Измама Турски мебели

• 5 640
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Свършиха се диваните в България, и поръчахте през съмнителна фейсбук група от Турция.
Скрит текст:
Дори не може да се коментира под обявите им. Има хора, които си реват да бъдат измамени.
Не знам дали и с полиция ще стане, щом е измама, вероятно и профилът е фейк.
Това сега е някаква мода. Там било в пъти по-евтино. Наши съседи тичаха до Турция за спални, дивани, плочки, аксесоари, и какво ли още не. Започнахме и ние основен ремонт (месец след тях). Ние приключихме, изчистихме, и карахме Нова година, а те свършиха през април (следващата година). Спестили са около 2500-3000 лева (по техни думи), но що тичане и главоболия бяха. Днес ще дойде, утре ще дойде. Разбиха се от път. Уж ходили на екскурзия и пазар т.е. 2в1. Последно с едни пердета имаше някаква драма.
Не бих си го причинала, но всеки си знае.

# 16
Здравейте! След публикацията тук, Емилия Денисова влезе в контакт с мен и се ангажира да ми достави поръчката до края на месеца. Ще видим дали ще се случи.

Какво се случи с Вашата поръчка? Върна ли Ви капарото или достави мебелите?

# 17
Здравейте,
не разчитайте нито на мебели, нито на пари!!!!!
Отивайте и подавайте жалби - това единствено работи и поне парите ви ще се върнат.
А мебели ще си поръчате от друго място.
Емилия Денисова разчита на такова отлагане и ако спре да ви се занимавате, за да си трупа пари от хора като нас. Разчита се да запбравим и да махнем за тези 1000-2000 лева и да продължим без тях.
От както съм написала този пост станахме 4-5 измамени в рамките на 2 месеца. Сметнете, че от всяка от нас взела 2000-3000 лева. Само тук са 15 000 лева, а има и такива, които ги е срам, че са измамени.
Така че Действайте и отивайте в Полицията!!!!

# 18
Здравейте,
не разчитайте нито на мебели, нито на пари!!!!!
Отивайте и подавайте жалби - това единствено работи и поне парите ви ще се върнат.
А мебели ще си поръчате от друго място.
Емилия Денисова разчита на такова отлагане и ако спре да ви се занимавате, за да си трупа пари от хора като нас. Разчита се да запбравим и да махнем за тези 1000-2000 лева и да продължим без тях.
От както съм написала този пост станахме 4-5 измамени в рамките на 2 месеца. Сметнете, че от всяка от нас взела 2000-3000 лева. Само тук са 15 000 лева, а има и такива, които ги е срам, че са измамени.
Така че Действайте и отивайте в Полицията!!!!

Здравейте! Аз също подадох жалба, вероятно това е единственият начин за справяне с тази нагла и безскрупулна "дама".

# 19
Затова никога не плащам предварително. Просто ме е страх. Българина лъже и краде и на никой доверие да нямаш. Аз се съмнявам че ще си върнете парите

# 20
Здравейте! Аз също съм поръчала мебели от Емилия Денисова още през месец март. Доставка няма, върнати пари няма. При опит за контакт с лицето- или са празници, или шофьорът е объркал доставката/номера, или няма обхват, или е в болница или на погребение. Оправдания безброй. Подайте сигнал не само към полицията, но и към КЗП, прокуратура и към НАП за предизвикване на финансова ревизия. Ако и от това няма ефект- алармиране на медиите!

# 21
Даа, много тежка година беше за нея, какво ли не й се случи 😄😄😄 Същите измислици разказва на всички. Вероятно действа ободряващо постоянно да си във филма и да си съчиняваш нови сцени, когато водиш скучен и празен животец.

Здравейте! Аз също съм поръчала мебели от Емилия Денисова още през месец март. Доставка няма, върнати пари няма. При опит за контакт с лицето- или са празници, или шофьорът е объркал доставката/номера, или няма обхват, или е в болница или на погребение. Оправдания безброй. Подайте сигнал не само към полицията, но и към КЗП, прокуратура и към НАП за предизвикване на финансова ревизия. Ако и от това няма ефект- алармиране на медиите!

