Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 91 922
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 120
Аааа, първо е със самолет, на 13.06. А др месец са на сватба, на 19.07 , на около 50 км от Загреб.Някакво село Петриня. Една от най-близките приятелки се омъжва за хърватин, те подписаха в Германия миналата есен, там живеят.Но сега ще е сватбата. А моите имат годишнина на 20.07.Ще пътуват с още един приятел и жена му.Само да са здрави , така искам да пътуват повече, да почиват повече. Бач-бач-бач , накрая животът минал.

# 121
Ох, Мисте, всички сме на гърча, цял живот. Няма отърване.

Аз тайничко гледам билети за Прага за септември, от Варна за по-пряко. Пу-пу, само всичко да е наред и да мине каквото има да минава, че мама да се успокои и аз покрай нея. Взе си днес епикризата, повече от добре изглеждат нещата. Тихичко се радвам и ви благодаря за палците и подкрепата. Не ги пускайте още Simple Smile

# 122
Аз ли не ъм нормален или ?
В тази жега гледам всички се втурнали на пържено, печено , готвено ... ми аз маам домати, сирене, хляб. Простичка и лека храна в жегата. От сладоледи и шоколади само ожаднявам, трупам мазнини и ми става тежко.Сега голямата дилема е да отворя ли една судена бириШка ?

# 123
Здравейте и мерси за темата! Flowers Rose
Ох,Мид Hug От сърце желая вече да сте по-добре и скоро всичко да е зад гърба ви!И ти,и дечицата ти сте герои!
Бър,мама как е?Стискам палци да се наредят нещата и при тях!
Бърди,и за вас палците са винаги стиснати!
Бюти,успех !
Марул,много ме кефиш! Blush
Сигурно забравям някого,но моля,простете.Искам да пиша по-често,но все няма време.

Много искам мнението ви по един казус,но хич не ми се пише.Първо,защото хората имат къде къде по-сериозни проблеми,второ,не ми се развяват публично лични неща.Пак касае родата на ММ.Мисля,че съм права конкретно в тези ситуации,с които имам проблем,но не зная как да реагирам.Веднъж вече си казах мнението и бях набедена за каква ли не.Обаче пък ме тормози от вътре.Да не говорим,че отношенията ни с МН се влошават все повече и повече,от което най-боли.Пфу.

Иначе вчера ми остана кайма от супата и днес съм замислила да я запържа с лук и да добавя ориз.После запечено на фурна.Ще се получи,нали?

Тили,сетих се нещо,ролцата от "раци" във фраера как ги приготвяш?

Бърдии, Heart

# 124
Аз ли не ъм нормален или ?
В тази жега гледам всички се втурнали на пържено, печено , готвено ... ми аз маам домати, сирене, хляб. Простичка и лека храна в жегата. От сладоледи и шоколади само ожаднявам, трупам мазнини и ми става тежко.Сега голямата дилема е да отворя ли една судена бириШка ?
ДА ! Напълних аз одеве багажника с бири,чакам да се охладят,и да взема малкия от градината 🍻
Бърд,🤞
Гърми,смрачи се,но не ми дреме, вътре е хладно,само за сън!

# 125
Лейла, не обичам да давам съвети, но семейството ти сте ти и мъжът ти, не роднините. Не го познавам и не знам как ще реагира но помисли да седнете и да поговорите. Просто един откровен разговор между хора, които са посветили живота си един на друг. Сподели му кое те натоварва и че не искаш нещата да са такива. Обясни му, че хармонията между вас двамата е по-важна от желанията и мненията на роднините. Накарай го да осъзнае, че го обичаш и че някой негови действия/бездействия те нараняват и те карат да се чувстваш зле. Един вид, обърни се към мъжа в него, този мъж който те е харесал и когото си впечатлила и е поискал да сподели живота си с теб. Понякога мъжете сме коне с капаци ( да не кажа почити винаги ) и някой дребни детайли убягват в рутината на деня. Но трябва да намериш твоя си начин и подход за разговор.

# 126
Лан, хептен лека ше стане храната, ако махнеш хляба... ама биричката в никъф случай не махай.
При нас е 31 градусаааа
Лайла, прегръдки! С друго не знам как да помогна...
Мистиче, никво чаЛ за нас, гърч до дупка и тва е... Stuck Out Tongue Closed Eyes като мине този месец, ши дойде друг със същите глупотевинии...

# 127

Иначе вчера ми остана кайма от супата и днес съм замислила да я запържа с лук и да добавя ориз.После запечено на фурна.Ще се получи,нали?

Ще стане, да! Баба ми редовно ни правеше кайма с ориз.

Относно рулцата от раци и фраера- нищо не им правя. Метнах ги за 10-12 минути и готово.

Дано бързо ви се разреши ситуацията.

Бърди, радвам се за вас, но палци не пускам!

# 128
  • София
Днес ми е...а мамата в работата. Само идвам да кажа дзак и изчезвам да разчиствам бъкии. Ай, да ви спори седмицата!

# 129
Лан, хептен лека ше стане храната, ако махнеш хляба... ама биричката в никъф случай не махай.
Хубаво, ама обичам като си направя салата с домати, сирене и олио да си топвам в соса и. То това си е част от удоволствието Yum

# 130
ЛанЕ, кефиш, и за съветите и за менюто.
   Лейла, като на моя дъщеря да кажа - никой и нищо не заслужава ти да си нещастна!

# 131
За спецовете в домашната козметика, мога ли да се боядисам сама без да се мажа с четка? Мислех си с ръкавици да намажа по продължението на косата и после да разреша само... ма да не се направя на пантера? Grinning

# 132
Хубаво, ама обичам като си направя салата с домати, сирене и олио да си топвам в соса и. То това си е част от удоволствието Yum
Нали? Да си топнеш в сосчето, че даже накрая да надигнеш чинията и да изпиеш остатъка Simple Smile Мляс.
Аз в най-голямата жега също предпочитам салати, нито ми се готви, нито ми се яде. Ама още не ми е станало чак толкова жега.

Погърмя, даже и поваля. Аз съм на кафе, биишката довечера. Започва вече да ми се привижда и пържена цаца покрай биричката.

Лайла, споделяй каквото ти се споделя. Няма важно и маловажно, на всеки каквото му тежи в момента е важно, така че изобщо не мисли така и не се сдържай заради това, ако прецениш, че ти се говори по някой въпрос.

# 133
Лане, благодаря, много точни думи и съвет ми даваш!

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 15:33 от Layla•°

# 134
  • Пловдив
Лейла, Hug кво друго да кажа и аз не знам...

Ма що да няма чаЛ бе...как ме порязахте начииии Confused Grin Ей ся един при нас баш тва напрай! Бон шанс му рекох и тъй...Ма налЕ има подробност Wink тоз чиляк иде от швейцарско и има тамошните доходи във франкове, та...няма продължавам. Схванахте Stuck Out Tongue Winking Eye

Тили, добре е пръста на свеки, мерси! Стъпва си и изгледжа почти като преди. В четв.има РД и е на бач вече Simple Smile А снощЕ имало опашка за баня у тях Stuck Out Tongue Winking Eye Joy след  2 мес.суша...

Общи условия

Активация на акаунт