Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 92 007
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Наблизо
Честит имен ден на Яна и на Мид! От здраве да не се отървете!

И моето тати е именик днес,ще се обадя после.

Утре съм на втория конкурс,стискайте палци!!!

# 2 086
  • София
Тили, опитах го само на сол и , за да разбера сготвен ли е. Стори ми се вкусно и свежо  Хубаво го попарих. Без фолио го пекох. Не е твой пропуск. Според мен проблемът е в самия фасул. Може би е някакъв трудно увиращ сорт.
А червен пипер слагаш ли? Аз пропуснах този път, защото го нямаше в рецептата, но по принцип му слагам.

Яни, честита бъди!

Бюти, честит да е и татко ти!

# 2 087
  • тук и там
Курса-да практикувам. Примерно да ходя по домовете да подстригвам бабите.Ама съм с две леви ръце, та не знам. Няколко пъти съм обасквала малкото, така че след това по спешност сме го водили на фризьор да го оправят, и в къщи никой не дава да му пипам косата-смятайте колко съм "надарена".
Курса е 3000 лв, може би и малко нагоре и е три месеца.Та ако знам,че ставам -да го изкарам, ама..нещо не съм уверена във способностите си..Щото нали-от всяко дърво свирка не става..

# 2 088
А червен пипер слагаш ли? Аз пропуснах този път, защото го нямаше в рецептата, но по принцип му слагам.

Не, защото слагам щедро домат. Като готвя с домати пропускам червения пипер. Но на теб ако ти харесва- одбавяй си. Важното е небцето да пее. Grinning

# 2 089
  • Пловдив
Отивам на центъро, да пробваме някво ново заяедение с другарки Grinning Дан ме мислите, само съобщавам 🙃🤪

# 2 090
Бюти, палци имаш от мен!

# 2 091
  • France
И аз стискам

Честито на Мидче и Яна. Да сте честити, здрави и щастливи. Heart

Лайла... не знам какво да те посъветвам. Мен хич не ме бива с гьонсуратлъка и в поставянето на граници. И си патя от това.

# 2 092
Бюти, жив и здрав да е татко ти. Успех утре Flowers Four Leaf Clover

Кайсийка, аз понеже съм с две леви ръце, не бих инвестирала нито средства, нито време. Виж, ако ми се отдаваше и ме влечеше, можеше и да помисля по въпроса.

# 2 093
Кайс, като човек, започнал да шофира чак на 35 годин без никакви умения преди туй, ще кажа "щом ти е мерак, давай смело." 🤗 Имам нужда някой да ми вземе връхчетата, ко беше по софийско, щях да дойда.

Бюти Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 18:52 от zlatenceto

# 2 094
Бюти, жив и здрав да е татко ти !
Палците не сме ги пускали. Горе главата, ще успееш утре ! Simple Smile

# 2 095
Моят тати днес има рожден ден. На небето. Направих любимото му кафе, взех една кутия цигари, запалих свещичка и сядам да си "поговорим".

# 2 096
Хортенз, да му е светло на душата. Прегръдка за теб Hug

Нас пак ни друсна лекичко.
Хапнахме набързо, още малко работа трябва да отметна и се паркираме на терасата. Още малко да се разхлади и ще полея цветята.

# 2 097
Хортенз, светло да му е на душата. Поговорете си. Heart
И аз тези дни много си говоря с баща ми. Confused

Бър, успех утре! А с татко ти да имате още много време заедно.

# 2 098
Кайсия, ако питането ти е сериозно, ще ти отговоря сериозно какво мисля.

Получих разкошни новини. Най-близката ми дружка тук чакаше резултати от биопсия със само 2 % вероятност да не е лошото. Ами не е лошото. Сипах си чаша с градус, новината си заслужава.
Повличам крак за хубави новини тази седмица в темата.

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 21:00 от Mößbauer-Effekt

# 2 099
  • София
Мьос, пийни си. То аз почти се разплаках, а си представям какво облекчение е за теб. Да поздравиш приятелката ти отхвашето общество тук. Страхотен лъч светлина в дълбока тъмнина.

П.С. Мале, върнах се да редактирам, че се прочетох какво съм написала. То да обвиня автокоректора, ама не е баш само това.

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 21:34 от бъръльо-бъръльо

Общи условия

Активация на акаунт