КРУИЗИ /Тема 19/

• 54 175
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • гр. София
За по-бързо се свържете с тях по телефон

# 541
  • here and now
Не плащай, преди да изясниш нещата.

# 542
Пиши им в чата и обясни всичко. Успех.

# 543
  • Враца
За по-бързо се свържете с тях по телефон
За съжаление не говоря английски достатъчно уверено. Когато пиша ми е по-лесно, защото ползвам преводач там, където се запъна.

Мерси! Ще кажа после какво е станало.

# 544
  • гр. София
Аз също не го говоря много добре, но се разбрах с американците, макар и трудно. Тяхното произношение е....🙄  Но всички са много любезни и в никакъв случай няма да ти откажат помощ и информация.

# 545
Здравейте , дами! След дълго умуване и мечтане резервирах първия ни круиз през Крузит! 3 нощувки от Барселона до Чивитавекия от 24.03 на MSC Orchestra! Понеже ни е за пръв път исках круиз с малко нощувки да видим дали ни понася и харесва! Каюта с балкон! Доколкото разбирам е забранено пушенето на балконите...ще видим,живи и здрави! В чуденка съм дали да купим пакети с напитки! Не мога да видя какви са цените на напитките на кораба за да преценя дали има смисъл.Дали някой може да помогне за правилното решение?!

# 546
# 547
Много благодаря!На мен не ми става ясно ако не закупим пакет напитки има ли минерална вода за пиене поне през целия ден?!

# 548
  • Sofia
Има машини за вода, които не съм сигурна, дали са достъпни постоянно, или по време на храненията, но така , или иначе, през повечето време има и храна.
А и винаги можете да си купите една вода Simple Smile

# 549
Вие как мислите,разумно ли е да се закупи пакет напитки?

# 550
  • Sofia
Не купувам.
Бих взела, може би за репозишънинг круиз, където всеки ден и по цял сме на кораба.
Но това съм аз, ще включи друг потребител, който ще каже, че е задължително да купите пакет напитки.
Направете си сметка колко и какво (ще) изпивате и преценете, дали за вас това е оправдан разход.

# 551
За мен за 3 нощувки няма смисъл. Освен, ако не сте някои големи пиячи.
На закуска има вода и сокове, кафе. После слизате на пристанището, където е акостирал корабът и на сушата си пиете и купувате каквото искате.
Вече на борда не може да се внесе, но ние и вода и бутилка вино сме внасяли. Никой не ни ги взе или отбеляза. Което не значи, че на вас няма да се случи.
На вечеря по чаша вино или бира. По един коктейл. По-евтино ще ви е от пакет със сигурност.
Бирата е 8Е. Чаша вино 4-5Е. Кафе 2.5-3Е.
Коктейли по 9-11Е.
Преценете колко и какво пиете и ще си направите сметка.
Ние не сме се лишили от нищо и пак ни е излизало по-изгодно без пакет.
Относно пушенето - на всички балкони около нас ни обгазяваха. Та…

# 552
Много ви благодаря,дами! А как стои въпроса с плащането на борда?

# 553
  • Враца
Здравейте.
В крайна сметка опитвах и опитвах да вляза в сайта, единия път стана. Влязох в профила (с номера на резервацията) и платих сумата от друга карта.
От съпорта нямаше никакъв отговор, още снощи им писах.
Положението е "оправяй се сам".
Но благодаря на вас за помощта!

# 554
Аз също не го говоря много добре, но се разбрах с американците, макар и трудно. Тяхното произношение е....🙄  Но всички са много любезни и в никакъв случай няма да ти откажат помощ и информация.
"Аз също не го говоря много добре, но се разбрах с американците, макар и трудно. Тяхното произношение е....🙄 "  Какво Все сме ви виновни, и толко ни мразите?

Общи условия

Активация на акаунт