от сина ми. Съветът ми е да взимате стабилни и маневрени. Нашата я взех втора употреба, Бебе комфорт хай трек. Ако имах пари, сега бих взела Туле пак спортна, но не ми се влгат, когато вече имам работещи неща. Така или иначе ще правим ремонт на детската. Гнездо обаче се замислям да взема, че нашето вече не е много добро

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 07:43 от Дух (:

# 87
Има ли мами дето да приемат пробиоци?

Аз днес да се похваля с ФМ Simple Smile Всичко е точно и ще направим още една Фм през юли, но нямам против.Сега ще чакаме резултатите от БХс.

# 88
Има ли мами дето да приемат пробиоци?

Аз днес да се похваля с ФМ Simple Smile Всичко е точно и ще направим още една Фм през юли, но нямам против.Сега ще чакаме резултатите от БХс.

Браво за феталната!
Аз приемам пробиотик- шоколадови перли на  Бургарбиотик.

# 89
Аз правих консултация с нутриицонист и тя ми препоръча пробиотик, но мисля да питам АГ дали е ок, знам ли...

Общи условия

Активация на акаунт