КРУИЗИ /Тема 19/

• 54 400
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Най добрата опция за мен е такси. Имаш багаж, не си ориентиран в обстановката, ако си за първи път там. Таксито те оставя направо на терминала за качване. При фиксирана цена около 30 евро за 4 човека това е най-добрата опция.
P.S.  Проверете фирми за трансфер - предлагат бусове за повече хора, ако излиза по на сметка.

# 286
Привет, някой пътувал ли е с Mein Schiff /TUI cruises/? Много малко инфо намирам. Виждам, че ще пускат нов кораб догодина и ми е интересно за концепцията им. Храна, обслужване, забавленията, абе всичко което се сетите ще ми е интересно да го прочета. Благодаря Simple SmileFlowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Rose

# 287
Здравейте,
планираме круиз до Гренландия.
Четох темата, пробвах и с търсачката, но не попаднах на отзиви.
Има ли тук пътешественици, завърнали се от такова приключение?

# 288
  • София
Привет!
Влизам да ви кажа едно много добро предложение за гръцки острови за другото лято със Селебрити Инфинити.
09.08.2025 - цена на човек за 7 нощи Атина-Атина е 570 паунда, или 683 евро и то със сто долара онборд кредит. Не му мислете, а направо буквайте - това е супер цена за Селебрити в силен сезон. Самолетните билети с Ейджиан са по 100 евра двупосочен.
Разбира се офертата е във Вивавояж.

# 289
Като стана дума за Гренландия,някой пробвал ли се е да отиде до Антарктида? То си е круиз вече. Много народ се изреди да я посети...

# 290
Привет на всички!
Тръгваме с Инфинити от Атина в събота, след запитване  круиз гуру ме информираха, че сме на терминал Д.      
Не намирам такъв на порт Пирея....Да ме ориентирате, моля ?

И...получих мейл , че имам  бордов кредит 89 евро....какво означава...?

Извинявам се, първи круиз ни е...

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 12:45 от Дима Влайкова 715922

# 291
  • София
Привет на всички!
Тръгваме с Инфинити от Атина в събота, след запитване  круиз гуру ме информираха, че сме на терминал Д.      
Не намирам такъв на порт Пирея....Да ме ориентирате, моля ?

И...получих мейл , че имам  бордов кредит 89 евро....какво означава...?

Привет!
Аз мисля, че тръгва от терминал C, а се връща на В - поне при нас през юни беше така. Те са един до друг, но Д не съм виждала. Като наближите ще видиш отдалече огромния Х - знака на Селебрити. С такси ли ще се придвижите?
Онборд кредита можеш да си го похарчиш за каквото пожелаеш на борда - включително и за таксите, които се дължат ежедневно, ако не сте ги предплатили.

# 292
[/quote]
Привет!
Аз мисля, че тръгва от терминал C, а се връща на В - поне при нас през юни беше така. Те са един до друг, но Д не съм виждала. Като наближите ще видиш отдалече огромния Х - знака на Селебрити. С такси ли ще се придвижите?
Онборд кредита можеш да си го похарчиш за каквото пожелаеш на борда - включително и за таксите, които се дължат ежедневно, ако не сте ги предплатили.
[/quote]

Наех такси да ни вземе, поръчах кратка разходка из Атина с таксито с 5 спирания и .....се вълнувам Kissing Face
Много благодаря Sparkling Heart

# 293
Привет!
[/quote]

Наех такси да ни вземе, поръчах кратка разходка из Атина с таксито с 5 спирания и .....се вълнувам Kissing Face
Много благодаря Sparkling Heart
[/quote]

Може ли линк към круиза?

# 294
Здравейте ,нова съм в темата . Имаме интерес към възможността да се качим на круизен кораб и всичко като информация по темата ще ми е от полза . Не знам дали е разисквано преди. И така, планирам за догодина ,най-рано по това време на годината някакво плаване .Какво ще препоръчате като за първо такова за двама възрастни и деца на 9 г и 1г и 9 м. някъде из Европа с лесен достъп до летище и съответно пристанище за качване . От Добрич сме .
Дали би било прекалено смело приключение за малкия ?
Някой ,който е бил на такова плаване с малък човек, би ли споделил впечатления?

