Новите ви книги - 24

• 67 780
  • 687
  •   3
Отговори
# 675
Марипоса, ще се радвам на отзив за кримиграмите, чудя им се от известно време Simple Smile
Аз също я имам. Решаваме с моята 15-годишна дъщеря. На лесните се справяхме без грешка. Сега стигнахме срдна трудност, на които имаме 2-3 грешки. Определено ни е интересно и е чудесна занимавка за свободното време.

# 676
# 677
# 678
Взех си само една книга,която трябваше да си я купя при предишна поръчка,но не го направих.Може би,ще взема някоя и друга от дългоочакваните за мен книги, докато кода в  озон е наличен,но не съм сигурна.За тази книга ,много се вълнувам!

# 679
# 680
Подарък от една много мила съфорумка!
Благодаря още веднъж!❤

# 681
# 682
Последните ми нови

В лявата имам скромно участие като съавтор

# 683
Не съм фен на автора, но ми стана интересно как е описал Прага.

# 684
  • Mostly in my mind
А хареса ли ти книгата? Видях,че наскоро е излезнала. Кога ли ще я видим на бг?

# 685
На български ще излезе през декември.

# 686
  • Mostly in my mind
Благодаря. Simple Smile

Аз си поръчах току що преордър  и 25% отстъпка. Крайно време беше с нещо ново да излезе.

# 687
А хареса ли ти книгата? Видях,че наскоро е излезнала. Кога ли ще я видим на бг?

Купих я, заради Прага, не заради друго. Браун е държал да се изписва грешно Голем с диакритика (Golěm). В чешкия превод са го оправили. Сега ми вади очите с кука и ме дразни. Важното е да изглежда екзотично и странно. Joy Ако знаех предварително за тази дивотия, щях да купя чешкия вариант.
В Ню Йорк Таймс го хваля колко бил държал на културното значение, чехите повдигат вежди в недоумение.
Интересно какво ще направи българския преводач на кирилица.

"Когато тайната се превърне в карикатура"
https://www.echoprime.cz/a/HLqMj/tajemstvi-v-kulisach-karikatury … 7m9XlEZPGkDUkr6yQ

Затова не го харесвам. Повърхностна плява, и напън за оригиналност. Продължавам да чета, но не съм във възторг нито от стила, нито от развитието на събитията. Меко казано.

Ако следващата му книга се развие в България и включи Змея, сигурно ще държи да го изписват Змейя, защото диакритиката е интересно и тайнствено нещо.

Общи условия

Активация на акаунт