Новите ви книги - 24

• 74 406
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
С ваучера от Ориндж плюс една сляпа среща с книга

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 11:10 от verano90

# 136
През този месец,удрям някакъв рекорд.Поръчвам като обезумяла...В момента чакам две поръчки. Едната от „ Озон“,а другата от „Сиела “(като от „ Сиела“ ми се струва,че още бая ще почакам,тъй като трябва да издирят две от книгите). Книгите,които чакам са:„Ноември “на Алена Морнщайнова, „ Бежанци“ на Весела Ляхова, „Цветовете на Живота “ на Кристин Хана, „Императрица Сиси “ на Габриеле Мари Кристен, „ Убийците на цветната луна “ на Дейвид Гран, „ Една торба ключове“ на Цончо Родев и „Моя мрачна Ванеса  “ на Кейт Елизабет Ръсел...И аз лудата съм запланирала,преди промоцията  в „ Озон“да свърши,да се закупя и няколко детски книжки с може би да включа и „ Тихи години“

# 137

Находка в Лидл - книгата за първи път четох преди доста години и тогава ми беше интересна.

извън темата. Забелязах шоколада отдолу. Да не е от серията пуснати от сериала Emily in Paris?

# 138
Да, този е.

За да съм по темата - почти събрах всичко сега издадено от поредицата Астерикс.

# 139
# 140
  • София
Похвалвам Озон. Пратката дойде в перфектен вид и с десертче Simple Smile

# 141
Похвалвам Озон. Пратката дойде в перфектен вид и с десертче Simple Smile

"Куклата" чакам озонска и аз Simple Smile

# 142
  • София
И аз винаги съм много доволна от Озон, за разлика от Сиела...книги, поръчани преди 2 седмици чак днес пристигат...

# 143
Десиссслава, много харесвам Ориана Фалачи. Интересно ми е ти как ще я възприемеш.
Това е новата ми книга. Надявам се да е интересна. Инстаграм е любимата ми социална мрежа, макар че доста се промени и според мен не за добро.

# 144
  • Пловдив
Maripossa333, с Ориана Фалачи се запознах с "Интервю със себе си Апокалипсис". И ми стана страшно симпатична. Затова реших да прочета още никои нейни книги.

# 145
  • София
Лятото се въздържах да поръчвам, само инцидентно си купих от физическа книжарница две книги, защото исках да  отметна поне малко от наличните вкъщи. Но постът приключи 😂 Озон са все така бързи, в понеделник вечерта поръчах, сутринта ме чакаше кашончето в Еконт.

# 146
  • Mostly in my mind

# 147
  • Някъде там

# 148
# 149

+ "Лечителят Медиум " за подарък.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 16:13 от CoCoMilk

Общи условия

Активация на акаунт