КРУИЗИ /Тема 19/

• 54 484
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
За периода ноември декември излизат изгодни круизите около канарите. Аз съм харесала за 2025 предколеден и за нас 4мата децата ще са на 9 и 11 вътрешна каюта е на цена 1300 евро в момента. Кораба е Аида козма - с него бяхме в Дубай и е страхотен. На децата много им хареса. Но ще изчакам и ще видя дали около черния петък няма да пуснат промоции. Забравих да кажа, че в тази цена има вино, бира и сокове по време на работа на ресторантите (почти през целия ден).
Може ли линк за круиза Relaxed Макар че нашите деца ще са вече пълнолетни, но поне да видя колко го дава за нас?
Изглежда и тук сме изпуснали влака за изгодните оферти Simple Smile

# 211
  • Пловдив
Аз разрових - в Еhoi  е на 1098 от 7 декември 2024 ( за 2025 има стартова дата на 6 декември само) за 2 деца до 15, а за 16-24 годишни 1268 евро пак на същата дата.
При резервация до 19 август има 150 евро кредит на каюта Wink

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 16:02 от avia

# 212
Аз разрових - в Еhoi  е на 1098 от 7 декември 2024 ( за 2025 има стартова дата на 6 декември само) за 2 деца до 15, а за 16-24 годишни 1268 евро пак на същата дата.
Аз сега влязох да видя как стои въпроса с отиването до пристанището и ми се струва, че билетите за самолет ще са повече от от пътуването с круиз Sad Доколкото разбрах трябва прекачване от Барселона или Лондон.

# 213
  • Враца
Аз сега влязох да видя как стои въпроса с отиването до пристанището и ми се струва, че билетите за самолет ще са повече от от пътуването с круиз Sad Доколкото разбрах трябва прекачване от Барселона или Лондон.

Е да.
Затова е пълно със западноевропейци- близо им е, а и имат по-високи доходи.
Българите се броим на пръсти. На нашия круиз се засякохме с една жена, с която се поздравихме на български, но спомена, че живее някъде в чужбина, не е от България. Това на кораб с над 4000 души е нищожен процент. Не сме им таргет особено.

# 214
  • До морето
Здравейте, направих чек ина, но непми дава да прикача кредитна карта към профила си. Още в момента, в който натисна Адд кредит карс и забива и почва да върти едно синьо кръгче.
Не мога да платя интернета и напитките.
Четох, че не е ппоблем картата и като се качим, можем да я предоставим, но имате ли идея дали цените са по-високи, ако платим всичко чак на кораба

# 215
  • Варна
Здравейте, моля някой вещ да ми разясни - щом пише в програмата, че се акостира на пристанище в 8:30 в колко часа почва слизането от кораба. Чудим се за колко часа най-рано можем да купим самолетен билет.

# 216
Ето затова когато запазвам круиз се съобразявам и с полетите до началното пристанище. За Савона използвам полети до Милано Бергамо, които в случая ги взех по 50лв. в едната посока на човек без багажа, а от там с шатъл до Милано чентрале и после влак до Савона който е средно по 20-25 евро на човек, това е! Обичам предколедните разходки с круиз в Европа. Красиво е, украсено, в Милано има и коледен базар и на Галери Виктор Емануел е много красиво тогава-поставят една елха с украса от кристали "Сваровски". Абе които сте пътували с мен знаете как го правим, нали?

# 217
  • гр. София
А кой си ти? Sunglasses

# 218
Ела в нашата група във фейсбук "Круизни пътешествия" за да се запознаем! Там ще видиш и нашите пътувания на борда и много други интересни неща.

# 219
  • Враца
Ела в нашата група във фейсбук "Круизни пътешествия" за да се запознаем! Там ще видиш и нашите пътувания на борда и много други интересни неща.
Хихи
Аз съм в групата Wink

# 220
  • София

Аз запазвам от тук: https://www.seereisedienst.de/

Или директно от сайта на AIDA. Към момента няма директен полет до Канарите поне, до началните точки, но има доста опции и могат да се натъкмят прилични билети при добро желание. За мен все пак не само цената е важна, но и дестинацията. Ще ми се да посетя нови места, не ми се върти по едни и същи маршрути.

# 221
  • Варна
Ето затова когато запазвам круиз се съобразявам и с полетите до началното пристанище. За Савона използвам полети до Милано Бергамо, които в случая ги взех по 50лв. в едната посока на човек без багажа, а от там с шатъл до Милано чентрале и после влак до Савона който е средно по 20-25 евро на човек, това е! Обичам предколедните разходки с круиз в Европа. Красиво е, украсено, в Милано има и коледен базар и на Галери Виктор Емануел е много красиво тогава-поставят една елха с украса от кристали "Сваровски". Абе които сте пътували с мен знаете как го правим, нали?

Здравей, тук не става въпрос удобно ли е пристанището, а в колко най-рано започва слизането от кораба. Иначе пристанището е удобно за полети - Барселона, но има полети в различни часове и се интересувам кога е най-удачно?

# 222
Аз ги съобразявам и с цената, прави ми впечатление, че полетите до Барселона от София са по-скъпи от тези до Бергамо и не са всеки ден с Уиз ер, но и при Раян ер същото. Нещо друго, което не ми харесва са прекалено късните вечерни полети до Барселона. Както на отиване така и на връщане не е много функционално. А за круизите винаги когато тръгвам си оставям един ден преди за да ми е спокойно, защото ниско тарифните компании си позволяват да не спазват графиците и често срещана практика е да закъсняват или да отменят полети.

# 223
  • София
Здравей, тук не става въпрос удобно ли е пристанището, а в колко най-рано започва слизането от кораба. Иначе пристанището е удобно за полети - Барселона, но има полети в различни часове и се интересувам кога е най-удачно?
Най-рано около час след акустирането и то ако чакаш почти на изхода с багажа.
Не препоръчвам по-ранен полет от 11 часа за Барселона.
В близост до площад Каталуня има локър, така че има как да се разхождаш до часа на полета, ако е вечерен.

# 224
Да попитам има ли неща по принцип, които не е позволено да се носят на кораба?
Например можем ли да вземем основни лекарства за всеки случай, тъй като сме с деца?
Има ли тоалетни принадлежности в каютите - сапун, шампоан, сешоар?

Общи условия

Активация на акаунт