Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 618
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 475
Мими, ето - не е днес деня да се раздаваш в чистене 😘

Пепси, много си готина така 🙂
С твоят усет и виждане за цветове и нюанси си идеалния бояджия 🙃

На Пепсън колко добре и стои зелената рокля, а аз изглеждах толкова нещастно в същата.....

Ето я чантата
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 12:24 от Al Georgieva

# 2 476
Много е хубава, вземи какъвто цвят ти трябва! Heart Eyes

# 2 477
  • Sofia
Их, мацки така ви завиждам, че сте се видяли! Hug
Мими, не тъжи - идвам скоро, ще има среща Hug
pepsun, попътен вятър и успех на девойката!!!

# 2 478
Много е хубава, вземи какъвто цвят ти трябва! Heart Eyes
Нали? 🙂
Много са красиви, бялата ме простреля в сърцето, но за работа синята е по-подходяща.

Бургаска среща? Прекрасно ☀️

# 2 479
Беше много приятна и лежерна, следобедно лятна среща Nature Sunny.
Ще издам тайна от "кухнята" - не бяхме само дами, през цялото време имахме много чаровен кавалер със сладка муцунка.  Kissing Heart.

Един от летните парфюми, които ползвам сега е Rose Of No Man's Land Byredo - обичам рози и застава добре на моята кожа, не на последно място е траен при мен - нещо на което изключително много държа при парфюмите.
https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/Rose-Of-No-Man-s-Land-31931.html

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 15:02 от Sweta

# 2 480
  • тук-там
Чакайте, че аз съм напълно шокирана и не схванах много. Ако сте имали среща вчера, изключително много ме е яд, защото съм в Сф и щях да се включа с кеф. Какъв кавалер сте имали, също не схванах. Или говорим за куче тази порода? Ако е така, дайте да го видим този сладур.
Byredo ги харесвам. Но май този на Света съм пропуснала. Ще се поправя. Ще пробвам и препоръчания от Силвър.
Пепсън, страхотни сте с младата дама!
Ал, за Икнуза (сардинската бира ли говориш). Ако е така, препоръчвам ти много силно да пробваш Икнуза Нонфилтрата, макар че аз до сега не съм я срещала в Бг. На мен ми е една от любимите бири.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 16:58 от mtz

# 2 481
О, мтз и мен ме е яд, че не си разбрала за срещата и съответно не се видяхме Unamused. Ами да, имаше среща вчера в София, коментирахме го тук в темата - къде, в колко часа и т.н..
Кавалер ни беше сладко и пресладко кученце - този път нямаме снимки, заприказвахме се и забравихме за тях Simple Smile.

И аз се оказах фен на Байредо - Харесвам и Bal d'Afrique Byredo - друг летен, който ползвам сега
https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/Bal-d-Afrique-6458.html

любим парфюм ми е La Tulipe Byredo - ползвам го през пролетта - ухаe ми на току що откъснато лале.
https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/La-Tulipe-8441.html

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 15:13 от Sweta

# 2 482
Ако има среща в Пловдив, предлагам да сме по бански 😬
Pepsun, много хубави сте с младата дама, ти си избрала най-подходящия тоалет.
Ал, чантите са страхотни, синята ми харесва повече и от бялата.
Днес съм лежерно-работна.
Papurche мисля, че каза, че съм станала по-уверена - не съвсем, обикновено съм много уверена кога нещо не ми стои добре, но често нямам нито време, нито сили (сутрините обикновено са хаотични с две малки деца), за да се преобличам и коригирам съчетание на дрехи Simple Smile
Благодаря за коментара и за каишките около глезените - знам, че препоръката е да няма такива, за да не накъсват визуално крака, но честно казано, това ми е предпочитан модел за ходене. Имам множество травми на глезените и ми е важно да чувствам стабилни обувките - без каишка усещам напрежение.
Добронамерени коментари винаги посрещам с благодарност - независимо дали одобрителни или критикуващи Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 23:44 от Mometo*

# 2 483
  • Ямбол
Много харесвам рибарски гащи 😁, даже днес съм с едни такива:

Скрит текст:

Мнз, носи си ги смело 😍

Ал, чантата е много готина, какъвто и цвят да вземеш няма да сбъркаш 😍.

Пепсън, страхотни сте с девойчето 💜. Желая ѝ успех, не се и съмнявам, че ще вземете най-правилните решения : )).

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 15:12 от Майола Бени

# 2 484
  • София
Ал, синята и на мен ми харесва повече - стои някак архитектурно.
mtz, щеше да е супер да се видим. Също разбрах за срещата от Ал, която случайно видях на улицата предния ден.
Широки и възкъси панталони и на мен много ми харесват. И на mtz, и на Майола са много хубави.
Пепси, Мононеон имаше много извратена концепция за музика, не само той, но и останалите - мен ме побъркваше кийборда как може да звучи по този начин на тази ядрена ритъм секция, но ми хареса, особено на концерт. Не бих слушала подобно нещо на слушалките си. 

# 2 485
  • София
Чакайте, че аз съм напълно шокирана и не схванах много. Ако сте имали среща вчера, изключително много ме е яд, защото съм в Сф и щях да се включа с кеф.
Е, тука вече си за бой!
Е, как не разбра?! Nerd
Ама и аз така чета по диагоналната система понякога, но да съм в София и да изпусна среща...неее!

# 2 486
  • тук-там
Твърде глупаво от моя страна. Признавам!

# 2 487
На мен както ми прескачат постове, като нищо да не си видяла, mtz.

# 2 488
  • София
Аз пък разбрах за 12-ти среща. Вчерашната и аз съм пропуснала.

Пепсън, много сте хубави с наследничката. Успех й желая Flowers Hibiscus

# 2 489
  • В заешката дупка
Аз съм в официална почивка, включително и от форума май и доста неща пропускам.

Благодаря на Мариета за споделените преживявания от Япония! Разбрах и че Ан-Мари е банната от форума. Не знам дали е обсъждано защо, но се надявам да е временно и пак да може да се включи!

Поздрави от Италия:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 08:57 от ЧеКа

Общи условия

Активация на акаунт