Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 40 362
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Моят хемоглобин е 123. Приемам това желязо веднъж на няколко дни тъй като кма гаден вкус за мен. Но нямам проблеми със стомаха иначе с него.
https://www.ozone.bg/product/ferrotone-yabalka-14-sasheta-x-25-m … -urhoC9NMQAvD_BwE

# 616
  • Варна
Здравейте,избрахте ли кошарки за бебоците или насочили ли сте се към модел..аз сякаш съм за трансформиращите легла ..

# 617
  • Варна
В четвъртък си правих изследвания. Хемоглобинът ми е 106 и докторът ми изписа да пия желязо. Да обаче трети ден го пия и имам страшни киселини и болки в стомаха. Някой друг да приема желязо и да има такъв проблем? Тъкмо бях започнала да се чувствам по-добре и това желязо направо ме върна в началото.

Аз съм на желязо - Сорбифер приемам, и нямам проблеми с него, когато го приемам след хранене, иначе дразнят стомаха. Въпреки,че се усвояват по-добре без храна около приема, дори и така, с храна имам доста прогрес на хемоглобина и желязото,а съм с анемия попринцип.

# 618
Аз още не съм пускала изследвания за този месец,сигурно другата седмица ще ходя.Иначе с предишната бременност пиех билкова кръв и тотема ампули.Но разбира се какво да се пие казва лекаря!Аз просто споделям!
V.K. ние сега ползваме такова легло за баткото и му е добре има място да се търкаля и като  се изправи има ограда.За шкафчетата не са достатъчни,но така ги правят.Докато беше бебе ползвахме по -малка кошара, защото където живеехме нямаше място за по-голямо легло.Добре му е с него.Сега с второто мисля ,че и на него ще вземем такова ,стаята ни е голяма,но ще изнесем някоя друга мебел все пак 😀

# 619
Момичета, имам едни много леки и удобни панталони за бременни в размер L(XL) на Есмара и една туника без ръкав бяла на wc wikikki в размер XL много са запазени, но сега са ми малки..от предната бременност са ми. Тогава терминът ми беше ноември. Искам да ги подаря на някого.

Имам и дънки в размер S но са по за есента. Ако някоя проявява желание може да ми пише на лично и ще изпратя снимки на дрехите.

# 620
Здравейте момичета ! Днес мина и моята ФМ чакаме момиченце и всичко е наред ! ❤❤

# 621
Честито,ЕLDB 🌸🤗Момичета има ли някоя от вас с тонус? Аз вчера бях на преглед и лекаря каза,че имам .За сега не смятам да прибягвам към лекарства.Вие храните ли се по определен начин? На някои места чета ,че е опасно,на други,че това в съвсем нормална реакция на матката

# 622
Какво значи "с тонус"?

# 623
Извинявам се ,не знам как е на български на английски е uretus  hypertonicity  .Моята лекарка не е българка и аз не съм родена тук,извинявам се ,че не съм го написала правилно.Практически състоянието,в което матката притиска бебето

# 624
Имаш повишен мускулен тонус на матката. Аз бих потърсила консултация с втори лекар

# 625
Момичета, ползвате ли репеленти и какви? Имате ли препоръка от до доктор, за такива, които са безопасни при бременност?

# 626
Много благодаря,другия месец се пребираме в София и със сигурност ще се свържа с моят аг

# 627
Репеленти почти не ползвам, откакто прочетох на етикета на бебешкия Бочко, че не е добре да се ползва от бременни. 😶‍🌫️
Имах преди един, който беше само с натурални съставки (на българска фирма, Христина), пръсках се с него при предишната бременност, но не съм го намирала скоро по магазините.

# 628
  • София
Направете си сама репелент- от ДМ една опаковка розова или лавандулова вода, продават ги като спрей, после добавете 10тина капки масло от лавандула и  още толкова от лимонова трева, може и евкалипт, пак от ДМ.

# 629
Аз съм взела на детето Занзи спрей или на Веледа

Общи условия

Активация на акаунт