Приятелят ми не иска деца и семейство

• 2 783
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Няма мъж, който да не иска семейство и деца с правилната жена. Ако не ги иска с теб, може би не си правилната жена за него. Казваш, че и ти сега не искаш, но докато се правиш, че не искаш, той може да срещне другата - истинската, с която да поиска и ти увисваш, и си загубила важните години, които няма кой да ти върне.
Щом си към 30 е добре да си направиш равносметка, без да се самозалъгваш.

# 16
Аз такива ги говорих на бившия като исках да ми се махне от главата вече. Че заслужава по-млада, по-добра, по еди каква си от мен. Че искам да си дадем пространство, дистанция и така нататък.
След като пробвах всякакви начини – с директно скъсване, блокиране, той пак не се спря. Затова се опитах да го изманипулирам от него да излезе решението. Та и твоят човек така.
Няма лошо, че не иска още деца. Но според мен просто не е сигурен, че иска да е с теб дългосрочно и дали те иска силно.
Мъжете не дават дистанции и свобода, ако им е добре с теб. Даже стават лепки някои.

# 17
Кръстила си си темата "приятелят ми не иска деца и семейство", а сега се правиш, че всъщност не ти пука?
За какво по-точно е темата, след като ви е толкова силна връзката? Надявам се, че си наясно, че със самозалъгване няма да стигнеш далеч?
Ако искаш да имаш деца, действай поне в посока да срещнеш човек, който също иска. 30те бързо минават.

# 18
Непрекъснато повтаряш, че не искаш деца ЗА МОМЕНТА, но той е казал, че не иска ПО ПРИНЦИП. Та, колкото и да казваш, че това няма значение към момента, в дългосрочен план не виждам как ще стане. Има хора, които наистина не искат деца.

# 19
Ех, Monyy..
На 30 год си вече голямо момиче, за да знаеш, че има мъже хитреци, които така добре забаламосват. Ама твоят е направо за Gran prix!

Да живеехме 200 години, да почакаш..
Но предвид, че на 30 вече цъка биологичният часовник (за теб, за него ще се види..), дали си струва да залагаш на карта за този човек?
Не казвам да бързаш за деца, затова, че си на 30, а да не залагаш на руска рулетка за човек, който си играе с теб.

# 20
  • France
Ела пак тук да пишеш какво е станало след 2-3 години. Аз в това време ще събирам залозите.

# 21
Трябва да осъзнаеш, че с този човек не гледате в една посока и е наложително ти да разбереш, че от него няма да получиш това, към което се стремиш. Не си губи повече времето.

# 22
Ние каквото и да си говорим, след няколко години Мони с много голяма вероятност ще заиска деца ( примери много, на разни дето до 40 тръбят че не искат, а после нащракват по 3-4 че и от сурогатна майка ако могат да си го позволят). Много голяма рядкост са жените за които това е осъзнат избор. Често е стечение на обстоятелствата. За партньора й нещата са ясни , той може и на 80 да стане баща. Така че ситуацията е неравностойна.
В момента даже не сме сигурни какво иска Мони надълбоко в себе си, защото на повърхността се стреми да задоволява неговите "виждания" за съжителство. Мен, това какво е имал предвид като й дава;"пространство" не ме притеснява. Повече ме притеснява че Мони не е наясно какво се случва с нея, щом сме стигнали до там в БГ-мама да се търсят тълкувания за "свобода и любов". Доверието е тотално изчерпано. Интуицията й може би се опитва да сработи, но тя я изключва и пак и пак.
Човек носи рискове от действието и бездействието си. Ако нещата бяха ок вероятно нямаше въобще да съществува тази тема. Включете  и мозъка и направете равносметка - кое ви е важно. Защото с този човек "живот"  по начина по който на вие го желаете,  може да нямате никога.

# 23
Авторката да си подреди приоритетите.Щом е към 30+ няма чак толкова много време.Може би е добре,че са се разделили за малко,ще погледне нещата от дистанция.
Ако момъка е също на 30+,може още да не иска деца,но ако срещне правилната жена,до 6месеца е оженен и с бебе на път.

# 24
Има и такива жени дето искат да са с тях. Сегааа, който какъвто му е късмета, сори. :>
//
За утеха на девойчето – може след няколко години да размисли момъка - всички се променяме. Дай му малко да подиша, пространство и то ще си покаже. Иначе, това, което цитира – ефектът на ластика. Той се състои в логиката да не опъваш / натягаш / натискаш твърде много, защото ластика се връща и бам, перва те през лицето/ръцете (теб) и боли. А не – опъваш, за да го привлечеш. Това, което имаш предвид е вероятно отдалечаването. Че като се отдалечиш от някого и той те иска по-силно.

# 25
  • Sofia
Правилата са за всички.
Заключвам!

Общи условия

Активация на акаунт