Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 92 016
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 130
  • тук и там
Добро утро! Последните седмици не спя добре .Към 22,30 още не е съвсем тъмно, сабалян още в 4ч започва да става светло.Всяка година по това време съм така със съня, тези по на север не знам как я карат. Събират ми се по 3-4 часа сън, само се въртя в леглото.Някъде на  топло ми се живее, и да не вали много.Тук , между другото е жега тези дни , но няма да се оплаквам, щото  предполагам че ще са седмица-две и после пак ще стане есенно време.
Браво на детето на Хортенз!

Хубав ден на всички!

# 2 131
  • sf
Вторнишки ми е смърцафосано. С ПМС съм, да видим кой ще го отнесе. 🙄
Във финансова криза съм, не са превели ваучерите, а синкото има рд в петък. 🥴
Някъде вие куче, оглася целия район.

# 2 132
  • София
Добро утро.
Добре, Лане благодаря.
Хортензия, супер, това е талант.
Спокоен ден.
Навсякъде бих живяла, приспособявам се бързо.

# 2 133
Добрютру!

Не го мислете много много, тя Земята скоро ще ни разкара, докато отказваме да осъзнаем, какво й причиняваме, начело с тия, дето си избираме и се опасявам, че ще е болезнено Sad
Оптимизмът ми загина геройски в последните месеци, в които толкова завеси се вдигнаха в света и толкова неща се осветиха, че на човек му остава да вика само от безсилие, а мнозинството или отказва да види или не му пука.

Мда, сори, за децата ни мисля и ми е тъжно, какво им оставяме.

# 2 134
Добро! Отново се отнесох с филм до към 3 нощес.
Лепнала съм сега една изстудена шиит- маска на муцуната.

Хортенз, браво на детето!!!
Сири, да се оправя дЯтИто. Hug

Блекаут щорите/ хубавите външни такива са чудесно решение за добър сън по всякакви ширини.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 08:17 от TuЛи

# 2 135
Аз понеже два часа едно мнение писах, чак сега допрочетох.

Сиросче, дано е нещо инцидентно и бързо се оправи моят любимец.

# 2 136
  • София
Добро утро!

Хортенз, браво на детето!

Сири, дано е инцидентна тази температура!

Узо пак не го видях, но браво, че се престрашава вече за гуш ( ако правилно съм разбрала).

Майка ми много искаше някой от братята ми да успее да заживее в чужбина. Те пък не искаха, и сега май не искат. Сега като го написах, се замислих, че за мен мама нямаше такива желания. Двоен аршин някакъв.

Хубав ден на всички!

# 2 137
  • Пловдив
Сиросче, дано е инцидентно!

И мен на моменти ме е яд, че не избягахме на младини...ама може и да е за добро.
Баба ми на времето казваше...че те са видели и хубаво и лошо, а нас ни чака само лошо. Тъжно, страшно, но факт. За децата ни иде лошото...Head Band

# 2 138
  • Наблизо
Добро утро!

Оправяме се,завеждам малкото на училище и аз си хващам влака за конкурса.

Панди,а пък ММ вика да сме идвали в България.Все по-непозелено е в чужбината.Ще видим как ще е ,първият тур р този уикенд.Страшно е.Ясно е,че хората по кварталите могат да се вдигнат на бунт.Вече е имало такъв,почти до гражданска война се е стигнало,през 2005та.
Сири,дано е инцидентно.И аз разпознавам температурата дори без термометър..Мога да я кажа с почти точност.

Според мен сме на края на един цикъл,нещо като края на 80тте и световният ред се пренарежда.

# 2 139
Хортензия, браво на детето !
Немисеработинемисеправинищотопломие!

# 2 140
Лане, пожелавам ти скоро да си намериш твоето място и да пишеш работимисемноготичам къмслужбатанемезабравяйте!
Сири, малчо до довечера да е пушка!
Мьос, няма по-хубаво от това да си отдъхнеш и да свалиш такъв товар!
Марул, бабиното злато тръгна ли на градина?
Будя девойките и заминаваме на плаж при лебедите. Чувството да плуват до теб е невероятно! Смятам да им взема нещо за хапване. Какво е подходящо, знаете ли?

# 2 141
  • Пловдив
Лане, ам нали си без работа? За кво работене  иде реч? Simple Smile

П.п...и тва е моя реплика Wink

# 2 142
Лане, ам нали си без работа? За кво работене  иде реч? Simple Smile
А домашните задължения ? А поддържането на нивото за да не губя знания ?
Стои ли на едно място без да прави нищо губиш много. За това съм на принципа " За лудо работи, за лудо не стой"
Не обичам да залинявам. После става трудно. Макар че в тази жега ..
Хортензия на мен ми се ходи на работа да работя с удоволствие това което знам и мога, лошото е че много трудно се получава и работя специфични неща Simple Smile Но за сметка на това сега имам време да науча нови работи Simple Smile

# 2 143
Пфуу, Сиросче, да се оправя бързо малчо.
Хортенз, браво на девойката, да я поздравиш специално!
Четох, мятах палци, но какво запомних и аз не знам. Инфарктно е при мен вчера и днес.

# 2 144
  • France
Oф, Сири, какво събуждане Tired Face
Бюти, стискам палци.
И аз имам нужда, че нещо закъсах здравословно

Общи условия

Активация на акаунт