# 22
ИЗМАМНИЦА! Не поръчвайте нищо от нея!

# 23
ИЗМАМНИЦА! Не поръчвайте нищо от нея!

Не е достатъчно. Подала съм сигнали на няколко места, но все още има измамени. Предлагам да се съберем и входираме колективна жалба, само така ще може да бъде осъдена.

# 24
Здравейте и аз да помоля за съвет! Поръчах си тапицирано легло от Турция понеже беше по-евтин, но леглото дойде скъсано задържах 100лв. От 1000лв и днес утре леглото все се сменя датата за замяна  сега ми каза неделя. Ако не пристигне и неделя искам да подам жалба но в кои институции някой може ли да ме ориентира!? Благодаря предварително!

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 16:59 от Семи

# 25
Здравейте и аз да помоля за съвет! Поръчах си тапицирано легло от Турция понеже беше по-евтин, но леглото дойде скъсано задържах 100лв. От 1000лв и днес утре леглото все се сменя датата за замяна  сега ми каза неделя. Ако не пристигне и неделя искам да подам жалба но в кои институции някой може ли да ме ориентира!? Благодаря предварително!

Здравейте да ви кажа, че "новото" легло дойде от Айхан Ъшък мебели, нооо пак дефектен даже дъската на тапицерията беше счупена. Нито ми връща парите, нито си взима боклука. Та така пуснах сигнал на 112, казах че ще се обадя в НАП, КЗП и с триста зора успях да си взема парите. Погледнах в микробуса като товари леглото и всичко вътре, което видях бяха с дефекти и то огромни. Попитах го дали не го е срам така да изнудва хората и ми вика " че какво им има". За капак съм била злобна и неразбрана към отсрещния и се започна с кълнения! Внимавайте  "Айхан Ъшък Мебели" не си поръчвайте нищо от тях, явно им е някаква схема!

# 26
Здравейте, някой от вас, успял ли е да си вземе парите или да получи мебели от тази жена. За съжаление и аз се подлъгах от примамливата оферта на дамата. След превод на парите си писахме оскъдно, но от няколко дни, тя нито влиза във фейсбук, нито си вдига телефона. Уговорката ни е за края на този месец, но след като чета тук, незнам какво да мисля, и най-вече незнам какво да правя Sad

# 27
Хора не е критика, но как превеждате пари на непознати хора или фирми в Интернет? Пари давам само при доставена стока ( изключвам Изибокс- там ги давам преди да видя съдържанието, но няма друга опция)

# 28
Да досподеля одисеята ми с тази госпожа. Пуснах сигнал до СДВР и хората ми помогнаха много. След като се намесиха те, тя се обади да връща пари. Доста време отне. След месеци наред лъжи, с мен се свърза човек от Турция, който доставяше мебели след 3-4 месеца от доставката. Обичайно тя му поръчвала, не му плащала, но го пращала да достави, а хората да му платят реалната  сума на мебелите, а тя да задържи капарото, което е взела. Само за да имам мебели, си платих всичко, което ми поиска той, а то беше повече от разликата от капарото, която оставаше. Потвърждавам, че не беше доплащане към капарото, а чисто ново плащане на всичко, което достави. И така, докато  не се намесиха полицаите и тя ми върна част от сумата. Видях коментари тук, че сме постъпили наивно и се съгласявам 100% с това. Пазете се! Аз лично не се подлъгах  от цените, а от това, че изглеждаха по-добре от по-стандартните мебели в нашите магазини, а и тя ги обещаваше за 2-3 седмици. Не трябваше. Ако не се беше намесила полицията, нямаше нищо да си върна. Пуснете сигнал до полицията, ако  в срок не ви е доставила мебелите. Поне при мен нямаше никакво намерение да достави или върне пари. Всичките лафове, които прочетох за причините за забавянията ги слушах дълго време. Неприятна история. И няколко пъти ми звъня  и писа, за да ме заплаши, че ще ме съди за клевета. И това ще чуете от тази жена в някакъв момент. Ами да ме съди, защото никъде не съм излъгала. Блокирах я навсякъде и се надявам никога повече да не чуя за нея. Съжалявам, че толкова хора са се подвели като мен.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 22:22 от Milena Ruseva 761667

# 29
Как ви върна парите, от август месец, 2024г си поръчах спалня за 1800 лв. Закупих си друга спалня, но тази долна лъжкиня не ми връща парите

Общи условия

Активация на акаунт