Новите ви книги - 24

• 65 741
  • 676
  •   3
Отговори
# 525
Аз нямам нови книги, но Mijjjj, чакаме отзиви за "Медноглавия демон", с големи очаквания съм ✌️

# 526
Аз нямам нови книги, но Mijjjj, чакаме отзиви за "Медноглавия демон", с големи очаквания съм ✌️

След феноменалната "Евангелие на отровното дърво" и аз! Simple Smile

# 527
Ох, и аз минах за кратко през Панаира, но много целенасочено 😄 Сдобих се с много нови книги.
-"Портретът на Дориан Грей" - Колибри, луксозното издание
-"Земляни" - азиатски автор отново от Колибри
-"Да срежеш камъка" - Лабиринт
-"Пациентът" - Фитцек от Бениториал
-"Поляната" - Дъгони пак от Бениториал
-"Мотел Залез" - отново бениториал
-"Чудо" - Бард
-" Да остарееш скандално" - Пепърмилбукс
-"Тунелът към лятото" и "Признания" отново от Пепърмилбукс
Отделно чакам от озон една малка поръчка и ми дойде и поръчката от Ориндж 🤦

# 528
Sparks, може ли мнение за Дориан Грей? Имам 10лв. за регистрация в Ориндж и там книгата е намалена с 20%, ако прибавя и "Медноглавия демон"...оффф, все някоя нова книга искам 🤦‍♀️

# 529
Sparks, може ли мнение за Дориан Грей? Имам 10лв. за регистрация в Ориндж и там книгата е намалена с 20%, ако прибавя и "Медноглавия демон"...оффф, все някоя нова книга искам 🤦‍♀️
Отстъпката от 10лв не се прилага към вече намалени продукти.

# 530
Самото издание е много красиво, но не съм я започвала за да мога да ти кажа, дали превода е добър.

# 531
И моят урожай от последния ден на панаира. Най- после държа в ръцете си "Да срежеш камъка ", която търся от 2 години. Хепи съм,  мнооого.
#BGMammaЧете

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 10:04 от happy doc

# 532
А от къде я взехте, в сайтовете върви по 100лв и отгоре?

# 533
  • Пловдив
Има нов тираж.

# 534
Скоро ще я пуснат и по сайтовете.
С цена 36 лв.,  пише отзад на корицата.

# 535
  • София
От промоцията на Сиела в Хит-Младост. 😉 Избрани книги на издателството по 7 лева.

# 536
Моите нови книги за сега  са:  "Последна молитва" на Боян Боев, както и сборникът с разкази „Двайсет гроша“ също на Боян Боев.Прекрасни книги със завладяващи сюжети.

# 537
От промоцията на Сиела в Хит-Младост. 😉 Избрани книги на издателството по 7 лева.

Средната е много хубава! Другите не ги знам

А ето ги и моите от Панаира

и от онлайн панаира в Ориндж

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 11:16 от Mareto_84

# 538
  • София
И аз харесвам Ребека Рейзин, жалко че вече спряха да я издават на бг.
Напоследък не ходя на Панаира на книгата, напряга ме, твърде много щандове, хора, блъсканица. Отделно, че не винаги знам коя книга на кое издателство е, затова да са живи и здрави озонците. Освен това за първи път получавам от тях ваучер за имения ден, отделно някаква натрупана сума имах... и така пак се поувлякох. Лятото е осигурено, напоследък започнах да чета за изкуство, така че нямам търпение да си разглеждам "Великите картини".

# 539
Получих малко детски книги да обновя, не толкова заради панаир и промоции, занимавка да има.
На Фют енциклопедиите е хубаво да се гледа предварително кога са издавани/преиздавани да няма залежали. Съдържанието гледах да сравня според предпочитанията и възраст на децата, да не се припокриват с вече купени, само за морски животни се оказа имаме подобна.
Мисля, че ще е интересно на деца 3+ до около 5+, 6 повечето. Кода на store bg е най-изгоден при над 20%

От другите, Под къпиновия храст ми е нещо с бозави илюстрации, ще я видим като дойде време на 4+
За мечо Пух  ми е компромисно такъв миниатюрен формат.
За Падингтън  ще взема и другите две в момента на издателството, хубави илюстрации, кратък текст.

Общи условия

Активация на акаунт