# 295
Здравейте ,нова съм в темата . Имаме интерес към възможността да се качим на круизен кораб и всичко като информация по темата ще ми е от полза . Не знам дали е разисквано преди. И така, планирам за догодина ,най-рано по това време на годината някакво плаване .Какво ще препоръчате като за първо такова за двама възрастни и деца на 9 г и 1г и 9 м. някъде из Европа с лесен достъп до летище и съответно пристанище за качване . От Добрич сме .
Дали би било прекалено смело приключение за малкия ?
Някой ,който е бил на такова плаване с малък човек, би ли споделил впечатления?
давай, стъпвай смело. Ще ви хареса, на децата също, а какво ще си избереш зависи и от бюджета с който разполагате, но като за начало препоръчвам Costa или MSC. Ако искаш да четеш и виждаш интересни снимки за круизи ела в нашата фейсбук група "Круизни пътешествия".

# 296
  • София
Здравейте!
Вчера се завърнах от круиз гръцки о-ви със CELESTYAL Journey.
Кораба определени не ми хареса! Цената, която платихме беше твърде висока, за това което получихме. Гърците много са си повярвали ... или нашите тур оператори много ни товарят в цената.. не знам кое от двете!
Това, което ми хареса,е че на Санторини и Миконос тръгваше късно и ние слизахме привечер и се наслаждавахме а о-вите , без тълпата, която се изсипва от спрелите кораби.
Другото е големината на балкона и банята!
Това , което не ми хареса, е че каютите бяха с ожулени, стари мебели без дръжки, тапетите ни бяха на места отлепени. не може да се регулира климатика(поне в нашата каюта) и си беше студено Банята беше с вана, в която имаше нещо като килимче (бабешко) да не се хлъзгаш. Около нея на места беше черно. Имаше много косми. В стаята също не беше добре почистено! намерихме 2-3 хапчета на земята.
Като цяло кораба не се чистеше добре! По вратите имаше пръсти, през прозорците на места се виждаше замъглено.
Представленията им бяха скучни, със закръглени артисти!
Храната беше вечер до 21.30 ч. след това по- баровете обикаля човек с табла с хапки(кюфтета , гризини и т.н)т.с ако огладнеете в 21.40 ч , почвате да търсите тоя човек и с пръсти да ядете .....Закуската е до 10 ч, но веднъж беше до 9 ч, защото започнали по- рано работа заради  хората, които слизат в Атина. Ние не успяхме да закусим в този ден, разбира се.
Храната   не е разнообразна . Има тематични вечери. Примерно на рибната, мъжът ми остана гладен, защото не е фен на риба, а освен риба, скариди и миди нямаше друго. Е хапна хляб и салата...Аз вечерях като него на една от вечерите, в които имаше като месо само телешко с агнешко( може би арабска вечер).
С две думи...за хората, които се чудят: изберете Селебрити, нищо , че тръгва от Атина! Заслужава си пътуването до там. В моя случай на мъжът ми не му се пътуваше и за това се качихме на тозо кораб!

# 297
Здравейте! При опит за разервация на круиз от сайта на AIDA ми изписва "Postal code invalid" и не мога да завърша резервацията. Някой с подобен опит и решение на проблема?

# 298
  • Пловдив
Пробвайте с 0 отпред.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 20:44 от avia

# 299
  • Горна Оряховица
Харесах 1 круиз от seereisedienst.de. гледам в общите условия на MSC, че при анулация повече от 60 дни преди круиза плащаш или 50евро или губиш депозита си. Ами той депозита е 1000лв, дали seereisedienst.de нямат някаква други политика като посредник или така е при MSC. Нещо специфично при този сайт има ли? Някой да сподели, ако е запазвал скоро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт