Менструация

• 1 188
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
И аз искам да попитам за менструацията или по точно за закъснението, вече ми закъснява с месец, със сигурност не съм бременна, този месец около дата на която трябваше да съм в цикъл, имах болки в яйчниците,кръста и бедрата даже бях сигурна че ще ми дойде но уви,чудя се кога ли да по нещо изключвам хормонални препарати за да не пропусне и следващия цикъл,имам предвид билки,витамини и минерали даже и храни които да стимулират цикъла.

# 16
Здравейте имам едно такова питане закъснява ми цикъла вече 10 дни имам болки долу в яйчниците напрежение и болки дори при допир на гърдите има ли вероятност да съм бременна колко дни след закъснение може да се прави тест за бременност

# 17
Ако е имало полов акт, естествено, че е възможно да има бременност, особено при такова закъснение. Единствено с тест може да се разбере. Тест може да се прави и преди закъснение даже. 10 дни със сигурност ще покаже

# 18
Ако е имало полов акт, естествено, че е възможно да има бременност, особено при такова закъснение. Единствено с тест може да се разбере. Тест може да се прави и преди закъснение даже. 10 дни със сигурност ще покаже
Да имало е полов акт

# 19
Ами тест тогава, във форума няма как да гадаем. С първа сутрешна урина най-добре

# 20
Ами тест тогава, във форума няма как да гадаем. С първа сутрешна урина най-добре
[/quote]
Благодаря за съвета ще направя щом има вероятност да покаже вече

# 21
Здравейте. Имам нужда от съвет, че вече не знам какво да правя. Декември започнахме лечение с Дуфастон, защото имах нисък прогестерон. Декември и януари имах цикъл след дуфастона, като го пиех 10 дни - от 14 до 24 ден. Януари обаче последният ми менструален цикъл беше между 02-07. Последно пих Дуфастон на 25.01. След това нямах цикъл. На ултразвуковите снимки се вижда убеделяване на лигавица, образувам фоликули. Уж, всичко в точно. Пия Еутирокс, за да държим ниски нивата на ТСХ, установи се, че имам начален стадий на Хашимото. Сега пак ми предписаха Дуфастон, пих го 5 дни от 7 до 11 април, но все още нямам цикъл. Имам болезнени гърди, на моменти - предменструални болки, но кървене все още не се появява. Вече съм силно притеснена и не знам какво да правя. В момента съм и с настинка (гърло и температура 37 градуса, отпадналост). Не знам дали забавянето не се дължи и на това… моля, дайте ми съвет какво да правя Sad

# 22
Здравейте мили дами! Искам да ви попитам тук като за пръв път раждам и бях цезарово сечение и втората ми менструация е доста обилна сменям превръзката си 2-3 пъти за 1 час...Дали на някоя от вас се е случвало и дали е нормално

# 23
Според мен това е прекалено много кървене, говорете с лекар

Общи условия

Активация на акаунт