Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 13 012
  • 377
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Избягвам твърдите храни и сухо и жилаво месо, защото след това много трудно го почиствам. С удоволствие бих пробвала от вашите продукти!

# 211
Колко съм щастлива да видя тази тема. Имам чувствителни зъби и напоследък ми създава  голям дискомфорт този проблем. Изключено е да ям и пия нещо от хладилника (трябва да извадя  предварително съответната храна/напитка и  да стане със стайна температура и чак тогава). За това съм в търсене на някакво решение за чувствителните ми зъби и темата ми дойде като подарък.
Не съм пробвала продуктите на elmex, но със сигурност искам да ги пробвам.

# 212
  • на последния етаж
Да, зъбите ми са чувствителни и се налага да избягвам студени и много горещи храни и напитки. Ползвали сме продукти на Elmex.

# 213
  • София
Имам чувствителни зъби.Избягвам горещо,студено и кисело.Не съм пробвала пастата досега,но купувам такива за чувствителни зъби.

# 214
  • Горна Оряховица
с удоволствие бих пробвала паста за чувстивителни зъби. Понякога от горещи храни усещам дискомфорт.

# 215
  • Ямбол
Да, имам чувствителни зъби и избягвам горещи и прекалено студени храни и напитки.
Не съм ползвала продуктите на Elmex.

# 216
Понякога имам чувствителност към студени напитки и храни, ползвам четка за зъби със средно меки власинки. Не съм използвала продуктите на Elmex.

# 217
  • София
Имам чувствителни зъби, особено като наближи времето за чистене на зъбен камък, не съм позлвала продуките, но винаги проучвам и търся нови продукти.

# 218
Имам чувствителни зъби, когато хапвам нещо сладко или студено. От няколко години си чистя зъбния камък само с упойка. Не използвам специални продукти у дома.

# 219
  • Nesebar
Зъбите са ми чувствителни към студено.Не съм ползвала ELMEX.

# 220
  • София
Понякога имам чувствителност към определени храни - прекалено сладки или студени. Виждала съм продуктите на Elmex, но досега не съм ги използвала.

# 221
  • Лясковец
Не съм използвала продукти на Elmex, но бих пробвала с удоволствие тъй като съм с чувствителни зъби и венци в следствие на диабет.

# 222
Нашето семейство ползва от доста време Еlmex Sensitive Professional и сме изключително доволни.

# 223
Зъбите и венците ми са слабо място. Постоянно ходя на зъболекар и винаги има какво да се прави по тях. С пародонтоза съм и зъбите и венците са ми много чувствителни. Избягвам твърди, студени и горещи храни. Не съм пробвала продукти на Elmex, но с удоволствие бих, за да се убедя лично в чудесните им качества.

# 224
Имам чувствителни зъби, за жалост! Използвала съм и вашата марка, помогна ми, но бих опитала и точно тази паста.

Общи условия

Активация на акаунт