Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 92 004
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Бюти, стискам и аз!

Мьос, много се радвам, че е добре приятелката ти! Наистина лъч светлина!

Фасулът на Тили е УАУ! Няма такава вкуснотия! Иска ми се да си сипя втора чиния, но коремът ми е пълен и полагам сериозни усилия да възпра лакомията.

# 2 101
  • Варна
Бюти, да ти е жив и здрав тати и късмет утре!

Хортенз, гуш и ми харесва това, което си направила.

Мьос, радвам се заедно с теб и златна ти уста. Нека си повлякла крак!
Скрит текст:
След всичкото време на ММ още не му е дошъл редът за пет скенер за "неизвестните" зони от другия скенер, още чакаме. Трябваше да е 11 юни, но тукашният се счупи и още няма нов график.

Кайс, с две ръце съм "за" да почнеш. Защото точно новите начинания ни правят живи.

Лейла, съвет нямам, но съм тук да те "подритвам" да не зачезваш от темата и да пишеш - имаш цял отбор в наше лице зад гърба си!

# 2 102
Мьос, радвам се от сърце. Дай боже все такива хубави новини!

Дорч, няма ли вариант за пет скен на друго място във вашия регион? Аз съм набелязала няколко варианта, ако при нас дадат много далечна дата.

# 2 103
  • Варна
Не знам, Бърд, уж трябва да го оправят всеки момент.

# 2 104
  • Наблизо
Много ви благодаря!

ММ одеве ме пита,ако дойдат фашистите на власт-къде ще бягаме.
Според апартейдската им програма,няма да мога да работя.

# 2 105
Бюти, страшни работи пишеш.. 😔

# 2 106
  • Наблизо
Алекс,ми то си е страшно.
Искат да гонят чужденците от социалните жилища и така да освободили 700 000 жилища за местни,недопускане на двойни граждани до работа в администрацията плюс   Национално предпочитание за работа (демек чужденец може да я заема само ако нито един местен не се е кандидатирал).Целта е да се изгонят всички чужденци.

# 2 107
Хех, само като изгонят чужденците да не се окаже, че няма кой да работи на много позиции.
Оф, не е добре работата - ни тук, ни навън. Тези крайности ще ни изядат главите.

# 2 108
Гледам да не го мисля, защото не знам какво ще правим. То, няма къде да отиде човек, да работи честно и да живее нормално.

# 2 109
  • sf
Значи бързам аз след работа да си гледам мача. Ама синкото ръчкал нещо по телевизора и прецакал приемника. 🥴
Звъня му аз почти в истерия а нашия ми праща това
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 110
  • France
Аз мисля да се изселвам в Канада. Днес, с "моя" канадец като откарахме един разговор, забравихме, че и за работа трябва да говорим. Показва ми някакви снимки Heart Eyes само Недовършений е против Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 00:08 от Не се сърди, човече

# 2 111
Ооф, легнала съм си по-рано, искам да спя, но за пореден път съм принудена да чакам съседите да ми позволят да го направя. Няма оправия с тия хора и това е.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 00:06 от Не се сърди, човече

# 2 112
  • France
Бърд Hug
Гушкам и Хортензия Hug

# 2 113
Напрегнах се служебно! Нали знаете, че винаги е виновен този, който върши работата, докато шефа се пече по плажовете на съседен остров. Поне да ми плащаше като на управител като изисква от мен да поема и тази отговорност 😡.

# 2 114
  • Наблизо
Фил,и в Канада не било много по-добре според моите роднини там.Трюдо бил вълк с овча кожа.Ама нали само слушам.
Аз искам в Австралия,за вас не знам.Само лошо,че имат паяци по 30-50 см диаметър.

Общи условия

Активация на акаунт