Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 92 011
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 070
Оф, моето кръвно пък какво се разбрица сега. Първо височки и близки граници, после се раздалечиха, след като горната се вдигна още и стана почти 130/100. По принцип ми е ниско. За разкош съм с два херпеса от снощи и изобщо не спах.

# 2 071
Азалия, паркирането е ужас. На децата Природонаучния музей вероятно ще им хареса... Градската градина също ... Стария град също става за разходки, зависи колко са малки децата де... В Капана не се сещам за заведение с детскти кът, не че няма... Сентрал Парк на Младежкия хълм  е приятно място за деца, ресторант е. Има и Сентрал Парк в градската градина, до фонтаните, но не знам там дали има детски кът.

# 2 072
Интернетът ми е тука има - тука няма. Това е знак от съдбата, че трябва да зарежа компютъра, да видим Grinning

Честит празник днес на Яна, Мид и всички други, които имат щастието да празнуват на Еньовден.
Бъдете по-здрави от здравец, по-благи от лайка, по-весели от лале и по-румени от божура. Земята под вас да свети и каквото захванете, да е плодородно. Green Heart

# 2 073
Янче, честито от мен , пропуснал съм в бързината !
Кайсия, аз ако можех да стана един фризьор-стилист ехееее
Това е бездънна яма за пари ! Сори, че така го казвам, ама за едно вземане на връхчетата - една шепа пари. А за цялостна промяна на визия ... не ми говори !

# 2 074
Някой има ли новини от Кло и Съншайн?

# 2 075
Кайсийка, ти искаш курс, за да правиш себе си или за да работиш това?
Добре, че фризьорите не разчитат на такива смотли като мен, че гладни ще си останат Simple Smile Моята е споделяла, че има доста клиентки, които ходят всяка седмица да им мие косите. В къщи не си ги мият сами.

# 2 076
Като бях по офисите по едно време ходех 2 пъти на седмица, заради масажа на тиквито, не че не мога сама да си я измия Laughing

Бърди, херпесите може освен от зор, и от слънцето или плажа да са. Много мразя да ми излизат.

# 2 077
  • София
При мен е класика от стрес да ми излизат. Само в носа.

# 2 078
Злате, на мен доста често ми излизат - от зор, от настинка, преди цикъл. Сега май се оформи ситуация 3 в 1 Simple Smile Хлепя с едно мазило, но този път изпуснах началото. Но обикновено в по-студените месеци излизат, лятото по-рядко ми се случва.

Кло и аз мисля, изчезна и се надявам, че са добре.
Съншайн я засичам в други теми.
Веселинкова също липсва.

# 2 079
Хотела е избран, Его някакъв (има пракинг уж), който е на 5 мин от музея, ще го посетим задължително, малкия е на 3 почти. Остава да уплътня сряда следобяда след прегледа. Може би ще се приберем малко в стаята да починем и ще се разходим из стария град. До хотела има и някакъв парк, та ще видим. Благодаря за включването!

# 2 080
Честити да сте Мид и Яна, от здраве да не се отървете!
Азалия, Сентръл парк в Градската градина не си причинявай, моля те. До най-голямата детска площадка е, която е просто лудница. Винаги е фраш, децата се блъскат, карат ( майките също). Има една много висока пързалка/катерушка ракета, за която всички малки пищят, но реално не могат да ползват, тя е за големи деца. Не бих отишла там доброволно лично аз.
Бърд, изяж една лъжичка канела с кисело мляко.
Отиваме на басейн, ще спазарявам треньор за девойките.

# 2 081
Попи, за твоята лисичка се сетих

https://youtu.be/fQVhppRP4Wo?si=TfAbVjFXtAbTA9HU МН ми го пусна и се хилим яко.

Тъкмо щях да ти отговарям в кучешката тема. Joy Твоите са сладки. Моята приятелка е голям гамен. Ей я от онзи ден, но само отдалече успях да я снимам.

Претича в посока ултразвуковия уред. След нея дойде котката.

# 2 082
  • София
И аз да се включа с питане за Пловдив. Обещала съм на детето уикенд в Пловдив. Остава под въпрос кога ще е. Ясно, че няма да е лятото, за да може да сме навън цял ден. Кой сезон препоръчвате за  туризъм в града?

# 2 083
Есен, Панди, по хладно.

# 2 084
Честити да се именяците!!! Само с хубаво да се произнасят вълшебните им имена!

Панде, опита ли го фасюла? Ако да- как е?
За дългото готвене- попари ли го хубаво? С фолио ли го пече, или без? Може би трябваше да уточня, че го пека без. Мой пропуск.

Общи условия

Активация на акаунт