КРУИЗИ /Тема 19/

• 54 348
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
kate_di, сложете една 0 преди другите цифри.

# 301
Avia,  пиши утре на cruise24. Ще ти съдействат и ще коригират името.

# 302
Че круизите като цяло поскъпват това е факт, но забелязвате ли че и цените на самолетните билети за догодина при ниско тарифните компании също са доста високи или там където има нещо изгодно не съвпада с датите на круиза, който съм си харесал. Въобще съм се отчаял как ще продължим да пътуваме.

# 303
Моля, дайте съвет за сайт от къде мога да си резервирам круиз с MSC, но да не е през агенция. Това, което изчетох е че не може индивидуално да си букна и ме насочва да се свържа с представител на моята страна. Ако не успея, вече мога да се свържа с туроператор, но ми се иска да се пробвам самичка и ако успея дали ще имам някакви проблеми при чекирането, за това че не използвам агенция? Много благодаря на всички, които ще ми отговорят Heartbeat

# 304
  • Враца
Че круизите като цяло поскъпват това е факт, но забелязвате ли че и цените на самолетните билети за догодина при ниско тарифните компании също са доста високи или там където има нещо изгодно не съвпада с датите на круиза, който съм си харесал. Въобще съм се отчаял как ще продължим да пътуваме.

Ако пътуват само двама човека- може би цената на самолетните билети ще е поносима.
Ако са четирима, както сме ние, вече ни излиза по-изгодно с автомобил, като добавената стойност е разглеждането на забележителностите по пътя и около.
За круизи извън Европа горното не важи, но така или иначе 95 процента от тук списващите имат пътувания в Европа и малко в Азия.

# 305
Така е , самолетните билети са много скъпи. Особено сега след като обявиха ваканциите на учениците. Следя няколко полета за евентуален круиз, билет до Милано от 60 лв се вдигна на  330лв в едната посока.

# 306
Моля, дайте съвет за сайт от къде мога да си резервирам круиз с MSC, но да не е през агенция. Това, което изчетох е че не може индивидуално да си букна и ме насочва да се свържа с представител на моята страна. Ако не успея, вече мога да се свържа с туроператор, но ми се иска да се пробвам самичка и ако успея дали ще имам някакви проблеми при чекирането, за това че не използвам агенция? Много благодаря на всички, които ще ми отговорят Heartbeat
Побут Simple Smile от къде си буквате сами за MSC?

# 307
  • Sofia
От американската версия на MSC може, писано е назад.
Аз съм буквала през https://www.kreuzfahrtberater.de/ и през https://www.vivavoyage.com/ , даже веднъж от Контитранс купих, защото цената беше изненадващо добра.

# 308
Побут Simple Smile от къде си буквате сами за MSC?
Аз от тук последно букнах MSC www.seascanner.com цялата кореспонденция обаче е на немски

# 309
Явно много зависи, от къде пътувате и кой сайт ползвате. До сега, не сме  ползвали никакви агенти или сайтове различни от тези на круиз компаниите. Не знам в Европа как е, но последният круиз ни беше  7 дни Бермуда, и  цената която платихме беше страхотна! Двама възрастни, двама тинейджъри, стая с балкон за 2200$. Това ако не е сделка?

# 310
Здравейте!
За пръв път ще сме на Norwegian, и по-конкретно на Norwegian Pearl. Има ли нещо конкретно, което мислите, че трябва да знам и ако някой скоро е бил на този кораб, ще се радвам да сподели впечатления.
Благодаря!

# 311
  • Горна Оряховица
Ох, запазих днес следващия ни круиз с MSC World europa.
След предишния с msc Grandiosa искахме нещо повече. Запазих пролетната ваканция 30.03 - 06.04 2025 от Генуа. Исках да бъде през юни, но цената беше 7500, сега го букнах на 5000 - 2ма възрастнини 2 деца. Имаше и по-евтини кабини за около 4500/ имам отстъпка с клубна карта около 500лв/. Знам, че времето няма да е за аквапарк, но караба, маршрута и цената надделяха над другите варианти Wink
Запазих през https://www.seereisedienst.de/?id=suche
Дебна от доста време и цената определено е много добра. Искахме външна кабина, по-голяма, пакет напитки, по-горна палуба. Букнах и самолетните билети с Раян от Букурещ до Милано Бергамо. От София надуха цените вече за ваканциятя...Мислим да хванем или влак или фликсбус до Геноа, като ще имаме 1 нощувка там преди круиза. Отворена съм за идеи и съвети относно стигнане до Геноа, къде да отседнем там и въобще нещо полезно, което да знаем Simple Smile хотел в Геноа не съм запазила още.

# 312
  • София
Имайте предвид, че догодина началото на април вече се води летен сезон 25г., т.е. е достатъчно напред във времето и предвид колко промени правят в разписанието си Райън, шансът да ви променят полетите не е никак малък, така че аз не бих избързвала с нощувката. А цените на полетите от София със сигурност тепърва ще падат много и ще се вдигат дотогава.

# 313
  • Горна Оряховица
Миналата година следих над 4 месеца преди да запазя цените от софия си вървяха нагоре. В крайна сметка запазих отново от Букурещ, но google flights ми пращаха мейли за София и Букурещ, тъй като следях цената. За 6 месеца нямаше поевтиняване на цената от както запазих преди 9 месеца да кажем. Тъй че от опит говоря. Цената ме устройва, тъй че съм ОК Wink сега и времето, ако бъде с нас...😎

# 314
В Геноа има много хубав аквариум, с детето  прекарахме там един цял ден и беше очарована.

За цена на полети, аз “слушам” AirHint, досега не ме е подвело.

Общи условия

Активация на акаунт