Отговори
# 195
Стискам палци да не е фалшив, че нямаш полезен ход. Също като с парфюмите.

Инче, недей само лайквай, а се разпиши - спа, връх, аптека, каквото ти е на сърце Kissing Heart

Роки, всичко й е наред на колата, но и тя душа носи.

Мадамите със Скорпитата, много заглъхнахте. Да не сте постъпили с тях както богомолките правят и сега доволни да мълчите? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 196
Елифче, беших 4 дни на спа и ако ме питат и още можех да остана. Joy Освен това там хванахме и разхлаждането /миналия петък демек/ и спахме с олекотени завивки. А тук - жега и пак жега. Освен това - багаж, чистенето на гробове за Задушницата, градината си чистих от едни високи цветя, които прецъфтяха /пък нови сях/, па да изчистя и къщата, да изпера багажите /сега почнах и одеала, покривки, каквото се сетя, така и така е жега/ - и това гарнирано с работа и готвене/щото требе се и яде/. И те така, направо ме мързи да пиша. Днес обаче явно и хората ги мързи или им е жега, та работата е по-малко. Та чак скучно ми стана. Grinning

Мии, Лорето да се обади, да разкаже. Grinning

# 197
  • Варна
Мадамите със Скорпитата, много заглъхнахте.

Моят ми пълни душата тия дни, чак не мога да повярвам на късмета си. Като се отприщи да говори, да търси компания, да прави комплименти, леле майко, много чар, много нещо.

Въпреки тези хубави за мен неща, на професионално ниво нещата никак не са ок. Събота и неделя сядам да си оправя св-то в джоба и съм заплюла няколко обяви, по които да пусна кандидатура. Имаме сериозни сътресения в ръководството на фирмата и надушвам неприятности.

# 198
Хай, ако не върви в работата, ще ти провърви в любовта Simple Smile Нали така беше приказката?

Елифче, беших 4 дни на спа
Абе, Инче, ти да не си шеф на спа под прикритие? Кога те потърсим, или се връщаш оттам, или отиваш. А и 4 дни! само меринджеите ходят по толкова Stuck Out Tongue Winking Eye

Горджъс се загуби май в Истанбул? А Лана спи, ич не се трогва.

# 199
От какво да се трогвам ? Чета ви. В тази жега нямам ищах за нищо. А колко работа ме чака не е истина.

# 200
Баш мен и Хайчето ли нарочихте за мъжеядки? Ний сме добри момичета.

Аз днес експериментирам с търпението му. Вече страх ме хваща. Сутринта си прокарах някакви мои искания, които ги преглътна, и тамън си викам днес вече ще стъпвам на пръсти и ще си мълча, и пак ми прищрака нещо да дърпам Скорпиона за опашката. Fearful Вероятно до края на деня ще ме изяде мен.

# 201
ако не върви в работата, ще ти провърви в любовта Simple Smile Нали така беше приказката?

И,  ако не ти провърви в любовта, ти провървява в работата. Тру стори. Това вселенския баланс е голяма работа. 🤭

# 202
Хай, ако не върви в работата, ще ти провърви в любовта Simple Smile Нали така беше приказката?
Скрит текст:
Елифче, беших 4 дни на спа
Абе, Инче, ти да не си шеф на спа под прикритие? Кога те потърсим, или се връщаш оттам, или отиваш. А и 4 дни! само меринджеите ходят по толкова Stuck Out Tongue Winking Eye

Горджъс се загуби май в Истанбул? А Лана спи, ич не се трогва.

А приказката беше:

# 203
  • София
При мен нали не върви любовта, обаче всичко останало направо препуска. Даже получих предложение за работа. Но с оглед на другите неща, които движа в момента, май ще трябва да отложа смяната.

# 204
Ейй, тоя Mr. Wowbagger, нищо не изпуща. Жени, внимавайте! Joy
А, иначе, мерси! Любима ми е Heart

# 205
Добро морско утро от мен с един прекрасен изгрев над морето:

На живо гледката беше уникална, тръгвам да се прозявам, поглеждам и зяпнах, просто сънена още не очаквах да видя такава красота:

# 206
Пиршество за сетивата! Браво, Джасте!

# 207
...
...
Де да бях, Елифче. Просто имаше оферта 3 + 1, демек плати 3, остани 4. Така хубуу се свиква да си обръщаш внимание и да имаш време, че ... голям кеф. Joy

Лане, работи се в жегата, ама трудно, с пот. Най-добре да не работиш. Grinning

# 208
  • Далечният изток
За мое здраве и на детето, че пораснахме...
Моите години все още с 4 отпред, но си станаха множко Grinning

# 209
Да сте живи и здрави рожденниците !

Общи условия

Активация на акаунт