Имам нужда от съвет .
Имам тригодишна връзка с мъж , който е от хората с няколко лица . Не в лошият смисъл (донякъде) , но доста често близнаците му се бият за надмощие . Има моменти , в които го усещам като най-добродушния , мил и внимателен мъж на света . Готов , да ми подари света . В други пък става супер изнервен и отнесен . Обича да прави поне 5 неща едноврменно и през последните месеци много работи .
Аз вече съм в 30те си години и майчиният ми инстинкт се отключва все по-силно. Говорили сме на темата . Той не мисли за семейство и деца . Аз преди също . Не съм готова да стана майка . В главата си имам такива мисли , разбира се , но е такава каша в живота ми , че искам да мога да отглеждам детото си в здрава , сигурна и щастлива среда . Разбирате ме .
Той обаче напоследък се плаши все повече от следващият етап в отношенията ни . Няколко пъти ми е казвал , че заслужавам най-хубавото и прекрасно нещо в живота , че ако не съм аз - няма да има друга ! Знам , че му е трудно . Има страх от обвързване и някак яростно си пази “свободата” . Въпреки , че не съм ревнива . От време на време се цупя , защото от толкова ангажименти почти не излизаме . През уикенда го караме рутинно . Вечеря със семействата ни , пазаруване и тук-там някоя разходка , но почти винаги не сме сами .
Решихме да си дадем време , да обмислим , да се преоткрием . Казва , че ме обича , но по-някакъв друг начин . Не , както преди . Аз също имам периоди на затопляне и изстиване , особено когато съм му бясна , че пак работи .
Питам се , дали след отдръпването ще има промяна ? Дали , ще можем да продължим заедно напред ? Той ми е много скъп и го обичам от цялото си сърце и душа .
Има ли мъже , които въпреки , че ни обичат , ни пускат на “свобода” ?
Не знам , какво да правя . Объркана съм .
Насила със сигурност няма да стане . Затова дадох крачка назад , за да може , да се върне към мен , ако ме обича . Но ме е страх , че може и да не го направи .
Благодаря , че ме изчетохте !
Ще се радвам , на всеки мил коментар .
ВАЖНО !
НЕ ИСКАМ ДЕЦА В МОМЕНТА ! Темата му е “болна” още от както се запознахме .
НЯМА ДРУГА / ДРУГ !