Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 40 356
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Аз с едно бебешко Бочко се пръскам, ама ще го огледам сега :О
Занзито е натурално, но не гони при нас комарите 😄
Я кажете подуват ли ви се краката в тея жеги? Как се справяте?

# 631
Момичета, случвало ли ви се е да усещате болка ниско долу в ляво, все едно яйчник ви боли. Не се усеща постоянно, аз я усещан като се въртя от едната страна на дръгата с леглото

# 632
Да,при мен е точно така,но от дясната страна .Боли когато се въртя в леглото или ставам,при рязко движение също.

# 633
Дами, как сте с килограмите...?

# 634
Зле…аз съм с близнаци…но все пак от тази седмица (21ва) бая се подух (задържам вода) и изведнъж ‘качих’ 1.5кг за 2 дни, което е невъзможно, тъй като едно кило са 7000 калории в излишек.
Леко е депресиращ моментът с водата.
Та в 21ва с качените ‘водни’ съм на +7, но както споменах са близнаци.
Ще поспра въглехидратите и ще се надявам да падне водата, въпреки че не приемам толкова много въглехидрати.

# 635

Аз съм 16+2 и до сега съм качила 1,5 кг, но много внимавам какво ям. Особено вечер опитвам се да хапвам леки неща до по-ранни часове, 18-19 ч

# 636
Аз съм качила 3кг и съм в 20г.с , но си имах доста излишни преди да забременея .

# 637
Аз съм в 18+5 г.с и съм плюс 1.5-2 кг.
Внимавам и аз какво ям и не съм си увеличила количеството храна.
Странно ми е, че до вечерта коремът ми става двоен в сравнение със сутрешния. При някоя от вас така ли е?
Извинявам се за близките кадри. 😂

# 638
Странно ми е, че до вечерта коремът ми става двоен в сравнение със сутрешния. При някоя от вас така ли е?

Същата работа съм и аз. Аз съм с термин около нова година, вечер е двоен, а ако съм хапнала повече и троен. Вече си личи, че коремчето не е от преяждане, а е бременно коремче, но все пак сутрин не е толкова голям.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 00:46 от Mery RG

# 639

Същата работа съм и аз. Аз съм с термина около нова година, вечер е двоен, а ако съм хапнала повече и троен. Вече си личи, че коремчето не е от преяждане, а е бременно коремче, но все пак сутрин не е толкова голям.
Това е нормално…чак към 20та на мен лично (все пак са 2 бременности в една и е малко по-обемен) виждах по-малки разлики м/у сутрин и вечер.
Разлика има все още обаче м/у корем на гладно или на едно хранене(сутрин) и корем на 2-3 хранения(вечер).

# 640
И моят е така ,вечер е двоен ,а сутрин се замислям бременна ли съм ?!Къде изчезна корема ?😀😀😀за кг ме подсетихте да се премеря,че преди бях свалила,после си ги върнах и все едно почвам на чисто.Би трябвало вече да почна да ги качвам.

# 641
Благодаря ви много! ❤
Успокоихте ме.
Аз все се тюхкам, че ми е много голям…

# 642
Здравейте момичета ! Днес мина и моята ФМ чакаме момиченце и всичко е наред ! ❤❤
Къде бяхте на фм?

# 643
Здравейте момичета ! Днес мина и моята ФМ чакаме момиченце и всичко е наред ! ❤❤
Къде бяхте на фм?
Д-р Даскалов гр.Пловдив . Много съм доволно от него и с каката и баткото бях при него 🫶🏻

# 644
Здравейте ! В 15 г.с и на ФМ в 12 г.с ми казаха , че предположенията са за мъжки пол. Вчера бях на преглед и ми казаха момиче със сигурност . Дали е възможно пак да се промени пола или това си е сигурно ?

Общи условия

Активация на акаунт