Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 46 520
  • 771
  •   1
Отговори
# 720
Салсера, прогестеронът всъщност е в референтните граници. Колкото и невероятно да звучи, аз пък ти стискам палци да се пребори 🤗☀️❤️ Знам, че шансът е изключително малък, но надеждата умира последна. Прегръщам те ❤️

# 721
Аз също съм имала няколко биохимични. Миналият път ембриона беше с ПИД, но дори не се захвана. Това беше единствения път, когато лекарят не приложи медикамент за спад на имунната система. Може са е чиста случайност, но аз се хващам за това.
Сега при последния трансфер имах разговор с Тургут и отново се нави на програф. Но ходих на имунулог преди трансфера и имах терапия с интралипид от Русев и Тургут я спази. 🍀

# 722
Благодаря ти, Кактус Simple Smile Зукеро, на мен никога не са ми изследвали НК клетки, нито тук, нито в Турция. Кой доктор ги назначава и какво представлява това изследване? При мен винаги има имплантация, но после нещо се случва и до там. Единствения ми успех е с първия (свеж) трансфер на който забременях успешно, но имах мисед, заради мутация....

# 723
охх.. хванах се да оправя един шкаф в кухнята с подправки и бая време стоях права и ме заболя ниско долу корема, като пред цикъл… ден 6… легнах веднага и пих но шпа.. дано нещо не съм направила 😭😢 от всичко ме е страх вече…

# 724
Salsera, спомням си, че имахме късен missed по едно и също време.. след това имах биохимична, в началото с подозрение за ИБ. Така и не се разбра причината, толкова рано няма какво да изследват. Имаше подозрения за недобър ембрион, но нямаме доказателства за това. Но при ПИД, възможно е причината да не е в ембриона. Имаше ли коментар от лекуващия? Аз при успешното инвитро вливах интралипид и отделно Клексан заради лека тромбофилия, за която се смяташе, че беше причина за късния мисед.

Калинка, аз бих пуснала ЧХГ, по наблюдения в началото стремглаво расте. Не разчитай на уринарни. Успех!

# 725
Здравейте на добре ли отиват нещата като за 4 ден след ЗЕТ на 1 пет дневно ембрионче ☺️☺️☺️

# 726
Много е рано още, но ми се струва, че има имплантация. Следи как се развива. Успех!

# 727
Прогестерона ви е нисък. Успех 🍀
Здравейте на добре ли отиват нещата като за 4 ден след ЗЕТ на 1 пет дневно ембрионче ☺☺☺

# 728
Salsera, спомням си, че имахме късен missed по едно и също време.. след това имах биохимична, в началото с подозрение за ИБ. Така и не се разбра причината, толкова рано няма какво да изследват. Имаше подозрения за недобър ембрион, но нямаме доказателства за това. Но при ПИД, възможно е причината да не е в ембриона. Имаше ли коментар от лекуващия? Аз при успешното инвитро вливах интралипид и отделно Клексан заради лека тромбофилия, за която се смяташе, че беше причина за късния мисед.

Калинка, аз бих пуснала ЧХГ, по наблюдения в началото стремглаво расте. Не разчитай на уринарни. Успех!

Селесте, в още нямам коментар, изчакваме още един тест след 48 ч, но за мен нещата са ясни. Момичетата ме насоччиха към имунолог, защото за 4 години инвитро, нито един доктор не ми е пускал имунология. А това е трета БХ ( втора от трансфери). Миседа беше заради тризомия, но аз там си забременях успешно и ЧХГ растеше супер. Сега вече няма как да мине номера с " лош ембрион" защото имаме ПИД. В Турция никой не гледа имунология, там едно през гьоторе. Сама съм си пускала микробиология, хламидии, ТСХ, никой нищо не ми искаше. Теб къде ти беше успешното инвитро и имаше ли ПИД?

# 729
Не правихме ПИД, при Станулов, но разбрах, че се е преместил в друга клиника и не знам как са нещата сега. Вливах интралипид до 19 или 20 седмица по препоръка на Конова и Тодорова (ендокринолог, двете работят заедно в Плевен). Няма категорични данни за ползите от него, но реших да правя вливки за собствено успокоение. Аз имах завишени НК клетки, другите резултати като антифосфолипиден бяха Ок. По време на процедурата и след теста имах и завишен ТСХ (с Хашимото съм от дете). Имах ежемесечни консултации с Минкова (ангиолог Токуда), която е невероятен човек и специалист. Горещо препоръчвам при тромбофилии. Провери си имунологията, ако имаш тромбофилия или мутации - Минкова е добър избор, достъпна е и повечето ми консултации бяха по Вайбър на база изследвания, само когато имаше нужда от доплер ходих. При здрав ембрион, причината е другаде. От сърце пожелавам успех, нямам търпение да прочета твоят щастлив happy end един ден.

# 730
Здравейте,
Много се зарадвах като намерих тези тема,защото това чакане е ужасно и самотно. Днес 7-ми ден след ЗЕТ на 5-дневни симптомите ми изчезнаха и се появиха предместруални- пъпка, стомашно неразположение. Притеснена съм доста, но ще чакам 10-ти ден за тест, както казаха докторите. Ужасно е- аз тръгнах на работа, за да не мисля, а и нали трябва да сме активни, но не мога да работя. Вглъбявам се и в най-малките усещания.

# 731
AthenaP, още утре можеш да пуснеш кръвен, дори и днес. Ще покаже със сигурност 🤗 Пожелавам ти положителен резултат. Утре сутринта пусни ЧХГ и прогестерон за всеки случай. Успех! 🍀

# 732
и аз съм така, днес 8ми ден се събудих тревожна, притеснена.. гърдите слабо ме наболяват, корем и кръст ме боляха преди 2дни вечерта само, но интересното е, че днес се чувствам и възбудена, имам желание за секс и оргазъм 😅 гледам да не го мисля, но усещам напрежение ниско там долу 🤣 дано да е на добро!

# 733
Здравейте, мили момичета , след ЗЕТ съм и реших да направя пиклив тест , по- рано от датата, която трябва( нетърпението е разбираемо за всички ни ❤). Може ли мнение , понеже не съм виждала такава чертичка…

# 734
SGNikolova, за съжаление тестът е невалиден. Направо утре си пуснете кръвен. Стискам палци! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт