Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 13 009
  • 377
  •   1
Отговори
# 225
Винаги съм имала проблем със зъбите, но от както родих станаха още по-чувствителни. Последния път зъболекарката ми предложи моста на вашата паста за зъби и бих казала, че имаше осезаем ефект.

# 226
Имам чувствителни зъби и бих се радвала да опитам продуктите на elmex.

# 227
Имам чувствителни зъби към студеното. Не съм ползвала вашите продукти, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 228
Да, имам чувствителни зъби. От топло и много студено, реагират неприятно. Не съм ползвала продукти на elmex.

# 229
Имам чувствителност към студени напитки и храни, лесно разраними Венци. Не съм използвала продукти на Elmex, но бих пробвала с удоволствие

# 230
Да, имам. Избягвам твърди храни, както и много студени или горещи. Не съм използвала продукти на Elmex.

# 231
Имам чувствителни зъби, доста неприятно е усещането, когато се налага да консумирам студени и топли напитки или храни. С удоволствие бих ползвала продуктите на Elmex.

# 232
  • София
Да, имам повишена чувствителност, особено към студено, понякога и към сладко. Не съм ползвала тези продукти, но бих опитала.

# 233
Имам чувствителни зъби и понякога избягвам прекалено студени или горещи храни. Не съм използвала досега продукти на elmex, но имам интерес да ги изпробвам.

# 234
  • София
Моите зъби са чувствителни и за съжаление, налага се да избягвам студени напитки. Не съм пробвала досега elmex, но бих искала

# 235
  • Sofia
Не съм ползвала продуктите на Elmex. Имам чувствителност на места, където са ми изтънели шийките на зъбите. Имам и парадонтоза от дете, която понякога ми създава проблеми.

# 236
Имам чувствителност и от години ползвам продуктите на друга марка. Бих се радвала да пробвам elmex, добре е да има избор и конкуренция

# 237
Имам чувствителни зъби и венци и избягвам прекалено студените храни и напитки, защото получавам неприятно усещане, както и твърди храни, които се отхапват, защото ми се разкървавяват венците.
Не съм ползвала все още продукти за устна хигиена от тази марка

# 238
  • In Neverland
Имам чувствителни зъби, особенно към студено и топло, което ме ограничава в употребата на такива храни и напитки. Все още не съм открила продукт, който да разреши този проблем и с удоволствие ще пробвам продуктите на elmex.

# 239
имам чувствителни зъби и ще се радвам да пробвам elmex.

Общи условия

Активация на акаунт